PDA

View Full Version : 2nd SERBIAN TROPHY

BOSKE4x4
11th November 2008, 12:37 AM
Off-road tem Srbija 4x4 vas poziva na 2nd SERBIAN TROPHY koji ce se odrzati od 28.11-30.11.2008 godine u Topoli.

Vise detalja:
http://www.srbija4x4.net/modules/news/

Midian
11th November 2008, 04:32 PM
Dosao bi ja da gledam al mi je daleko majku mu...

lodzin
11th November 2008, 08:46 PM
Ja cu da dodjem da gledam, taman mi je tu odma'.

vukas
12th November 2008, 01:32 AM
Od topole, od Topole pa do ....

Dobronamerna primedba:
u "1.2. Učesnici" delu u opštim pravilima vam stoji "Na 1st SERBIAN TROPHY može učestvovati ..." - drugi je, nije prvi

Zlonamerna primedba:
samo Niva je terenac, ostalo je šminka!!! :bum: :bum: :bum:

KKK
12th November 2008, 09:44 AM
Od topole, od Topole pa do ....

Dobronamerna primedba:
u "1.2. Učesnici" delu u opštim pravilima vam stoji "Na 1st SERBIAN TROPHY može učestvovati ..." - drugi je, nije prvi

Drugi je, u nedostatku vremena za osmisljavanje koriscena je prepravljena proslogodisnja najava pa se potkrala greska.

BOSKE4x4
12th November 2008, 10:31 PM
Ispravljeno

BOSKE4x4
24th November 2008, 10:26 PM
Deo priprema

http://uk.youtube.com/watch?v=HJlZe7ahqxY

BOSKE4x4
24th November 2008, 10:44 PM
Sneg na Rudniku. Subota 21.11.2008.

http://uk.youtube.com/watch?v=zNxw0hA45Kk

mbsbane
24th November 2008, 11:25 PM
Sneg na Rudniku. Subota 21.11.2008.

http://uk.youtube.com/watch?v=zNxw0hA45Kk

Sve je to lepo blato,suma ,kanali,podigli se tockovi sve ti to lepo savladas .
Ali imas problema sa snegom jel treba mi sa Nivama da dodjemo da te izvucemo odatle :ahaha: :ahaha: :ahaha: :ziveli:

Nivas
24th November 2008, 11:44 PM
Ne sali se, mbsbane, nijedna Niva ovuda ne bi prosla. Ali, lepo je videti da ni Jeep ne moze.

Uros Piperski
25th November 2008, 01:56 AM
bane, pssssssssst

nov si na forumu ;)

Zemunac
25th November 2008, 05:30 AM
Zasto si urose tako grub,doci ce mbsbane u topolu da pokaze svima kako niva prolazi gde drugi ne mogu

Nivas
25th November 2008, 11:12 AM
@BOSKE

Postujem sto ste potisnuli sujetu i prikazali situaciju gde se stvarno nije moglo proci. Velika vozacka vestina je potrebna da bi se dospelo do mesta, dokle ste stigli. Kapa dole.

lodzin
25th November 2008, 08:42 PM
JEl ima ovde neko zainteresovan da dodje u Topolu, makar sako kao i posmatrac......Evo ja sam prvi, ali se nadam ne i jedini....

1. Lodzin

BOSKE4x4
26th November 2008, 02:22 AM
@BOSKE

Postujem sto ste potisnuli sujetu i prikazali situaciju gde se stvarno nije moglo proci. Velika vozacka vestina je potrebna da bi se dospelo do mesta, dokle ste stigli. Kapa dole.
Zar sumnjas da nisam izasao do kraja. Doduse iz nekoliko pokusaja.

jeronimo
26th November 2008, 07:13 AM
ponavljanje je majka mudrosti.... :)

Dr Bouz
26th November 2008, 04:13 PM
odlicno. svaka chas'

Nivas
26th November 2008, 05:31 PM
@BOSKE4x4

Kapa gore.

lodzin
28th November 2008, 10:48 AM
Ja sam u nedelju u Topoli, idem malko da gledam kako se ljudi glibe u blatu.

lodzin
30th November 2008, 04:11 PM
Bili videli, lepo, zabavno....ali neka hvala...

Somina (ja) zaboravio aparat tako da slicice corak.

Zemunac
30th November 2008, 07:58 PM
http://img84.imageshack.us/img84/5063/img0223qi8.th.jpg (http://img84.imageshack.us/my.php?image=img0223qi8.jpg)

Zemunac
30th November 2008, 08:01 PM
http://img139.imageshack.us/img139/8872/img0227ze3.th.jpg (http://img139.imageshack.us/my.php?image=img0227ze3.jpg)

Zemunac
30th November 2008, 08:07 PM
http://img205.imageshack.us/img205/8248/img0205dy6.th.jpg (http://img205.imageshack.us/my.php?image=img0205dy6.jpg)

Sanjin
30th November 2008, 08:09 PM
Kako NIVE prodjose???

Zemunac
30th November 2008, 08:14 PM
misa se danas prevrnuo,bila jos jedna ,neznam njen plasman ,vozila je soft

Sanjin
30th November 2008, 08:25 PM
Je li on dobro???

