![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Idu dva pijetla ulicom i prolaze pored mesare,kaze jedan drugom "Hajmo u mesaru da gledamo gole koke"
|
||||
|
||||
|
Dosao Perica u javnu kucu i kaze gazdi: "dajte mi jednu kurvu sa triperom."
Gazda: "sto sa triperom?" Perica: "pa hocu da je unajmim kao sobaricu." Gazda: "pa zasto?" Perica: "pa zato shto che onda ona da se kresne sa mojim starim i onda che moj stari da se zarazi, pa che onda on da se kresne sa mojom starom, pa che onda ona da se zarazi, pa che mama da se kresne sa komshijom, pa che da vidi on kome ce da bushi loptu mamu li mu njegovu!!!" |
|
|
||||
|
||||
|
Plače mali Crnogorac a otac ga pita:
-Šta je bilo sokole moj? -Jedan mi je čiko rekao da smo svi mi Crnogorci pederi. -Ma ko je taj da mu jebem oca očinjega? |
|
|
|||
|
|||
|
cak noris moze da izdrka na mariju serifovic
|
|
|
||||
|
||||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
Jeli majke ti kako okacis te slike kada ja ne mogu da ih vidim, a vidim sve ostale?????
|
||||
|
||||
|
Zabranjeno za vlasnike plavih niva
Nemam pojma preko ImageShack kao i svi drugi |
|
|
||||
|
||||
|
Jedne je zime ptičica sedela na grani. Bilo je strašno hladno, i, jadnica se, napola smrznuta, srušila na zemlju.
Prolazila je tuda krava, i neprimetivši ptičicu, posrala se na nju. Ptičici je postalo toplo, toplo koliko joj te zime nije bilo. Počela je cvrkutati. Prolazila je tuda mačka, čula pticicu kako cvrkuće, i pojela je. Poanta: 1. Nije ti svako ko te uvali u govna neprijatelj. 2. Nije ti svako ko te iz govana izvadi prijatelj. 3. Kad si u govnima - bolje ti je - ćuti!
|
||||
|
||||
|
Razgovaraju dva patka pedofila:
- "Da li bi sad maznio nešto mlado?" - "Dapače!"
| Display Modes | |
|
|