![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Prosle zime pred rostiljadu na bukulji odem ja sa mojim pokojnim tato na plac po vino i kotlic....snega je bilo i ja trazim Ziletu njegovu nivu jer ima bolje gume i podignuta je....bilo je sve dobro dok nisam naleteo na deo gde je put nizi od livade ,vetar je naneo snega toliko da sve deluje ravno....
a temperatura u plusu,sneg mokar....osetim ja da se niva muci drugom redukovanom...ja gas....ona stenje...ja u prvu,pedalu u patos....skacu kardani...ali auto stade....vrti tockove a niva ukopana kao da je betonirana.....lopatao sam satima.....kad se samo setim.....jedva sam ja odkopao i izasao odatle,znam Mile kako ti je bilo... |
|
|
||||
|
||||
|
Prvo smo probali sami, nema ni mojega
Onda stiže prva Niva u pomoć. Stigao čovek do podnožja brda, jedno 800 metara od ovog mesta i ni makac, nije uspeo da izađe. Onda pozovem jednog hajduka sa kramponkama , on je uspeo da se popne, zakačismo sajlu i na sec, izvadimo Nivu. Ukupno smo proveli dva sata na tom mestu, jebem li mu sunce da mu jebem ![]() A ti Mlađo da znaš, za karavan da obezbediš debele sajle i gurtne i da se ponese neko budače, ašov, lopata i testere, da bi mogli da se vadimo ako bude zaglavljivanja ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Ujkin prevoz trenutno nema akumulator, a i jedna guma mu je manja od ostalih (inače su sve renomirane firme ćeleston
), zato smo i krenuli samo jednim autom. Inače, otkopali bi se sigurno nekako i sami, ali bi potrajalo i usrali bi se od blata ko svinje, a rešili smo da odemo na Juhor pa kud pukne da pukne, taman bi crkli da se ne ispenjemo tamo ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Boga mi...bice zaglavljivanja. Onaj Chemernik pamticete dok ste zivi...
|
||||
|
||||
|
Quote:
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
Sad cu mu zakljucam temu pa nek se vozi sam ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Vaistinu munze
Mi bi mogli pravac u Bosilegrad, kod predsednika na prijem sa pevaljkom i udri dva dana ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Pa čekaj bre malo, tebi ako se vozi Niva tamo gde ne može da pokaže šta ume, onda brate dodji kod mene u Banju na kafu...madje će izakaš gorivo.
![]()
|
||||
|
||||
|
|
|
|
||||
|
||||