![]() |
|
|
||||
|
||||
|
pa pazi, recimo da se oko ukusa slozimo, i da proglasimo nesto za objektivno lepo . n.pr. pamelu anderson (mislim, meni nije lepa, ali je slican fazon) - i sad dolazimo do momenta "prakticna primena". - silikonske sise, hepatitis, ... sto bi rek'o moj klavirista "sve je kako ne treba".
dakle moje neko misljenje je da su ove budzevine mahom nepratkicne. konkretno ovaj auto ima smanjen ulazni ugao jer je kengurobran prilicno dalje (unapred) od regularnog branika (*tip:pogledati uroshev branik-kenguro-vozacosmradobran). ondak: ne znam kako je zalepljeno/okaceno o lim(ene) delove, al' ono sto znam = da voda prodje manje vise svugde, a ponegde se i zadrzi (na primer izmedju te plastike i lima) - dakle ubedjen sam da su te plastikice zapravo zgodna stvar da ti auto pre istruli. ondak: plastika: kad ga cukne sasvim prosecna glupa zena, u nekom prosecnom -glupom vozilu, kojoj je prosecni glupi pandur dao prosecnu vozacku dozvolu be kategorije - you have a problem. dakle-kapiras moje razmisljanje o budzenju(u ime nabudzenosti, a ne u ime prakticnosti) - a u odnosu na normalan auto - sto bi rek'o chola "ne bi ja tu nishta dir'o" - doduse, to je moje neko razmisljanje, koje uopste ne mora i ne treba da bude i tvoje. - 'oce reci - ako se gradjaninu neshto svidja - onda ja imam teoriju da gradjanin treba to nesto i da uradi.
|
|||
|
|||
|
Al Pamela....
Jes da je vestacka. Al zamisli da nije. Ne bi mogao da je gledas. Gde li je ona nabudzila sise? Kod Ruskog? |
|
|
||||
|
||||
|
ja bi nju tresao pa taman sve poispadalo iz nje...
izvinjavam se za off
|
|||
|
|||
|
Mozes da namazes 999 ispod sisa da se ne znoji.
|
|
|
||||
|
||||
|
Pa o.k. to ko vole, pa otresti pamelu, a ono ispadaju trepavice, sojke, i ostali gadgeti - mozda ima i ko to vole - al' ne verujem da ima iko ko vole taj isti scenario pri "treshenju" milog mu prevoznog sredstva zvanog motorno vozilo. uglavnom - ja licno sam antiprotivan lepljenju tako tih plastika po bi-biju.
|
|||
|
|||
|
Imas Pamelu pa se ona skoka. Ti je oteras kod plasticara i onda je karas jos 2-3 godine. Bolje nego da trazis novu. Pa placas pice pa ruckove pa skidas djanu pa je taman naucis da se koka, a ona se skoka
|
|
|
||||
|
||||
|
UUUUUUUUUUUU
bre vec ste skrenuli sa teme o plasticnim spojlerima na sex.... Kad smo kod coitus-a, kako se niva tu pokazala, jel ima neko da prenese to iskustvo u Nivi. Znam da je ''tesna'', al' Rus je Rus pa ostade veran tradiciji sto se rucke manjaca tice. ![]()
|
||||
|
||||
|
nemoj ni da pokusavas....sedista se lome od normalnog sedenja a kamoli od keksa....
|
||||
|
||||
|
Quote:
A kod mene su vec polomljena, pa je bivsi vlasnik ''ubudzio" od Forda Sijere.... ![]()
|
||||
|
||||
|
Aj da se malo vratimo na temu, ako nije problem
Vidim da se svi ustrucavaju da kazu.... ali JBT sto je ruzna ova lada ![]() mislim ako mene pitate ![]()
| Display Modes | |
|
|