Zemunac
30th November 2008, 08:27 PM
ma da,nista,bezopasno lagano prevrtanje na bok. uplaio je i izasao sa staze

Sanjin
30th November 2008, 08:28 PM
Hvala Bogu

milE
30th November 2008, 09:29 PM
Miša i sin :ser: To je pravo vaspitanje, kad je sinak suvozač :D :ziveli: Inače, Mišina Niva je ubedljivo najluđe vozilo, ne bi ga se postideo ni Mad Max :D A da je ružna - ružna je kao tašta :krs: :ahaha: :ahaha: :ahaha:

milE
30th November 2008, 09:37 PM
Daj još neku fotku zemunac, samo ste ti i tvoj kum nešto slikali, mi smo pamtili :ahaha: Ja sam slikao jednu jedinu fotku, morao sam. Dakle, i na ženinom golfu ista nalepnica koju naš drug munze nosi i na pasatu, čuveno zapišavanje alfe :ahaha: :ahaha: :ahaha: Morao sam da slikam da pokažem dexu :krs: :ahaha: :ahaha:

http://i232.photobucket.com/albums/ee95/nesmajnik_2007/zapish.jpg

http://i232.photobucket.com/albums/ee95/nesmajnik_2007/zapish2.jpg

Zemunac
30th November 2008, 09:42 PM
sura cu se videti sa kumom da prebacim na usb sa njegovog aparata. ce te 'ebe neko za sliku!!! :ahaha: :ahaha: :ahaha: :ahaha:

milE
30th November 2008, 09:51 PM
Najjači utisak iz Stragara je sa samog kraja. Elem, kada se rasčistila gužva rešimo mi malo da se prozezamo po soft poligonu, da ukaljamo Nive a da se ne brukamo pred narodom :krs: . Ok soft, pičkin dim za Nivu :krs: ajmo do harda da razvalimo i to :krs: (šatro, ma nema pojma zezam se, samo smo se odvezli donde :ahaha: ), i u povratku lodzin i ja vidimo bosketov wrangler i konzilijum stručnjaka oko njega. Stanem i razderem se "nema frke, sad ćemo da rešimo, stigla Niva :krs: " :ahaha: :ahaha: kad ono okolo Slovaci. Šta je bilo, pre kad smo ga pitali reče Boske da mu je zaglavio bubanj pozadi, a nje, tam kardan zapoprckowal ili tako nekako mi reče rođa kraj auta :D Vidim noge vire ispod auta, Boske sunce mu jebem šta mu je, kad ono nije Boske, i ispod wranglera Slovak, skida zadnji kardan. A di je gazda, a on otišal. He he, će se oladi prasetina mislim se :ahaha: :ahaha: :ahaha:

E to je autoritet, pazi kako ga poštuju stranci :D. Došli ljudi iz Slovačke i alat u ruke, nema zezanja :krs: :ahaha: :ahaha: :ahaha: :ahaha: :ahaha: :ziveli:

lodzin
30th November 2008, 09:53 PM
Daj Munze slika jesam kreten spakavo sam aparat a zaboravio da ga ponesem dok sam zakuvavao kafu.....

lodzin
30th November 2008, 09:58 PM
Super je bilo....Bili iz Nisa sa krosericama, popeo se covek sa motorom kod nas na brdasce, a ja samo sto sam posluzio termos sa kafom...Penje se lik sa motorom nasta Mille , kaze: "Izvolte na kafu..."

Lajka pici soft samo tako bez ikakvih problema, samo polako i to je to....Ali Slovaci koji popravljaj Bosketov jeep....Strasno....Organizator bacio noge pod astal, a gosti pleve mehaniku u blatu do guse....

milE
30th November 2008, 10:02 PM
Reko sam "majstore, jel' može kafica?" :krs: :ahaha:
Nego da ne shvati neko pogrešno ovu malu zajebanciju, organizaciji svaka čast. Ovo što smo videli je stvarno bilo perfektno, ozbiljno i na nivou i normalno je da je organizator morao da ode sa kolonom, ali ja sam pao na teme kad sam video da su jedini koji su ostali da pomognu oko popravke bili gosti iz Slovačke! Naši, pa zna se, prasećina i jagnjećina su prioritet broj jedan :krs: :ahaha: :ahaha: :ahaha:

lodzin
30th November 2008, 10:03 PM
Zemunac popizditis dobijam, vidim samo tumbnail na forumu, kada odem na imagesack nema nista....

Zemunac
30th November 2008, 10:15 PM
sad mi zao sto smo otisli a video sam da mu blokira dif. ja sam ga lepo pitao a on rece "ma zalepili paknovi,sve ok". propustili smo kolonu po povratku i video sam da ga nema u koloni....steta,a prolazio je hard za 7 minuta bez vitlanja :ahaha: :ahaha: :ahaha: :ahaha: :ahaha: :ahaha: :ahaha:
samo je jeep jeep koji se kvari,ostalo sve su masine bez mane :ahaha: :ahaha: :ahaha: :ahaha: :ahaha:
Boske,da smo bar otisli na pecenje.....mogli bi to sokocalo da doslepamo za Beograd :ahaha: :ahaha:

lodzin
30th November 2008, 11:33 PM
http://img205.imageshack.us/img205/8248/img0205dy6.th.jpg (http://img205.imageshack.us/my.php?image=img0205dy6.jpg)

dAKLE OVAJ JE PO IZGLEDU BRUKA :krs: :krs:

Kada smo krenuli bio je iza mene u koloni. U retrovizoru sam video samo branik maglenke, i tablicu :ahaha: :ahaha: :ahaha: :ahaha:

BOSKE4x4
30th November 2008, 11:37 PM
sad mi zao sto smo otisli a video sam da mu blokira dif. ja sam ga lepo pitao a on rece "ma zalepili paknovi,sve ok". propustili smo kolonu po povratku i video sam da ga nema u koloni....steta,a prolazio je hard za 7 minuta bez vitlanja :ahaha: :ahaha: :ahaha: :ahaha: :ahaha: :ahaha: :ahaha:
samo je jeep jeep koji se kvari,ostalo sve su masine bez mane :ahaha: :ahaha: :ahaha: :ahaha: :ahaha:
Boske,da smo bar otisli na pecenje.....mogli bi to sokocalo da doslepamo za Beograd :ahaha: :ahaha:

Da vas uputim u detalje:
Poluosovinu sam sj.... kad sam prolazio stazu za 7 minuta, sve sa suprugom u kolima i bili na granici prevrtanja. A kardan sam sj... na kraju, pri polasku u hotel jer smo se ja i Mihal (autobus Landcruiser) przivali ko ce preko veceg brega. Inace ti Slovaci su moji veliki prijatelji, veci negoli mnogi sa ovih prostora. Odvezli su me svojim patrolom , a vranglera popravili i dovezli do hotela.

