View Full Version : Kod Nivasa na pecurke!
Nivas
15th October 2008, 12:58 AM
Optimalni datum je vikend 25-26 oktobar. Moze da nas spreci sneg (tada ostaje drajving), a i moja majka je u veoma losem stanju. Ali u slucaju da sve bude pozitivno, ko je ZA?
milE
15th October 2008, 08:37 AM
Optimalni datum je vikend 25-26 oktobar. Moze da nas spreci sneg (tada ostaje drajving), a i moja majka je u veoma losem stanju. Ali u slucaju da sve bude pozitivno, ko je ZA?
Samo nemoj da budu one koje se jedu samo jednom :ahaha: :ahaha: :ahaha: Vidimo se :) :ziveli:
jeronimo
15th October 2008, 09:28 AM
ja sam za, naravno zavisi i od smenskog rada....
Nivas
15th October 2008, 10:07 AM
@milE
Ima dovoljno onih na ovom sajtu koji su mi se lujuto zamerili... Al` cemo da izbijemo na naslovne strane!
lodzin
15th October 2008, 10:17 AM
Moja niva je gotova i u punoj fazi operative tako da se i ja prijavljujem...
Paja
15th October 2008, 01:09 PM
Bicemo u Politikinom Zabavniku u rubrici "Vjerovali ili ne" nabrali....najeli se...i odvezli se na off road i jednog dana svi ce zeliti da budu oni. Edit.
Ja planirao na sajam knjiga taj vikend pa mozda u povratku svratim da se upoznamo i da mi naplatite svu zajebanciju proteklih mjeseci.
zileivan
15th October 2008, 08:10 PM
Ocemu se ovde radi,jel se to organizuje neka voznja za sire mase ili ?
necko
15th October 2008, 09:32 PM
Zlatibore siri... dolazimo :ziveli:
zileivan
15th October 2008, 11:07 PM
Samo odabrano drustvo
The-Had
15th October 2008, 11:56 PM
Nek je zdravlja pa se organizujemo, + neko mora da pazi na Mileta .....
Nivas
16th October 2008, 01:44 AM
Nek je zdravlja pa se organizujemo, + neko mora da pazi na Mileta .....
Kad smo izvukli Mrava, izvuci cemo i milEta.
Mushroom-Man
16th October 2008, 11:43 AM
I ja sam za!
milE
16th October 2008, 12:31 PM
Kad smo izvukli Mrava, izvuci cemo i milEta.
Ako ne možete da ga izvučete možete da ga povučete... :krs: :ahaha: :ahaha: :ziveli:
Nivas
16th October 2008, 04:32 PM
Otkinuce ti ga sajla, milE! Sta posle da kazemo tvojoj porodici?
Nivas
16th October 2008, 04:34 PM
Za pocetak,wrm-a sam, iako se prijavio kod mene na private, iskljucio sa spiska mogucih ucesnika "Kod Nivasa na pecurke". Do sledece akcije, neka nauci da ne blica.
milE
17th October 2008, 01:19 AM
Nivaš, da se podsetimo kako je bilo :)
http://img410.imageshack.us/img410/1705/misi5.jpg (http://imageshack.us)http://img410.imageshack.us/img410/misi5.jpg/1/w800.png (http://g.imageshack.us/img410/misi5.jpg/1/)
:ziveli:
marek
17th October 2008, 11:05 AM
Za pocetak,wrm-a sam, iako se prijavio kod mene na private, iskljucio sa spiska mogucih ucesnika "Kod Nivasa na pecurke". Do sledece akcije, neka nauci da ne blica.
svaka cast, mozda se i pokaje do dogodine :ser:
wrm
17th October 2008, 11:14 AM
pa nemam ja sta da se pokajem kad nishta loshe nisam uradio ...
samo je on pogreshni interpretirao moje poruke ... sto je opet ...
njegov problem :)... al ja se ne ljutim na njega :)
Nivas
17th October 2008, 04:39 PM
http://img56.imageshack.us/img56/667/kadtijemileprijateljsm4.th.jpg (http://img56.imageshack.us/my.php?image=kadtijemileprijateljsm4.jpg)http://img56.imageshack.us/images/thpix.gif (http://g.imageshack.us/thpix.php)
milE, pa kako bih mogao to da zaboravim!
wrm
17th October 2008, 05:38 PM
ko je ko na slici :)?
