PDA

View Full Version : Nish

NenadZ
23rd February 2009, 01:46 PM
Da li je neko zainteresovan da se okupimo negde u okolini Nisha???

Zemunac
23rd February 2009, 05:33 PM
NenadZ
Mislis da je korektno da u toku dogovora za jedno okupljanje ti postavis poziv za drugo?
Tako se neradi decace. Tema ce biti zakljucana dok ne pojedemo paprikas na bukulji!
Posle toga se dogovaraj,mogu ti i pomoci....
Dare,lakiee,stara planina,chinagroup su sa juga

Zemunac
3rd March 2009, 08:36 PM
izvoli nenadZ,srecno

NenadZ
6th March 2009, 01:30 PM
Sto si tako ironican? Vidim da su te zestoko naljutili na druzenju ali moras da razmislis sa kim ides. Moras praviti razliku izmedju ljudi kojima terensko vozilo sluzi kao igracka za izivljavanje i nas obicnih smrtnika.

stara_planina
6th March 2009, 02:22 PM
Ne zameri coveku Zemunac, nema razloga da mu zakljucavas topic.
Neka se njegova ideja realizuje posle Vaseg okupljanja. Svi cemo mu pomoci...
Ja sam ionako mislio da predlozim da se jednom godisnje napravi okupljanje svih (zainteresovanih) clanova kluba Lada Niva Srbija, i svake godine u drugom delu Republike.
Srbija je prelepa zemlja, ima toliko lepih lokacija vrednih vidjenja...

Zemunac
6th March 2009, 03:43 PM
Alo bre vas dvojica,niti sam ironican niti sam zestoko ljut. sto se tice toga sa kim ja idem....vrlo dobro poznajem ljude sa kojima idem,za razliku od vas dvojice i necu vam dozvoliti da pricate o tome ...
Izbegavajte da mi drzite predavanje jer ce se neslavno zavrsiti. Kada sam ti rekao sa srecom,stvarno sam tako mislio,nista lose nisam pomislio.
stara planina
temu sam zakljucao dok je trajao dogovor za skup na bukulji i nevidim nista lose u tome. sada je tema otvorena i ajde momci,neka dogovor pocne!

Zemunac
10th March 2009, 05:11 PM
dje je ba zapelo oko dogovora?

lodzin
10th March 2009, 05:30 PM
Mislim da im fali organizator skupa!!!!!!

lakiee
10th March 2009, 05:34 PM
pekar, kuvar, lekar, apotekar i jos po neko

Zemunac
10th March 2009, 05:34 PM
pa nenadz je otvorio temu,valjda ce on da organizuje,kaze gde sta kako skim scim....

stara_planina
10th March 2009, 06:24 PM
Evo ja cu da budem koorganizator, posto imam iskustva iz organizacije dva dosadasnja Karavana...samo da definisemo prvo mesto okupljanja, i osnovne stvari...

Ako to odredimo da bude Nish, tj neka planina oko Nisha (Suva, Svrljiska,Jastrebac,Babicka gora, predep oko Vlasine) koliko Vas bi prihvatilo poziv?

Drugo...jel odgovara da to bude vikend akcija (2 dana/subota-nedelja).

Trece..pecenje delimo na ravne casti....

Ko se slaze sa ovim? Ajde da napravimo neku vrstu defilea Ladi Nivi...

NenadZ
11th March 2009, 12:04 PM
Jastrebac zvuci dobro. Mogli bi smo i na neko jezero, npr Bovansko, Oblacinsko ili... predlozite. Sto se tice hrane predlazem da nataknemo prase na kolac??? Ideja od dva dana je problematicna ali dobra... U koliko je vise ljudi za dva dana onda je bolje da sacekamo lepse vreme i period godisnjih odmora ili za prvi maj jer su tada svi slobodni..

milE
17th March 2009, 12:18 AM
Zviči primamljivo, ako je dva dana možda navratimo :)