Zemunac
30th November 2008, 11:40 PM
Da vas uputim u detalje:
Poluosovinu sam sj.... kad sam prolazio stazu za 7 minuta, sve sa suprugom u kolima i bili na granici prevrtanja. A kardan sam sj... na kraju, pri polasku u hotel jer smo se ja i Mihal (autobus Landcruiser) przivali ko ce preko veceg brega. Inace ti Slovaci su moji veliki prijatelji, veci negoli mnogi sa ovih prostora. Odvezli su me svojim patrolom , a vranglera popravili i dovezli do hotela.
lepo je imati takve prijatelje :ziveli:

milE
30th November 2008, 11:46 PM
Sa ženom 7 minuta, bez žene 10... uvek je bolje kad imaš nekog da te nervira pored sebe :ahaha: Jasno je za Slovake, kao što rekoh svaka čast ljudima, i što su potegli put do Topole i što su te ispoštovali maksimalno :) :ziveli:

Zemunac
1st December 2008, 06:58 PM
Da vas uputim u detalje:
Boske,ajde da otvorimo katre,mi smo ti prijatelji skoro kao slovaci :ziveli: ,ili cemo biti :ziveli: ,mi smo mirni fini ljudi,ali dosta nepoverljivi prema jeepovima :ahaha: :ahaha: . Elem,ajde sto si tamo one folirao da si prosao za 7 minuta bez vitlanja,ali zasto bre nas? Mi znamo da nisi u vinklu kada je u pitanju hard off road :ahaha: :ahaha: :ahaha: i znamo da cuda cinis sa tvojom masinom.....ali ovoga puta moram da ti prenesem nase zapazanje. Onaj cross motor je prvi koji je prolazio onom stazom na brdu,imam slike gde se vidi da nema ni jednog jedinog traga od guma,motori su prvi kopali po stazi,pomerali lisce i ostavljali vidan trag. Tvojih nije bilo. Na brdu gde smo stajali,gde je bio onaj veliki kamen koji su prelazili,trava nije bila ugazena,kada je prvi prosao bilo je itekako vidno.....
e,sad,sve ovo sam ti napisao da bi te ubedio da prodas wranglera kome se krive poluosovine na asfaltu,kome se kardani krive na malo jace stiskanje gasa.....kupis lepo ladu nivu,ides sa nama na rostilje,na razna druzenja....lepo ce ti biti uglancana ,mirisace jelkica u njoj [mozes da stavis miris borovine,da te podseca na voznju kroz sumu] neces imati problema na hardu jer ces ucestvovati kao posmatrac ili sudija :ahaha: :ahaha: :ahaha: :ahaha:
Svaka tebi cast,lepo si organizovao sve,natrcao si se gore dole za medalju....
ne zameri za malo sale,a za to sto si nas nivase folirao za 7 minuta dugujes rostilj :ziveli: :ziveli: :ziveli:

salekg
1st December 2008, 08:40 PM
Reko sam "majstore, jel' može kafica?" :krs: :ahaha:
Nego da ne shvati neko pogrešno ovu malu zajebanciju, organizaciji svaka čast. Ovo što smo videli je stvarno bilo perfektno, ozbiljno i na nivou i normalno je da je organizator morao da ode sa kolonom, ali ja sam pao na teme kad sam video da su jedini koji su ostali da pomognu oko popravke bili gosti iz Slovačke! Naši, pa zna se, prasećina i jagnjećina su prioritet broj jedan :krs: :ahaha: :ahaha: :ahaha:

da si bio prisutan malo vise u ova 3 dana, video bi da su pojedini od tih slovaka izvlaceni i vise puta, spasavani od (sigurnog) prevrtanja itd od strane tih istih 'nasih', da su oni takodje pomagali 'nasima', i da je vladala prijateljska i kolegijalna atmosfera, bilo kroz konkretnu pomoc, savet ili zezanje.

takodje trebas da znas kada se pomenuti kvar desio da bi napisao to sto jesi ;)
sledeci put, benzin (gas) u nivu pa izvoli - mozda ti se posreci da izvuces negde nekoga ili JEDINI pomognes bosketu oko kardana (jes' da ne pase od nive...)

salekg
1st December 2008, 08:43 PM

Boske,ajde da otvorimo katre,mi smo ti prijatelji skoro kao slovaci :ziveli: ,ili cemo biti :ziveli: ,mi smo mirni fini ljudi,ali dosta nepoverljivi prema jeepovima :ahaha: :ahaha: . Elem,ajde sto si tamo one folirao da si prosao za 7 minuta bez vitlanja,ali zasto bre nas? Mi znamo da nisi u vinklu kada je u pitanju hard off road :ahaha: :ahaha: :ahaha: i znamo da cuda cinis sa tvojom masinom.....ali ovoga puta moram da ti prenesem nase zapazanje. Onaj cross motor je prvi koji je prolazio onom stazom na brdu,imam slike gde se vidi da nema ni jednog jedinog traga od guma,motori su prvi kopali po stazi,pomerali lisce i ostavljali vidan trag. Tvojih nije bilo. Na brdu gde smo stajali,gde je bio onaj veliki kamen koji su prelazili,trava nije bila ugazena,kada je prvi prosao bilo je itekako vidno.....
e,sad,sve ovo sam ti napisao da bi te ubedio da prodas wranglera kome se krive poluosovine na asfaltu,kome se kardani krive na malo jace stiskanje gasa.....kupis lepo ladu nivu,ides sa nama na rostilje,na razna druzenja....lepo ce ti biti uglancana ,mirisace jelkica u njoj [mozes da stavis miris borovine,da te podseca na voznju kroz sumu] neces imati problema na hardu jer ces ucestvovati kao posmatrac ili sudija :ahaha: :ahaha: :ahaha: :ahaha:
Svaka tebi cast,lepo si organizovao sve,natrcao si se gore dole za medalju....
ne zameri za malo sale,a za to sto si nas nivase folirao za 7 minuta dugujes rostilj :ziveli: :ziveli: :ziveli:

ko je pomenuo da je presao stazu PRE ostalih takmicara?!?

