![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Aj ovde ubacujte neke viceve,fore itd.
kako se zove sprava kojom rusi gledaju kroz zid? prozor |
|
|
||||
|
||||
|
sta rade Rusi na crnogorskom primorju?
-peru pare
|
||||
|
||||
|
Da zadatak uciteljica celom razredu da kazu neku recenicu koja se rimuje.
- Javi se Perica i kaze: - Idu Turci i vise im kurci. - A uciteljica ce na to: - Tu zadnju rec reci samo prvo slovo i mi cemo znati na sta mislis. I on da se ispravi kaze: - Sedi pop na misi i kurac mu v. |
|
|
||||
|
||||
|
Akcionar koji se jedva prezivljava krah na Belexu sledeci dan zove svog brokera.
-"Mogu li razgovarati s mojim brokerom, Pajom?" Sekretarica ljubazno odgovori -"Nazalost, Paja je preminuo. Vrlo mi je zao, moze li Vam neko drugi pomoci?' Muskarac odbije i zahvali se te poklopi slusalicu. Deset minuta kasnije ponovno zvoni telefon. Isti muskarac ponovno pristojno zamoli da razgovara sa svojim brokerom Pajom. Sekretarica -"Zar niste zvali prije deset minuta? Paja je zaista preminuo, ne bih se s takvim stvarima salila." Muskarac ponovno prekine. Petnaest minuta kasnije poznati glas ponovno trazi brokera Paju. Sekretarica sada sikce na rubu provale besa: -"Gospodine, zvali ste malopre, sve sam Vam objasnila. Paja je nazalost preminuo, ne moze s Vama razgovarati. Zasto konstantno zovete kada Vam kazem da je mrtav?!!!!!' Covek smireno odgovori: "Jednostavno, volim to cuti."
|
||||
|
||||
|
Peder istetovirao traktor na onoj stvari. Pre seksa pita ga partner zasto bas ruzni traktor na tako lepu stvar?
- Pa necu valjda mercedesom kroz govna!
|
||||
|
||||
|
Štrumpfeta zatrudnela. Pozove Veliki Štrumpf sve Štrumpfove i kaže:
- jesam li vam sto puta govorio da koristite štrumpfne gumice, ko nije koristio štrumpfnu gumicu?! Muk, svi ćute, niko ni reč da progovori. - neću opet pitati, reče veliki štrumpf, ko nije koristio štrumpfnu gumicu!!! Kad se začu negde iz pozadine: - mrzim štrumpne gumice.
|
||||
|
||||
|
Fenomenalna plavuša preživi brodolom i samo što nije izašla na obalu napadne je krokodil. Već se pozdravila sa životom, kada se iz šume začu:
- AAAaaaaAAAaaaa! Tarzan skoči na krokodila i zadavi ga. Zanosna plavuša sva sretna baci mu se u naručje i poče ga ispitivati: - Kako se snalaziš za hranu - Tarzan ubije, Tarzan ispeče, Tarzan pojede! - A kako nabavljaš odeću? - Tarzan ubije, Tarzan odere, Tarzan obuče! - A kako se snalaziš za one stvari, mislim na sex? - Tarzan nađe drvo sa rupom, Tarzan obavi posao! - Sada kad sam ja tu više ti ne treba drvo, ajde samnom! Uhvati ga lepotica za ruku odvede ga u šumu i naguzi se. Tarzan se zatrči prema njoj i iz sve snage je šutne nogom u guzicu! Jedva došavši sebi od šoka devojka ga pita: - Tarzane, što si to uradio? Zar ne želiš da budeš samnom? - Tarzan prvo proveri da li ima VEVERICA!
|
||||
|
||||
|
moj omiljeni
Vode ljubav direktor i sekretarica. - "Direktore, je li unutra?", pita ona. - "Jeste", kaze on. - "JAO KOLIKI JE."
|
||||
|
||||
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Ne ja stvarno nemem da komentarisem ovakve Zemunske grozote.....
Zemunac car si....
| Thread Tools | Search this Thread |
| Display Modes | |
|
|