![]() |
|
|
||||
|
||||
|
@drsasa
ti si bas zagoreo? samo o jebacini pricas vec dve strane!!
|
||||
|
||||
|
ja i dalje nisam pristalica sexsa u kolima, jerbo sam konformista. ondaaa... ne kaze se erotika nego erot'ka ba,..ondaa... odista kara mladic, a ne predmet (auto) =>shodno tome snajka koja se kresne s' tobom "na prvu" na text, imam bendzu, a nece na "imam nivu" - je ionako jadnica vrhunska - takvih jadnica mozes da napunis jedan dajc u vecernjim satima (i to da ides u fichi iz nacionalne klase, a dajc iza da ih skuplja) - koje ce se kresnuti za da je prevezes do kuce + metodom velikih brojeva, naici ces i na neku normalnu zensku osobu koja ce se kresnuti zato sto joj je do sexsa. ondaaa... ovaj youtube filmich jos ne radi, ondaaa... stvarno nemam pojma kakve sve ovo ima veze sa ruzenjem ne-preterano-lepog auta lada niva pomocu plasticnih naruzivacha...
|
||||
|
||||
|
dakle ludi ste 100%
![]()
|
||||
|
||||
|
Ne znam da li ste oduvek ovakvi ili je ovaj forum kriv za to... ali razmisljam da ga zatvorim... za svaki slucaj
![]()
|
||||
|
||||
|
Dajte, momci, uozbiljite se. Za lovacke price postoje drugi forumi. Zar mi da ostanemo bez kluba ljubitelja Lade Nive, zato sto neko ovde prica ono sto bi trebalo da prica na savim drugom mestu.
|
||||
|
||||
|
da da aj sad ozbiljnost...izvinte jbg sto su mlade snage unele i novi zanos na ovaj forum al jbg....vreme se menja pa i ribice pa i pricice...i naravno vazna su i kola al dobro necemo sad da smaramo sa tim......
sve u svemu ja sam mozda najvise kenjao al sam zato najvise i pomogao coveku kad su plasticetine u pitanju!! al realno sam usao na temu jer sam stvarno i3povao da neka lepotica (RIBA) vozi neku nivu ili tako nesto....heheh
|
||||
|
||||
|
Quote:
ako ti se ikad ogadi administriranje, samo se javi ![]()
|
||||
|
||||
|
Ja sam cuo za jednu super ribicu da vozi Ladu Nivu
Katarina Radivojevic ![]()
|
||||
|
||||
KATARINAAAA!!! Dodji malo na nas forum.... da nas promovises ![]()
|
||||
|
||||
|
ne znam dal ima ladu al ima sisu do jaja
| Display Modes | |
|
|