milE
1st December 2008, 08:55 PM
Ajde sale da smirimo loptu, još te drma adrenalin. Samo se zezam bre, šta si ripio ko prase na korito :ahaha: :ahaha: :ahaha: Pa mi odavde se odavno potprckujemo sa džipadžijama, valja se malo :krs: :ahaha: Znam bre kakva je atmosfera na druženjima, i šta se radi i od kakvog su materijala ljudi koji idu tamo. :ziveli:

p.s. imam i wranglera, ali to ne smem da pominjem ovde :krs: :ahaha: :ahaha:

lodzin
1st December 2008, 09:34 PM
Ajde sale da smirimo loptu, još te drma adrenalin. Samo se zezam bre, šta si ripio ko prase na korito :ahaha: :ahaha: :ahaha: Pa mi odavde se odavno potprckujemo sa džipadžijama, valja se malo :krs: :ahaha: Znam bre kakva je atmosfera na druženjima, i šta se radi i od kakvog su materijala ljudi koji idu tamo. :ziveli:

p.s. imam i wranglera, ali to ne smem da pominjem ovde :krs: :ahaha: :ahaha:

Prodaj sto pre, kome to treba....Sto Zemunko kaze treba ti bre 800 jevreja za registraciju...Da je auto jeste to niko ne moze da ti zameri....Vozao sam ceo dan komsijinog Rendzu :krs: , imao sam utisak da vozim kamion, nije ugodno uprkos cinjenici da nemam C kategoriju, a i uvatio sam sebe da vozim po sokacima kao kada sam kao klinac bezao bez polozenog od murjaka :ahaha:

BOSKE4x4
1st December 2008, 09:38 PM
...Svaka tebi cast,lepo si organizovao sve,natrcao si se gore dole za medalju....

Koceljevci su sa istim kardanom, zglobovima i poluosovinama i uz sve greske i psovanja, presli stazu za 7min 52". Uostalom zar je bitno za koliko sam je prosao, ja se nisam takmicio. Poenta je da je moguce, sto je dokazani.

Sale (pretpostavljam ekipa Crna Zora), svaka cast za 4.mesto (zaostatak samo 1sek). Da je bilo vise strpljenja u subotu bili bi na postolju kao drugi. Nadam se da se gledamo i ubuduce.

milE
1st December 2008, 09:48 PM
Gledajući kao posmatrač, bilo je bez greške. Šala, druženje, zajebancija zezanje i sve to, ali sama stvar je urađena maksimalno ozbiljno, pogotovu što se tiče pravila koja su strogo sprovođena (kaciga, pojasevi, vožnja bez alkohola...), dakle da svi ostanu zdravi, veseli i čitavi i da se opet druže :D
Ma za primer, stvarno svaka čast na organizaciji :ziveli:

BOSKE4x4
1st December 2008, 09:55 PM
Gledajući kao posmatrač, bilo je bez greške. Šala, druženje, zajebancija zezanje i sve to, ali sama stvar je urađena maksimalno ozbiljno, pogotovu što se tiče pravila koja su strogo sprovođena (kaciga, pojasevi, vožnja bez alkohola...), dakle da svi ostanu zdravi, veseli i čitavi i da se opet druže :D

Hvala, hvala!!!
Trudicemo se da bude jos bolje iduce godine.

lodzin
1st December 2008, 09:58 PM
Samo napravite eto nas i dogodine...Samo da se zna da su Mile, ZileIvan i ja provezli soft poligon (nije naivan nimalo)!!! Dok je drug Zemunac, zbrisao sa zeninim Golficem....

Zemunac
1st December 2008, 10:09 PM
Svaka cast svima koji su vozili tamo. Neka se niko ne nadje uvredjenim za bilo sta sto sam rekao jer je sve u cilju zabave......znate kako boske kaze....nezajebavam ja vas zato sto vas mrzim,nego da vas izvucem iz kuce u prirodu :ziveli: :ziveli:
miLE
boske nam nece peci rostilj...vidis da je iskulirao prozivku :ahaha: :ahaha: .zvacemo mi njega :ziveli:

Zemunac
1st December 2008, 10:11 PM
Samo napravite eto nas i dogodine...Samo da se zna da su Mile, ZileIvan i ja provezli soft poligon (nije naivan nimalo)!!! Dok je drug Zemunac, zbrisao sa zeninim Golficem....
Sto si bre ljubomoran na moju zenu??? :ahaha: :ahaha:
Mozes i ti da ga vozis ali moras nju da mi zamenis :ahaha: :ahaha: :ahaha: :ahaha:

lodzin
1st December 2008, 10:15 PM
Sto si bre ljubomoran na moju zenu??? :ahaha: :ahaha:
Mozes i ti da ga vozis ali moras nju da mi zamenis :ahaha: :ahaha: :ahaha: :ahaha:
:ziveli: :ziveli: :ziveli: :ziveli: :ziveli: :ziveli: :ziveli: :ziveli:

milE
1st December 2008, 10:23 PM
Ma mi smo se samo zezali tamo, nije problem ni za Nivu kad se ide polako. Ali, kad se meri vreme, dakle takmičarski, stvari postaju znatno znatno zajebanije, tu skače auto po tri koplja poprijeko a četiri nebu u visine :D, ispadaju zadnja stakla i višak delova po stazi... :ahaha: :ahaha: :ahaha:

Da bi se takmičarski vozilo, čak i u onome što se zove soft, potrebno je imati dobro sređeno vozilo i, najvažnije, treba i umeti i smeti.

