View Full Version : P: Barovi i pragovi
4x4fan
1st November 2008, 01:42 PM
Prodajem barove i pragove original ruske u dobrom stanju, cena je stvar dogovora, jer nemam za sada realnu predstavu koliko to vredi novo i shodno tome koliko ovo polovno moze da kosta. Slike takvih istih barova i pragova mogu se videti na linku:
http://www.ladaniva.co.rs/showthread.php?t=807&page=4&pp=10
na postu br.33 . Molim zainteresovane da mi se jave privatnom porukom ovde na forumu sa cenom koju su spremni da ponude. U takvom su stanju da se odmah mogu skinuti sa mog auta i bez ikakvih prepravki vijcima pricvrstiti za drugi auto. Naravno uz njih dajem i vijke kao i izuzetno dobre maglenke zute boje.
4x4fan
2nd November 2008, 03:10 PM
Da dopunim nemam zadnje, vec samo prednje i pragove.
zileivan
2nd November 2008, 07:57 PM
koliko para pragovi?
4x4fan
3rd November 2008, 11:49 AM
Prodajem u kompletu sve, i to samo ako dobijem neku pristojnu cifru. U suprotnom sve ide u podrum i čeka kad jednom budem prodavao auto da mu digne cenu. Ako ima zainteresovanih , molio bih da mi se jave na private mess.
vukas
4th November 2008, 02:54 PM
okaci sliku pa da vidimo
Zemunac
4th November 2008, 03:58 PM
Prodajem u kompletu sve, i to samo ako dobijem neku pristojnu cifru. U suprotnom sve ide u podrum i čeka kad jednom budem prodavao auto da mu digne cenu. Ako ima zainteresovanih , molio bih da mi se jave na private mess.
Da li si razmisljao da budes malo konkretniji? Za pocetak jel hoces da prodas ili hoces da cuvas u podrumu? Zasto nebi rakao koja je tvoja cena za sve to? Sta je po tebi pristojna cena,50e,100e....? Zasto zelis da ti se sanduce zatrpava raznim pitanjima? Napisi koja je cena,i ko hoce moze da te kontaktira.
4x4fan
5th November 2008, 03:03 PM
Konkretno,prednji bar i pragovi, ISTOVETNI sa onim na slici na linku koji sam postavio u prvom oglasu, 350 EUR fiksno. E sad samo ocekujem da me neko ovde napljuje zbog ove cene i samo potvrdi da sam bio u pravu sto nisam hteo da stavim cenu dok ne dobijem neke konkretne ponude.
mbsbane
5th November 2008, 09:12 PM
Konkretno,prednji bar i pragovi, ISTOVETNI sa onim na slici na linku koji sam postavio u prvom oglasu, 350 EUR fiksno. E sad samo ocekujem da me neko ovde napljuje zbog ove cene i samo potvrdi da sam bio u pravu sto nisam hteo da stavim cenu dok ne dobijem neke konkretne ponude.
Ja bih ti predlozio da ti to spakujes u podrum......350e... :ahaha: :ahaha: :ahaha:
jeronimo
5th November 2008, 09:35 PM
pazi bull barovi tog tipa su bili na bubnnju u proslu subotu od 200 - 220 evra
a pragovi od 100 do 120 , sa malo cenkanja verovatno i niže...
za 250 evra ima inox bull bar...
sa obzirom da je u pitanju polovna roba... nista zlonamerno ali mislim da sa tom cenom će teško naci kupca
Zemunac
5th November 2008, 10:04 PM
350 evra nikada neces dobiti za polovan bul bar. ako ti nije hica i potreba za novcem spakuj ih lepo u podrum. a da postavim jedno glupo pitanje....zasto bi spakovao bul bar u podrum i cekao prodaju nive? zasto nivu nevozis sa njima? donekle ti je bezbednija limarija sa tim cevima
Sanjin
5th November 2008, 10:34 PM
Kazu da svaka roba ima svoju musteriju samo treba imati strpljenja
Iskreno ja bih ti tolike pare mozda i dao u nekom drugom zivotu;u ovom ni u ludilu
vukas
6th November 2008, 11:59 AM
dobro je sto si stavio cenu, to je posteno
ja sam recimo bio zainteresovan ali to sto nisi stavio cenu ranije me je jako odbijalo
sad, skupo je to, ako si raspolozen da korigujes cenu mozemo nastaviti na private
4x4fan
6th November 2008, 12:00 PM
Hvala svima na iskrenim komentarima, posebno Jeronimu na informacijama, koje, da sam imao, ne bi ni postavio ovaj oglas. Dakle, PODRUM. Za kraj, pre nego sto se obrise ovaj oglas, zamolio bih kolegu Zemunca, od koga sam ovde cuo dosta korisnih informacija i saveta, da prokomentarise smislenost mog motiva za skidanje barova.On se sastoji u tome sto ja smatram da upravo barovi, iako stite limariju za slucaj blazih kontakata u uslovima gradske voznje, svaki takav udarac DIREKTNO i KRUTO prenose na nosece kutije za koje su ovi barovi vezani i tako prave vecu stetu nego da su se zakacila krila npr. O nekim vecim udarcima ne zelim ni da razmisljam. Mislim da po nekim stranim propisima ovakvi kruti barovi i nisu dozvoljeni. Auto ne koristim za terensku voznju, a uzeo sam ovakvog sa barovima jer mi je povoljno iskocila prilika da ga uzmem od poznatog prvog vlasnika. Hvala unapred
vukas
6th November 2008, 12:00 PM
pazi bull barovi tog tipa su bili na bubnnju u proslu subotu od 200 - 220 evra
a pragovi od 100 do 120 , sa malo cenkanja verovatno i niže...