Nivas
17th October 2008, 05:48 PM
Opsti uslovi:
Dragi korisnici sajta "Klub ljubitelja Lade Nive", ovoga puta dolazite samo Nivama. Komentari nece biti razmatrani.
Za one koji u aprilu nisu bili kod mene: na raspolaganju su nam dve dvokrevetne i jedna cetvorokrevetna soba. Grejanje spartansko, nije bas da ga nema.
Oni koji su u aprilu bili kod mene imaju prednost. Cvrsto jezgro je cvrsto jezgro.
Ukoliko se prijavi manje od pet niva, odustajemo od akcije. Cetiri je manje od pet.
Moja dobra nada je da ce biti osam Niva (sa mojom). Osam je osam. Dakle, milE i dex u milEtovoj novoj (polovnoj) Nivi, ostali pojedinacno. Komentari ce biti razmatrani, izmene moguce. Prednost imaju clanovi koji se pojedinacno prijave: cilj je jasan, sto veci broj Niva, da licimo na nesto.
Pocasno mesto za naseg admina zemunca jos je neprijavljeno. Zemunac, dolazis li?
Na osnovu dosadasnjih prijava, cilj je vec postignut, ukoliko oni, koji su se prijavili, odrze rec. Ukoliko neko zeli da odustane, neka mi javi na private.
Konacna lista ucesnika bice objavljena u utorak. Do tada, dobro razmislite, ne cimajte se ako ne nameravate stvarno da dodjete.
Nivas
17th October 2008, 05:49 PM
Naravno, datum je 25-26 ovog meseca.
zileivan
17th October 2008, 08:17 PM
posto sam nov na sajtu,ako bi mi neko objasnio kako ide prijavljivanje,da li nesto para trepa da se da ...itd.
Nivas
17th October 2008, 08:23 PM
Pa, zile, ti si se vec prijavio. Kod mene je nocenje besplatno, hranu kupujemo zajedno, gorivo svako za sebe...
zileivan
17th October 2008, 08:33 PM
Pa tako recite :D ,sto se tice nocenja ja imamalternativu ako tu bude guzva,jel moram sam da dodjem ili mogu da imam suvozaca
Nivas
17th October 2008, 08:42 PM
Zavisi od broja ljudi koji se prijave. U svakom slucaju, ako imas pogodnu alternativu, mozes da povezes suvozaca koliko hoces (nemoj vise od tri). Salim se. Vidimo se, Ivane!
zileivan
17th October 2008, 08:58 PM
Vidimo se.
pozzz
Nivas
17th October 2008, 09:22 PM
@wrm
wrm, rekoh ti, otvori novu temu, pa da vidimo koliko si pametan. Nemoj se ovako uplitati svuda gde nije mesto, izbacice te admin sa sajta.
Dare
17th October 2008, 09:27 PM
@wrm
wrm, rekoh ti, otvori novu temu, pa da vidimo koliko si pametan. Nemoj se ovako uplitati svuda gde nije mesto, izbacice te admin sa sajta.
reklo bi se da ga je to vec snaslo :D :D :ahaha: :ahaha: :bum: :bum:
Zemunac
17th October 2008, 09:28 PM
jo jo
Zemunac
17th October 2008, 09:32 PM
Opsti uslovi:
Dragi korisnici sajta "Klub ljubitelja Lade Nive", ovoga puta dolazite samo Nivama. Komentari nece biti razmatrani.
Za one koji u aprilu nisu bili kod mene: na raspolaganju su nam dve dvokrevetne i jedna cetvorokrevetna soba. Grejanje spartansko, nije bas da ga nema.
Oni koji su u aprilu bili kod mene imaju prednost. Cvrsto jezgro je cvrsto jezgro.
Ukoliko se prijavi manje od pet niva, odustajemo od akcije. Cetiri je manje od pet.
Moja dobra nada je da ce biti osam Niva (sa mojom). Osam je osam. Dakle, milE i dex u milEtovoj novoj (polovnoj) Nivi, ostali pojedinacno. Komentari ce biti razmatrani, izmene moguce. Prednost imaju clanovi koji se pojedinacno prijave: cilj je jasan, sto veci broj Niva, da licimo na nesto.
