![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Mladic ulazi u apoteku i kaze apotekaru:
"Dobar dan, mogu li da dobijem jedan kondom? Moja devojka me je pozvala na veceru i mislim da ona i ocekuje nesto od mene." Apotekar mu daje kondom, a mladis izlazeci zastane pa se vrati: "Molim vas dajte mi jos jedan kondom, zato sto je i sestra moje devojke slatka, a uvek prekrsti noge na tako provokativan nacin da ja mislim da i ona nesto ocekuje od mene!" Apotekar mu daje i drugi kondom, kad se mladic opet obrati: "Najzad, dajte mi jos jedan kondom, jer je mama moje devojke jako zgodna zena, a kad god me vidi ona pravi aluzije ... a posto me je ona pozvala na veceru, mislim da i ona nesto ocekuje od mene!" Za vreme vecere, mladic je sedeo sa svojom devojkom s leve strane, dok su sestra i majka sedeli nasuprot njima. Kada se pojavio otac, mladic je spustio glavu i poceo da se moli: "Dragi Boze, blagoslovi ovu hranu ... hvala ti za sve sto nam dajes ...!!!" Par minuta kasnije mladic se dalje molio: "Hvala ti Boze za tvoju milost ..." Deset minuta kasnije, mladic se i dalje molio drzeci glavu pokorno spustenu. Drugi su se zgledali iznenadjeno, a najvise se cudila njegova devojka. Priblizila mu se i sapnula mu na uvo: "Nisam znala da si toliko religiozan!!!" A mladic joj odgovori: "Ni ja nisam znao da ti je tata apotekar!!!"
|
|||
|
|||
|
Ulove srbin makedonac i albanac zlatnu ribicu.obeca ona da ce da im ispuni 3 zelje
Makedonac:zelim da makedonija bude ociscena od albanaca.i bi tako Albanac:zelim da kosovo bude samo albansko sa 3 metra visokim zidom.i bi tako Srbin:jel taj zid propusta vodu? Riba:NE! Srbin: PUNI!!!!! |
|
|
||||
|
||||
|
mali ciga: mamamama, a e znas shta je tata uzo?
mamamama: shae uzo, picka mu materina?!?! mali ciga: uzo da se kupa!!!
|
||||
|
||||
|
Oisao Rugova kod albanskog predsjednika da trazi
vojnu pomoc Ovaj ga pita sta mu treba,a Rugova ce "Pjesadije imamo trebalo bi nam tenkova" Predsjednik ce "Nema problema hoces jedan ili obadva" ![]()
|
||||
|
||||
|
Gdje zena od crnogorca krije pare???
Pod lopatu!!! A od bosanca??? U knjigu!!!
|
||||
|
||||
|
Lezi crnogorac na livadi i dere se
ZENOOOO PONESI BRZO SERUM PROTIV ZMIJA Zena se prepade,potrci i vice JADNA JA JEL TE TO UJELA A crnogorac ce MA JOK JADNA NEGO EVO JE IDJE PREMA MENI
|
||||
|
||||
|
Posli Suljo i Mujo na stocnu pijacu da kupe kravu
Hodaju oni,pitaju za cijene,sve su tu negdje 1000-1500maraka, naletise na jednu istu kao i ostale,pitaju posto,kaze covjek 10000 Suljo zacudjen pita A sto bolan ova 10000 a sve okolo 1000-1500 Covjek ce njemu Ovo je posebna krava koliko god vode popije toliko odmah mlijeka daje. Skontaju oni to je to daju covjeku pare i povedu onu kravu, naidju pored nekog potoka,kaze Suljo hajd da mi nju probamo al nece krava da pije vodu.Kaze njemu Mujo hajd ti nju uhvati za glavu i zaroni je u vodu,a ja cu joj leci pod vime da vidim ima li mlijeka Tako i uradise,Suljo zaroni kravi glavu u vodu,Mujo leze al kako on leze tako ga krava posra Vice on onako posran VADI JOJ GLAVU SULJO IZGLEDA JE MULJ POVUKLA ![]()
|
|||
|
|||
|
..........................................
...........idu dva Crnogorca....... .................i odoše................ |
|
|
||||
|
||||
|
Pricaju amerikanac,rus i Suljo o dostignucima u nauci i tehnici
Kaze amerikanac:"Kod nas je to napredovalo toliko da je nedavno jedan mladic imao saobracajnu nesrecu i ostao bez nogu,mi mu nove napravili eno ga sad trcao na Olimpijadi u Pekingu Rus veli:"Mi smo davno to razvili kod nas je prije 20 godina dijete ostalo slijepo u inkubatoru mi mu staklene oci ugradili sad je prvak Rusije u streljastvu Suljo ce na to sve:"Hebo to vase mom je komsiji dok je bio u kradji drva motorka desnu saku otkinula i mi mu ugradimo vime od krave eno ga i pise i mlijeko daje Rus:"Ko je to vidio???" Suljo:"ONAJ TVOJ SA STAKLENIM OCIMA!!!" ![]()
|
||||
|
||||
|
Silovali babu, i na sudu pitaju je:
- Bako sta vam je bilo najteze. - Kad mi digose noge a ono trunje iz opanke sve u oči.
| Display Modes | |
|
|