BOSKE4x4
2nd December 2008, 09:02 AM
boske nam nece peci rostilj...vidis da je iskulirao prozivku :ahaha: :ahaha: .zvacemo mi njega :ziveli:
Ne umem s rostiljem kao ti. Ali moze, ja donosim - ti peces. Dogovoreno?

Zemunac
2nd December 2008, 09:31 AM
Ne umem s rostiljem kao ti. Ali moze, ja donosim - ti peces. Dogovoreno?
Mi donosimo-ja pecem-ti dodji kad se budemo negde skupljali,dogovoreno?

BOSKE4x4
2nd December 2008, 09:00 PM
Mi donosimo-ja pecem-ti dodji kad se budemo negde skupljali,dogovoreno?
Dogovoreno!!!

BOSKE4x4
3rd December 2008, 08:14 PM
Dok cekamo oficijelne snimke.

http://www.youtube.com/watch?v=kEe5qMhPjIM

A kako bi tek Niva ovuda prosla....

zileivan
3rd December 2008, 08:23 PM
Jel ovi Slovaci nose i merdevine da se popnu u vozila,one kucne male :ahaha: :ahaha:

zileivan
3rd December 2008, 08:27 PM
Stvaro im automobili strasno izgledaju,nadam se da tako i idu

milE
3rd December 2008, 08:39 PM
Dok cekamo oficijelne snimke.

http://www.youtube.com/watch?v=kEe5qMhPjIM

A kako bi tek Niva ovuda prosla....
Uništili ste riblji fond :ahaha: :ziveli:

Ja bih tu proterao lodzinovu Nivu... :krs: :ahaha: :ahaha: :ahaha: :ziveli:

BOSKE4x4
3rd December 2008, 08:59 PM
Evo jos

http://www.youtube.com/watch?v=Nbo1AchJYOk

lodzin
3rd December 2008, 09:51 PM
Uništili ste riblji fond :ahaha: :ziveli:

Ja bih tu proterao lodzinovu Nivu... :krs: :ahaha: :ahaha: :ahaha: :ziveli:

A sto moju :confused: Kupio sam cargo speed gume samo zato sto uglavnom vozim po asvaltu....Da ne izlazim iz oranja verovatno bi uzeo mud speed... :ahaha:

Mile, zajebavas :cool:

Nabasao sam u nedelju ne neki najlonski kanap koji se obmotao celom duzinom oko poluosovine, manzetne, i homozgloba. Jedva sam ga skinuo.

Nivas
3rd December 2008, 10:09 PM
@milE

Lodzinovu moze, ali Daretovu i moju nikako.

zileivan
3rd December 2008, 10:48 PM
Kad su na reliju ispadale zadnje soferke i pucali branici Lodzin se preznojavao i samo kukao gleda njih a vidi svoju ladu :ahaha:

Zemunac
3rd December 2008, 10:48 PM
boske,sta je cukalo u motoru onog crnog kamiona?jel popio vode kroz usis? jel zbog toga odustao u nedelju kad smo isli ka stragarima?

BOSKE4x4
3rd December 2008, 10:56 PM
boske,sta je cukalo u motoru onog crnog kamiona?jel popio vode kroz usis? jel zbog toga odustao u nedelju kad smo isli ka stragarima?
Da, napio se vode. Ali ok je. Malo je samo pobrljavila elektronika.

Zemunac
3rd December 2008, 11:04 PM
Da, napio se vode. Ali ok je. Malo je samo pobrljavila elektronika.
ja sam se bas pitao zasto mu je lap top prikopcan dok je radio ispred hotela :ahaha: :ahaha: :ahaha: sto nam nije trazio rezervni komutator? ima lodzin u gepeku :ahaha: :ahaha: :ahaha:

zileivan
3rd December 2008, 11:07 PM
ja sam se bas pitao zasto mu je lap top prikopcan dok je radio ispred hotela :ahaha: :ahaha: :ahaha: sto nam nije trazio rezervni komutator? ima lodzin u gepeku :ahaha: :ahaha: :ahaha:
:ahaha: kako si bezobrazan :ahaha:

BOSKE4x4
3rd December 2008, 11:10 PM

Vecini vozila da se desi sto i njemu, i sam znas, pukla bi klipnjaca, ventil, bar podizac... Ali ovog smo samo osusili (radio celu noc sa grejanjem na MAX) i otisao je samovozno za BG. Morace verovatno zamena TPS-a, lambde i mozda koje dizne. Meni se to dva puta desavalo na grandu. A elektronika pobrljavi toliko da recimo das kontakt, upalis brisace, a on otvori zadnji prozor :ahaha:

zileivan
3rd December 2008, 11:11 PM
zamisli koliko kosta da se njemu radi motor,ili neki veci zahvat :eek:

Zemunac
3rd December 2008, 11:13 PM
Vecini vozila da se desi sto i njemu, i sam znas, pukla bi klipnjaca, ventil, bar podizac... Ali ovog smo samo osusili (radio celu noc sa grejanjem na MAX) i otisao je samovozno za BG. Morace verovatno zamena TPS-a, lambde i mozda koje dizne. Meni se to dva puta desavalo na grandu. A elektronika pobrljavi toliko da recimo das kontakt, upalis brisace, a on otvori zadnji prozor :ahaha:
da,znam da je grand vise puta morao da pije mutnu vodicu :ahaha: :ahaha: :ahaha: ima cak i video zapisa :ahaha: :ahaha:

