![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Uči tata zec sina zeca kako se piša:
1.otkopčaj šlic 2.izvadi ga 3.nategni kožicu 4.piški 5.protresi ga 6.navuci kožicu I 7.zakopčaj šlic I mali zeka počne: 1,2,3,6,3,6,3,6,3,6...... ![]()
|
||||
|
||||
|
Uđe mali Perica jednog jutra u maminu i tatinu sobu i zatekne ih u nezgodnom položaju.
- Nije fer, a mene šaljete psihologu zato što sisam prst!
|
||||
|
||||
|
Perica pita tatu:
- Tata, kako sam je došao na svet? - Pa, sine, donela te roda! - E, jebi ga, tata, i ti svašta jebeš!
|
||||
|
||||
|
Ode Mujo u restoran i sedne za "svedski sto" pa poče jesti.
Dodje konobar i reče mu: Izvinite gospodine ali to je "švedski sto". Kad Mujo njemu: Ma nema problema jarane ustat ću ja kad dodju švedjani!
|
||||
|
||||
|
Trči Fata, nosi sina na rukama i kuka:
- Mujo, Mujo! Šta da radim? Mali progutao metak! Mujo se baca u stranu i zagalami: - Ne okreći ga prema meni, jeb'o ti on mater! ![]()
|
||||
|
||||
|
Čovek na smrti kaže doktoru:
- Napišite da sam umro od SIDE! - Zašto? - Tako mi niko neće jebati ženu, a oni koji su je već jebali umreće od straha!
|
||||
|
||||
|
Kaze kurac jajima :"ako budete dobri vodicu vas na zurku"
A jaja mu odgovaraju: "jeste pa da nas zajebes kao prosli put , ti udjes a mi djuskamo ispred vrata"
|
||||
|
||||
|
ne,ne mogu vise....upisacu se.......
Tri bracna para proslavljaju svoje godisnjice braka u jednom hotelu. Poslije vecere svaki par ode u svoju sobu. Ujutro, na dorucku nasli se muskarci, i to jedan sa sljivom ispod oka, drugi sa slomljenom rukom, a treci sa slomljene obje noge. Pitaju prvog sto mu se desilo, a on im kaze: -"Ne pitajte! Usli mi u sobu, krenuli da se kresemo, zavrsimo, i ja iz navike iz dzepa izvadim 100 eura i pruzim zeni. Ona se toliko naljutila da je dohvatila pepeljaru i ravno u oko!" Drugi ce: -"Ma slicna stvar. Dosli u sobu, obavili posao, ja iz navike izvadim 100 eura kad ona meni vraca 50. Zamahnem rukom da ju udarim, a ona se sagne i ja zveknem ravno u zid!" Treci prica: -"Ja sam jos gore prosao. Dodjemo mi u sobu, krenemo da se kresemo, kad u sred radnje neko pokuca. Moja zena se uplasi i iz navike vikne: "Jao, muz!", a ja budala ravno kroz prozor.
|
||||
|
||||
|
Leze Fata i Mujo goli u krevetu, Mujo cita novine i povremeno gurne fati prstenac.
- Ej, Mujo, pita Fata, jel ti to nesto oces? - Ma ne, kaze Mujo, samo da lakse listam novine.
|
||||
|
||||
|
Ulazi Mujo u kupe u vozu. Nasuprot njega sedi plavusa s dodatnom opremom (minic, dekolte...)
Mujo bulji li bulji. Plavuša vidi da bulji te rasiri noge i pokaze mu macu! Muji ispale oci. - Jel' vam se svidja? - upita plavusa. - Jes', kako ne bi. - veli Mujo. - Hocete da vam namigne? Rasiri noge i namigne mu s macom. Mujo u delirijumu, ne veruje svojim ocima. Ponovo plavojka: - Hocete da vam posalje pusu? Rasiri komad noge i posalje pusu. Mujo skoro u nesvesti. - Zelite li sesti pored mene? Mujo ustane i prebaci se na drugu stranu kupea i sedne pored plavuse. Plavusa ponovo: - Zelite li gurniti dva prsta u nju? - Ma, bona, nemoj me zajebavat' da moze i zvizdat' !!!
| Display Modes | |
|
|