za 250 evra ima inox bull bar...
sa obzirom da je u pitanju polovna roba... nista zlonamerno ali mislim da sa tom cenom će teško naci kupca
eto korisne informacije, hvala :-)
vukas
6th November 2008, 12:06 PM
Hvala svima na iskrenim komentarima, posebno Jeronimu na informacijama, koje, da sam imao, ne bi ni postavio ovaj oglas. Dakle, PODRUM. Za kraj, pre nego sto se obrise ovaj oglas, zamolio bih kolegu Zemunca, od koga sam ovde cuo dosta korisnih informacija i saveta, da prokomentarise smislenost mog motiva za skidanje barova.On se sastoji u tome sto ja smatram da upravo barovi, iako stite limariju za slucaj blazih kontakata u uslovima gradske voznje, svaki takav udarac DIREKTNO i KRUTO prenose na nosece kutije za koje su ovi barovi vezani i tako prave vecu stetu nego da su se zakacila krila npr. O nekim vecim udarcima ne zelim ni da razmisljam. Mislim da po nekim stranim propisima ovakvi kruti barovi i nisu dozvoljeni. Auto ne koristim za terensku voznju, a uzeo sam ovakvog sa barovima jer mi je povoljno iskocila prilika da ga uzmem od poznatog prvog vlasnika. Hvala unapred
http://www.ladaniva.co.rs/showthread.php?t=807 - ja pokrenuo temu da malo raspravljamo o korisnosti bull bara pri sudaru ali dusmani poceli da kace neke snajke ... :confused:
Zemunac
6th November 2008, 12:10 PM
http://www.ladaniva.co.rs/showthread.php?t=807 - ja pokrenuo temu da malo raspravljamo o korisnosti bull bara pri sudaru ali dusmani poceli da kace neke snajke ... :confused:
a ti si kao imun na onakve cice? :ahaha: :ahaha: jeste da ucestvujem u off-u ali neka jos malo....jos samo malo neka stoje fotke.... :ahaha: :ahaha:
Zemunac
6th November 2008, 12:19 PM
Vidi,do nekle si upravu,ali samo donekle. Recimo neko na parkingu lose proceni rastojanje i udari te u prednji branik. On se savije,mozda pukne far....da imas bul bar samo bi se cenjeni komsija naucio pameti prilikom parkiranja. Pragovi, isto tako....ako se neko malo zatrci u njih karoserija ostaje cela,mozda se samo kutija za dizalicu iskrivi....ali vrata i sajtna su netaknute. Za jace udarce si u pravu,mada i tu ima teorija. Ako se i iskrivi noseca kutija,ona se vraca hidraulikom,pegla,menja...i sve to je ispod kola i retko ko moze da provali da je tu nesto cackano.Farbano krilo,hauba,menjan vezni lim i ostale stvari je nemoguce uraditi da se ne primeti. Tako da i naj manji kontakt u saobracaju iziskuje limarsku i farbarsku popravku a to posle kupcu nemozes da objasnis. Niko ti nece verovati da je bilo samo cesanje u saobracaju,svako ce ti reci da je bio auto havarisan. Ja nemam bul bar ali bih voleo da ga imam, prvenstveno radi izgleda :ziveli:
4x4fan
6th November 2008, 06:01 PM
Hvala jos jednom svima, sad kad sam sagledao sve aspekte za i protiv, video da ovi polovni delovi na trzistu nemaju neku vrednost, odustajem i od prodaje i od skidanja. Usput, video sam tek sad da je na forumu bilo ranije reci o ovoj temi, pa molim webmastera da je ovde ukine.
Zemunac
6th November 2008, 08:29 PM
done
vBulletin v3.0.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.