BOSKE4x4
3rd December 2008, 11:18 PM
Onde gde su prolazili, od nasih je kroz vodu prosao samo narandzasto crni pajero (Krupanjac). Voda mu je bila iznad pola sajbe. Kaze da je imao samo 10cm da viri. Kad sam trasirao, morao sam tu da ugasim vranglera i previtlam se. Voda preko haube. ima oko 140-150 cm vode skroz levo. U nedelju sam nasao ribicu u trubi, kad sam vadio poluosovinu. :ahaha:

Zemunac
3rd December 2008, 11:21 PM
mnogo je duboko,sto bi rekli; deb'o sneg

milE
3rd December 2008, 11:36 PM
nasao ribicu u trubi, kad sam vadio poluosovinu. :ahaha:

Lepo rekoh za riblji fond, pobiće vas pecaroši :ahaha:

lodzin
4th December 2008, 12:03 AM

Imam i zenske najlon carape ukoliko rikne klinasti, a tu je i dzak svezeg krompira za nedaj boze ako crkne kondezator na platinama :ahaha: :ahaha:

Nisam buljio u kamion laptop nisam video , znam samo da je brojao na leru, majku mu lepo radi bez sve sale, bio iza mene i samo je nestao kada smo skrenuli za Stragare...

lodzin
4th December 2008, 12:07 AM
Kad su na reliju ispadale zadnje soferke i pucali branici Lodzin se preznojavao i samo kukao gleda njih a vidi svoju ladu :ahaha:

Pa ono jeste da sam stvarno prvi put na reliju takve vrste, pa su moje reakcije bile mozda ''neprimerene''.

lodzin
4th December 2008, 12:28 AM
@ Nivas

Ova 4x4 voznja po Topoli nije bila za one sa hipertenzijama (pritisak, srcane smetnje, itd).

zileivan
4th December 2008, 12:52 AM
Pa ono jeste da sam stvarno prvi put na reliju takve vrste, pa su moje reakcije bile mozda ''neprimerene''.
sala mala :ahaha: :ziveli:

Nivas
4th December 2008, 04:02 PM
@ Nivas

Ova 4x4 voznja po Topoli nije bila za one sa hipertenzijama (pritisak, srcane smetnje, itd).

Da si mene pitao, lodzine, rekao bih ti da ne ides, nije to za tvoje zdravstveno stanje. Jesi li se oporavio, da li ti se pritisak vratio na uobicajeno losu vrednost, da li se bar malo smirila tahikardija, bar na 30% vise od normale, a aritmija, ne preskace valjda triput u sekundi?

lodzin
4th December 2008, 04:45 PM
Da si mene pitao, lodzine, rekao bih ti da ne ides, nije to za tvoje zdravstveno stanje. Jesi li se oporavio, da li ti se pritisak vratio na uobicajeno losu vrednost, da li se bar malo smirila tahikardija, bar na 30% vise od normale, a aritmija, ne preskace valjda triput u sekundi?

Nemam problema sa visokim vec sa niskim pritiskom, povukao sam genetski, pa to zna da me izbaci iz koloseka, aritmije nemam ali izrazito ubrzan rad srca na nekih 72 otkucaja u minuti....zadnji put kada sam merio kada mi se prispavalo bilo je 107/68....

Otvaramo novu temu...

NIVA I ZDRAVLJE!!!!!!!!!!!!!! :ahaha: :ahaha:

Zemunac
4th December 2008, 05:21 PM
molba za sve
teme koje se kose sa vasim misljenjem, ili preskocite ili ne komentarisite da se nebi ulazilo u nepotrebne polemike i pljuvanja.Svaki takav post ce biti obrisan a pocinioci ce dobiti grdnju

necko
4th December 2008, 06:33 PM
Jebes jeep. Niva je najbolja.Ljudi ovo je forum Ljubitelja nive.Niva forever....

Midian
4th December 2008, 07:42 PM
Niva je kultno vozilo.Zato i postoje mitovi o njoj :)

milE
4th December 2008, 07:52 PM
Neckooooo!!! Kaži im, ako ako :ahaha: :ahaha: :ahaha:

BOSKE4x4
4th December 2008, 08:31 PM
Jebes jeep. Niva je najbolja.Ljudi ovo je forum Ljubitelja nive.Niva forever....
Ko ovde uopste spominje JEEP???
Tema je SERBIAN TROPHY na kojem su ucestvovali pored JEEP-a i Pajero, Patrol, Toyota, Vitara, Rendz Rover, Defender, Ford, PUCH, Isuzu, i dve Nive i Chevrolet Blazer.

BOSKE4x4
4th December 2008, 09:00 PM
Tekst objavljen u Glasu javnosti

http://www.glas-javnosti.rs/clanak/ljudi-i-dogadjaji/glas-javnosti-04-12-2008/dzipom-kroz-bestragiju

necko
4th December 2008, 10:47 PM
Ljudi volim ja sve terence,da cujem sta mogu i da ih vidim na terenu.Ali jedan terenac mi je u srcu a to je niva. To nije dzip to je stil zivota. Nivarosi ce me razumeti.

Nivas
4th December 2008, 10:59 PM
Necko, 100% si u pravu. Uopste ne shvatam zasto se na ovom sajtu raspreda tolika prica o drugim vozilima, kao da ona mogu da se priblize Nivi. Samo gubimo vreme sa onim nabildanim skalamerijama.