Pocasno mesto za naseg admina zemunca jos je neprijavljeno. Zemunac, dolazis li?
Na osnovu dosadasnjih prijava, cilj je vec postignut, ukoliko oni, koji su se prijavili, odrze rec. Ukoliko neko zeli da odustane, neka mi javi na private.
Konacna lista ucesnika bice objavljena u utorak. Do tada, dobro razmislite, ne cimajte se ako ne nameravate stvarno da dodjete.
Nivas,opste je poznato tvoje misljenje o meni. u tome imas podrsku vecine na ovom forumu....tako da vam necu kvariti druzenje mojom pojavom. Opusti se,necu se prijaviti.
ivek
17th October 2008, 09:33 PM
Lepo vas je videti da se opet okupljate. Žao mi je što sam (pre)daleko da se pridružim Niva ekspediciji. Vjerujem da oćete informirati do detalja kako je prošlo.
Nivas
17th October 2008, 09:34 PM
Zezas, zemunac, zakazao si pecanje!
Zemunac
17th October 2008, 09:42 PM
ne zezam,naj ozbiljniji sam. nemoj da trujes sam sebi temu
Nivas
17th October 2008, 09:44 PM
Ivek, hvala na lepim zeljama. Verujem da cemo se organizovati, a izvestaj ce biti podroban, kao i sa akcije Cuker - Uvac - Sopotnica.
Nivas
17th October 2008, 09:51 PM
zemunac, zaista se najiskrenije nadam da ces naci motiva i vremena da nam se pridruzis.
milE
17th October 2008, 09:54 PM
Neka bude Niva, dolazimo dex i ja Nivom :D
Nivas
17th October 2008, 10:29 PM
[img=http://img411.imageshack.us/img411/9700/lactariussp7wo2.th.jpg] (http://img411.imageshack.us/my.php?image=lactariussp7wo2.jpg)[img=http://img411.imageshack.us/images/thpix.gif] (http://g.imageshack.us/thpix.php)
Ovo je vrsta koju cemo da trazimo: rujnica. Rec je, zapravo, o grupi od pet-sest veoma srodnih i veoma slicnih vrsta, okupljenih oko glavnog predstavnika Lactarius deliciosus. Zamena sa skodljivim ili opasnim vrstama je nemoguca, ako se samo obrati paznja na to da mleko/mlecac koji pecurka ispusta na prerezu mora biti u bilo kojoj varijanti crvene boje, od narandzastog do karmin-crvenog (je li tako, Pajo?). Vezana je za crnogoricu, a u ovo doba godine raste u ogromnom broju primeraka. Na svim "skalama ukusnosti", kod nas i u svetu, nalazi se medju prvih deset. Ako odemo na teze pristupacan teren, postoji velika mogucnost da se svak vrati sa punom korpom. Ovde, na Zlatiboru, svi je poznaju i sakupljaju, pa moramo da sibamo negde dalje u planinu. Sami "putevi" kojima cemo ici, dovoljan su drajving, ne moramo da se bakcemo sa ofroudom. Da ne predjem dvadeset reda.
Nivas
17th October 2008, 10:37 PM
Urose, jesi li zainteresovan da nam se pridruzis?
Molim ljude koji su vec rekli "ja sam za" i sl, da potvrde prijavu, da bih znao sta mi je ciniti. Do sada, milE, Dex i zileivan.
lodzin
17th October 2008, 11:35 PM
@Nivas
Mene interesuje da li sam ja prosao prijavu jer nisam dobio odgovor na predhodni post iako sam 100% raspolozen. Ja + niva...(ako je dozvoljeno zensko drustvo znaci jos + 1 OK ako ne opet OK...)
lodzin
18th October 2008, 12:58 AM
reklo bi se da ga je to vec snaslo :D :D :ahaha: :ahaha: :bum: :bum:
OKRUTNO :bum:
Nivas
18th October 2008, 01:08 AM
Lodzine, ti si sto posto prosao prijavu. Za tvoju prijateljicu jos nista sigurno ne mogu da kazem, zavisi od dalje situacije. Iskreno,voleo bih da stvar ispadne tako da i ona moze da dodje. Kako sada stvari stoje, vrlo je izvesno da ce ona moci da ti pravi drustvo. U prednosti si, posto si prvi prijavio ovakvu mogucnost.
lodzin
18th October 2008, 01:15 AM
Lodzine, ti si sto posto prosao prijavu. Za tvoju prijateljicu jos nista sigurno ne mogu da kazem, zavisi od dalje situacije. Iskreno,voleo bih da stvar ispadne tako da i ona moze da dodje. Kako sada stvari stoje, vrlo je izvesno da ce ona moci da ti pravi drustvo. U prednosti si, posto si prvi prijavio ovakvu mogucnost.
