Klub ljubitelja Lade NIVE 4x4  

Go Back   Klub ljubitelja Lade NIVE 4x4 > Automobili clanova
User Name
Password
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 10th March 2010, 01:56 PM
stara_planina's Avatar
stara_planina stara_planina is offline
Senior Member

Ljudi, a ko izlaze u ime Toljatija, tj AutoVaza?
Old 10th March 2010, 02:30 PM
MILOS MILOS is offline
Senior Member

A na kandzi da pise 'Zemlja porkekla- PRC'
Reply With Quote
Old 10th March 2010, 07:54 PM
lodzin's Avatar
lodzin lodzin is offline
stara garda

Send a message via ICQ to lodzin

Quote:
Originally Posted by mbsbane
moj matori je isto juce uhvatio sa rukom za rol bar i kaze da je od plastike ja opet nesto ne mogu da verujem ,ma mora da je sakrivena neka cevka u plastiku.E da Lodzine tvoj komsa a moj zema sto drzi MB rest,juce je kaparisao Mecku novu e klasu 39990 evrica.

Pa kod njega je Zemunac jesenas trebao da ide na jagnje, a ne u Dascaru preko puta...... Non stop mu je prepun parking, kao da deli pecenje za DZ......
Old 11th March 2010, 08:17 AM
jeronimo's Avatar
jeronimo jeronimo is offline
стари кадар

inače da kazem (milošu sam rekao uživo) znači zastupnik za autovaz je impex(izvesti gosn, mirko) koji je SAM pakovao (po sopstvenom priznanju) ovaj izložbeni primerak i tražio tu boju(kaze čovek meni "eto to se nekom svidja a nekom ne" ). bila su i dva predstavnika autovaza jedan mladi i stariji gospodin koji su bili na visini zadatka ali se moj ruski nije bas najbolje pokazao (sto se boje tiče stariji je pokazao sa smeskom u naseg predstavnika i rekao da je neko ovde izgleda daltonista) inače od noviteta mladji mi reče da su opruge i amortizeri od ševi nive(oko 3cm duže)
uz to su i zadnji amortizeri ispravljeni i sada se kače na donju ivicu blatobrana tik iznad oruga(sto rekose da popravlja ponasanje u pri brzom menjanju pravaca) motor je pojačan i menjač(stavili su najveće ležajeve koji mogu da se metnu) lamela je valeo, pumpa serva je mala kao pesnica a volan se mota naravno jednim prstom. jedino mi se ne svidja što su filter goriva stavili skroz pod patos, ali je gužva kablova i cevki ispod haube prestala da postoji.oni displejčići na ibst tabli su očitavanje predjenog puta, temperatura motora(kao i spoljna i unutrasnja kabinska) ,napon alternatora,prosečna i trenutna potrošnja . sto bi rusi rekli marsutni displej...
a da felne su 16 ice i gosn mirko ih valja za 120 evra komad....
imam i nekih sličica ali ću to okačiti kasnije i na drugom mestu....

Reply With Quote
Old 12th March 2010, 06:38 PM
stara_planina's Avatar
stara_planina stara_planina is offline
Senior Member

Nisam ni konstantovao tvoj post Jeronimo Mnogo je to komplikovano sa uvoznicima Niva za Srbiju. Pred Karavan sam zvao BeoLadu, jer se ovde o njima pričalo kao o zvaničnim uvoznicima Lade. Oni me ljudi prebacili na jednu drugu firmu u Beogradu (imena se sada više i ne sećam) kojoj direktoruje neki Rus a njegov zamenik je Slovenac koji razume srpski. Nisam im tražio ni sponzorstvo. Želeo sam samo da ih pozovem da dodju novom Nivom (ako imaju jednu za testiranje ili nešto slično), pa da se provrte sa nama po planini,i da vidimo tu novotariju.
Medjutim odgovor je bio stvarno konfuzan - ovog proleća se prekida uvoz Niva, zbog nekih procedura...a na stanju imaju svega 1 novu.
Bilo kako bilo, pretpostavljam da ću preko veza i vezica tokom godine direktno kontaktirati Toljati sa par pitanja
Old 12th March 2010, 09:21 PM
jeronimo's Avatar
jeronimo jeronimo is offline
стари кадар

ma da to je impex(gen uvoznik) oni su u vojvode stepe, a beolada je zastupnik(nije isto) kao i ruski ,ttm i manik...
da uvozni kontigent se ocekuje na leto a zastoj se pravi ako se ne varam zbog navodno novog cenovnika...

Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules