![]() |
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
ma plastiku mozes da odradis u kod Fandja....ako te interesuje objasnicu ti i gde je to....on radi sve te plastike za kola. Inace sa tom plastikom mi je ne RUZNA nego PRERUZNA....isto mislim i za pamelu i sa i bez plastike (karmen elektra zakon od tih starih dama)
sto se sexa u nivi tice ne pokusavajte...odose sedista odose noge raz*ba se menjac zenska nezadovoljna i samo je interesuje sto ima 3 menjaca. a i ima MNOGO malo mesta i za voznju duzi od 2 sata a kamoli za neki normalan sex.... i da sto se dizanja tice...ako imas ferari.....ne karas u kolima.....vec je kolima samo dobacis do hotela motela ili vile....sve zavisi dal je tvoj il si uzajmio.... al ako vec ocete u kolima mislim da je BMW 5ica stara....znaci 90o godiste pa na gore do nekog 95-96og APSOLUTNI POBEDNIK TE KATEGORIJE.....jbg ne racunam 7ice one su vec perverzije za bazen diskoteku ili teren....< sami birajte enterijer
|
|||
|
|||
|
Nesto nece
|
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
Objasni! Interesuje me Fandjo. Mada ste me ubili u pojam. Svi zajedno. Kiselo grozdje..Imas ladu, mora da bude ruzna, Mora da je+es ruzne ribe u njoj. ako nekoj i uopste padne na pamet ta ima sex s tobom kad vidi kakvo vozilo imas. Pa ja se sit najebah po kojekakvim vukojebinama i sad ti meni hoces da kazes da je ferari bolji za ribe. Gdje je tu romantka bolan ![]() Last edited by drsasa : 19th February 2008 at 12:28 AM. |
|
|
||||
|
||||
|
zajebava youtube... sutra ce se pojaviti klip "Lada Niva - approach angle"
mada ga neki vide i sada...
|
|||
|
|||
|
Urose nije ti se dig'o
|
|
|
||||
|
||||
|
Nesto nece taj snimak
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
drsasa pazi vako....imas jedan servis za pravljenje sve te kojekakve plastike za kola....imaju i bodikit i spojlere i svasta nesto sta ti ja znam....
uglavnom nalaze se na vozdovcu a da ti ovako putem foruma objasnim gde malo je zajebano jer je to neki puteljak na nekom brdascetu i ja sam se ubio dok sam ih nasao. al imas na netu prezentaciju pa proguglaj malo i naci ces adresu telefon mail.....pa ti lepo otidi tamo ili samo pricaj sa njima dal rade to uopste za nivu i dal mogu nesto da ti iskombinuju i za koje pare. mislim da ih trazis je bzvz ako neces nista kupiti od njih. koliko se ja secam to je ...pazi sad vako....dodjes u medak pa krenes kroz medak da izadjes na autoput preko onog mosta kod slap pumpe ne znam sad tacno kako se sta tu zove...uglavnom pre tog mosta imas blokove zgrada sa onako lepim parkicima i sad preko puta tih blokova je brdo i suma....REALNO TAKO IZGLEDA...al zato malo pre tih zgrada imas jedan semafor TU stanes uzmes MOB i nazoves.....jer ja se stvarno dalje ne secam a i ovo sam ti jedva (uslovno receno OBJASNIO)al kapiram ako znas BG makar malo (ko ja) snaci ces se....ja sam prvi put kad sam trazio Fandju otisao na dusanovac kod brda onih raznoraznih majstora za kola i od jednog do drugog pitao GDE JE FANDJO...i nasao...tako da ti prema ovim mojim smernicama nema sanse da omasis!!!
|
||||
|
||||
|
a da sto se tice tih akcija u kolima slazem se.....jebe jebac al vazna su i kola da se ne lazemo....ja kad uzmem od strica BMW nije isto ko i kad kazem da imam NIVU....al ja sam samo pricao o komoforu pri samom cinu u kolima...a tu je BMW neprevazidjen...e sad najjaca je varijanta ili neki lux hotel ili tvoja vila (ako imas vilu) ili brate mili livadica
e to ti je bolan i EROTKA i ROMANTKA....
|
||||
|
||||
|
Ovde kao da se stvarno prica o nekoj lepotici iz komsiluka!
cini mi se da bi za tako nesto trebalo da se otvori nova tema... CUDESA U NIVI! ![]()
| Thread Tools | Search this Thread |
| Display Modes | |
|
|