Zemunac
4th December 2008, 11:09 PM
Necko, 100% si u pravu. Uopste ne shvatam zasto se na ovom sajtu raspreda tolika prica o drugim vozilima, kao da ona mogu da se priblize Nivi. Samo gubimo vreme sa onim nabildanim skalamerijama.
nivas,koji ti je djavo vise covece????? ko bre prica o drugim vozilima,ko od nas ovde nema i nevozi nivu???? ovo je tema o 2nd serbian trophy, i njega komentarisemo. nemojte da pravimo sprdnju. uopste ne razumem zasto citas ovu temu?! vidis,mi smo isli u prirodu,gledali ljude koji lome svoje skupe dzipove po sumama i jezerima,bilo nam je lepo,zezali se,pricali,smejali,navijali.....sta to tebi smeta? jel te neko uvredio nekim postom,gestom,misljenjem? imas previse godina da bi ovako razmisljao

Nivas
4th December 2008, 11:09 PM
Admine, ide li tebi u glavu da je ovakvim klipovima i tekstovima iz stampe mesto na sajtu "Srbija 4x4", a ne ovde.Sto, bar, ne prikazase kako su Nive prosle na onim soft-deonicama, gde su otpadale zadnje soferke? Nego, ni reci o Nivi. Na nedelju dana napustam sajt, ovo neka trpi ko to voli.

lodzin
4th December 2008, 11:10 PM
Tekst objavljen u Glasu javnosti

http://www.glas-javnosti.rs/clanak/ljudi-i-dogadjaji/glas-javnosti-04-12-2008/dzipom-kroz-bestragiju

Realno napisan clanak, kapa//// :ziveli:

lodzin
4th December 2008, 11:14 PM
Admine, ide li tebi u glavu da je ovakvim klipovima i tekstovima iz stampe mesto na sajtu "Srbija 4x4", a ne ovde.Sto, bar, ne prikazase kako su Nive prosle na onim soft-deonicama, gde su otpadale zadnje soferke? Nego, ni reci o Nivi. Na nedelju dana napustam sajt, ovo neka trpi ko to voli.

Pa rekli smo da su bile dve nive. Misa koji se sa sve suvozacem (sinom) prevrnuo, nesmotrenija voznja i eto ga na krovu, mada smo i raspravljali da ju je mnogo podigao...

I Valjevci koji su sa trayalkama T-70 dosta dobro izvozali...Necu da gresim dusu, ali koliko sam video, niva hard trasu ne moze da savlada CELU!!!!! NEkih 30% bi mogla....

A sto se Jeep-ova tice. Kada zagrmi osmak na 5000 rpm, to je da te bog sacuva i to je sto volim kod njih.

BOSKE4x4
4th December 2008, 11:15 PM
Bice sutra i klipova s nivom

Zemunac
4th December 2008, 11:21 PM
imam ja klip kada se misa prevrnuo ali cu ga postaviti kada budem u firmi na mnooogo brzem netu. pokusavao sam par puta da ga postavin na youtube ali traje sat vremena i nista.....

Zemunac
4th December 2008, 11:23 PM
a kozacima je mesto na ovom sajtu? zasto? zato sto pricaju ruski?
nivas,ako hoces raspravu pisi mi privatnu poruku,ljudi koji ovo citaju nisu osudjeni na nasu prepisku.
p.s. malo ti je 7 dana......

milE
4th December 2008, 11:24 PM
[QUOTE=lodzin]I Valjevci koji su sa trayalkama T-70 dosta dobro izvozali.../QUOTE]
Možda će nekom da koristi: čovek koji je vozio tu Nivu nam je ispričao da su te gume za blato majka, odlične, čini mi se da reče da su za blato bolje od voltyre, ali su zato u snegu jako loše.

BOSKE4x4
4th December 2008, 11:25 PM
Admine, ide li tebi u glavu da je ovakvim klipovima i tekstovima iz stampe mesto na sajtu "Srbija 4x4", a ne ovde..

Klipovi i tekstovi i jesu na srbija4x4.net.
Ovde su samo precice za one koji bi pogledali i nesto sto su do sada gledali samo na filmu ili na klipovima. Da li je neko od vas (ne racunajuci one koji su bili u Topoli) video nekad uzivo na jednom mestu 15ak izuzetno spremnjenih off road vozila? Mi pokusavamo da se otvaramo ka drugima, a ne ko pojedini s ovog sajta da se zacaurimo. Doveli smo 5 izuzetno spremnih vozila iz Slovacke (nijedan nije JEEP) da ih vidite na nasim terenima. Ja ih gledam vec tri godine.
Vozim i volim JEEP-a, posebno wranglera, ali skidam kapu Mihalovoj Avtobus Toyoti, Matej-ovom Patrolu, Plesijevom roveru.....

milE
4th December 2008, 11:46 PM
Kao očevidac potvrđujem ovo, onako spremljena vozila se ne viđaju svaki dan, a pogotovu ne u Srbiji i sve to na jednom mestu.

Da se zna, uloženo je puno truda (i novca, naravno) u vozila ali nisu svi koji ih voze rokfeleri nego zaljubljenici, dakle tu su ljudi koji su se puno čega odrekli da bi doterali i spremili auto za ovakvu priliku i to treba poštovati.

Malo zajebancije i prepucavanja nikad nije na odmet :) , ali što da se vređamo potpuno bez potrebe, nije fer.

:ziveli:

Sanjin
5th December 2008, 09:34 AM
Koliko sam vidio i skontao po klipovima i komentarima bilo vam je super,dobro ste se zajebavali,proveli i to bi trebalo da je sustina svega.

milE
5th December 2008, 11:00 AM
Tako je sanjin, brate moj debeli :ahaha: bilo je vrhunski, i nama delegatima sa ovog sajta :ahaha: i učesnicima, u tome je poenta :ziveli:

lodzin
5th December 2008, 11:03 AM
Tako je sanjin, brate moj debeli :ahaha: bilo je vrhunski, i nama delegatima sa ovog sajta :ahaha: i učesnicima, u tome je poenta :ziveli:
:ahaha: :ahaha: :ahaha: :ahaha:

Dr Bouz
5th December 2008, 12:55 PM
Ljudi volim ja sve terence,da cujem sta mogu i da ih vidim na terenu.Ali jedan terenac mi je u srcu a to je niva. To nije dzip to je stil zivota. Nivarosi ce me razumeti.

...sirotinjski stil, rekao bih ja....
ja lichno jedva cekam da se obogatim, znaci ne mogu da docekam taj trenutak. ne kazem da i tada nechu voziti (opet) nivu (i josh par komada imati u shteku u garazi, kad ona aktuelna stane :):) ). - tako da te potpuno razumem, i jedva dakle cekam da me taj stili zivota obidje, i da uskochim u svoga G, ili pucha, ili defendera ili vech neko slichno vozilce

BOSKE4x4
5th December 2008, 05:36 PM
Jos malo detalja sa staze:

http://www.youtube.com/watch?v=ZL6i9iBjb6U
http://www.youtube.com/watch?v=V1LHkRZ9wSY

Evo i snimaka niva.... :ahaha:

Dr Bouz
5th December 2008, 06:41 PM
sjajno. matematika je ponovo pobedila 2+2 = 4. uvek kad pomislim da su neshto promenili - ispostavi se da nisu, i da josh uvek sve vazi kao i kad sam ishao u shkolu

zileivan
5th December 2008, 09:51 PM
evo i isturenog odeljenja kluba
http://img68.imageshack.us/img68/1386/1qqq2serbiantrophytopolwm3.jpg (http://imageshack.us)
http://img68.imageshack.us/img68/1qqq2serbiantrophytopolwm3.jpg/1/w640.png (http://g.imageshack.us/img68/1qqq2serbiantrophytopolwm3.jpg/1/)

lodzin
5th December 2008, 10:24 PM
Super ne vidi se kako ispijamo kafu....I JEDEMO KEKS.

lakiee
6th December 2008, 12:01 AM
evo i isturenog odeljenja kluba
http://img68.imageshack.us/img68/1386/1qqq2serbiantrophytopolwm3.jpg (http://imageshack.us)
http://img68.imageshack.us/img68/1qqq2serbiantrophytopolwm3.jpg/1/w640.png (http://g.imageshack.us/img68/1qqq2serbiantrophytopolwm3.jpg/1/)

nevidi se grne! nevidi se roštilj! :krs:

BOSKE4x4
6th December 2008, 07:19 PM
Jos malo detalja sa staze:

http://www.youtube.com/watch?v=ZL6i9iBjb6U
http://www.youtube.com/watch?v=V1LHkRZ9wSY

Evo i snimaka niva.... :ahaha:

Niko ne komentarise Nive!? :confused:

milE
6th December 2008, 07:57 PM
To Boske, udri! :ahaha: :ahaha: :ahaha:
Evo ja ću :D Prva Niva, "ha mulo" :ahaha: crveno-bela 1600, razgovarali smo sa čovekom koji je vozio, jasno je što se žalio na gume, evo dokaza crno na belo, t-70 su qrac lipov za sneg :ahaha: Svaka čast na istrajnosti i veštini kojom su uspeli da, i pored loših guma, izvoze stazu do kraja :ziveli:

Skraćena mad max niva, Mišomobil, to je čudo tehnike :D VW motor (Miša mi je rekao da tamo gde je sa fabričkim išao prvom redukovanom sada može trećom!), mrak gume i ide kao zmaj. Šteta što se izvrnuo na bok na softu, baš mi je bilo krivo što mu se desio taj peh :( Navijao za njega jer ima porodični tim u najlepšem smislu reči, otac i sin :ziveli:

lodzin
6th December 2008, 09:10 PM
HA zmaju, djihaaaaa........

Zemunac
6th December 2008, 09:39 PM
sta tu ima da se komentarise? jesi ti primetio kako one nezno jezde po terenu? jos uvek gledamo i divimo se....bice komentara.... :ahaha: :ahaha:

BOSKE4x4
6th December 2008, 09:54 PM
Nedelja pologon

SOFT: http://www.youtube.com/watch?v=M5bZ4twG9bA
HARD: http://www.youtube.com/watch?v=k9fYRwPlzrU

milE
6th December 2008, 11:22 PM
Uživo je bilo neuporedivo zanimljivije i lepše nego što snimak može da predstavi :) Čestitke svim učesnicima :ziveli:

Sanjin
6th December 2008, 11:31 PM
Imalo se sta vidjeti,ko je mogao doci,a nije grdno se zajebao:)

lodzin
7th December 2008, 12:07 AM
I te ka ko.....

BOSKE4x4
7th December 2008, 08:00 PM
TV METROPOLIS - Motopolis

Reportaza

http://www.youtube.com/watch?v=pq2hkjiHEBM

milE
7th December 2008, 08:23 PM

Reportaza

:vozi: :ahaha: :ahaha: :ahaha:
:ziveli:

BOSKE4x4
8th December 2008, 08:51 PM
Misa u akciji

http://www.youtube.com/watch?v=XqaHQ_mwJkU

Sanjin
8th December 2008, 09:37 PM

Reportaza

Mislim sta reci osim svaka cast!!!Ja sam gledajuci klipove uzivao,mogu misliti kako je bilo uzivo:):):)

milE
8th December 2008, 10:46 PM
Misa u akciji

Gle pevaljku, prvo se kao mršti i nećka, pa je onda zaigrala i na kraju samo što mu nije jela iz ruke :ahaha: :ahaha: :ahaha:
Svaka čast Mišo, rođen si za diplomatiju :ahaha: :ahaha: :ahaha: :ziveli:

Zemunac
8th December 2008, 11:19 PM
Misa u akciji

pa dobro majkovicu,sto nam nisi rekao da ce bude pevaljka?????? rekao si da dodjemo u nedelju.....subotnje vece ste hteli samo za sebe???!!!ccccccc
kakve stipse....10ka za misu

lodzin
8th December 2008, 11:36 PM
A meni bilo sumnjivo sto kasne onda kada smo pili kafu u hotelu....Na parkingu samo jedan lik mislim da je pajero bio u pitanju sa otvorenom haubom, a ostali krmeljaju....

vukas
9th December 2008, 12:22 PM
pa, u kafani su, nisu na putu, znaci, pravi off-road :)