Realno nema sta, ukoliko ne bude bilo mesta za nju (iako je ljubitelj nive), nikakav problem.. spasiba.... :ziveli:
Nivas
18th October 2008, 01:32 AM
Do sada smo okupili cetiri Nive (milE i Dex, zileivan, lodzin i ja). S obzirom da imamo jos tri ranije najavljena clana, vrlo je verovatno da cemo uspeti. Ivane, neces li se ljutiti da sa svojim suvozacem (pretpostavljam, samo pretpostavljam, da je opet prijateljica u pitanju), iskoristis taj alternativni smestaj, a stekao sam utisak da ti to uopste nije problem, da bismo Lodzina i njegovu pratilju mogli da smestimo kod mene? Ako vec postoji alternativa...
zileivan
18th October 2008, 01:41 AM
Ma naravno nikakav problem,kad vec imam gde.
Sto se tice suvozaca vodim kuma,malo da pobegnemo od zena :D
zileivan
18th October 2008, 01:48 AM
Moracu ovih dana da pozurim vulkanizere da mi nabave kramponke
Nivas
18th October 2008, 01:51 AM
Lodzine, stvar je sredjena. Ivane, u znak zahvalnosti, prvo sto cemo uraditi je da osvojimo Crni vrh.
The Had? Necko? Masrum men?
zileivan
18th October 2008, 01:53 AM
To obavezno,pa makar nosio nivu na ledjima do gore :ahaha:
lodzin
18th October 2008, 02:06 AM
Hvala drugari, uzdravlje da se vidimo...Mada bice mi potrebne instrukcije oko dolaska jer nisam bio prosli put, a ako neko iz Beograda krece bilo bi dobro da se ide preko Mladenovca i Rudnika, put je sasvim OK, a ujedno da se i ja prikljucim u koloni....
Nivas
18th October 2008, 02:08 AM
Ivane, ne brini, iznece ona i tebe i kuma kao od sale. Sto se kramponki tice, razmisli dobro koliko vremena zelis da posvetis ofroudu, da bi ti one bile neophodne. Ja sam sa svojim kama i511 izleteo na Crni vrh, a i na mnogo teza uzvisenja, a za asfalt su sasvim solidne.
Nivas
18th October 2008, 02:12 AM
Lodzine, mozes da se dogovoris sa zileivanom da ga sacekas na Rudniku. Ako ne, pravac Zlatibor, a ja zivim u samom centru. Okrenes moj mob, i ja sam za minut vec tu. Poslacu ti mob na private.
lodzin
18th October 2008, 02:13 AM
Ja ne bih da histerisem....Ali na felnama imam neke lastise ili uckure bez sara, mada kada su saputnici takvog elana sto da ne.....kud puklo da puklo....
Nivas
18th October 2008, 02:17 AM
A mozete svi (sa Dexom, milEtom...) da se nadjete u Preljinama, sto je mozda i najrazumnije.
zileivan
18th October 2008, 08:18 AM
Obavezno da se dogovorimo pa da idemo u karavanu,meni nije problem preko Topole ja uglavnom tako i idem
lodzin
18th October 2008, 11:00 AM
Pa eto ondak tako....Beogradjani, auto put na Mladenovac, Topola, Rudnik, Preljina, pa posle ce da vidimo.....
zileivan
18th October 2008, 09:15 PM
Imam ja za asfalt,kramponi bi bili cisto za tako neke odlaske u prirodu,kad sam bilizu mesta za silazak sa asfalta ja prvo kod vulkanizera pa u sumu
necko
19th October 2008, 10:51 PM
stize i peta niva :)
milE
19th October 2008, 11:00 PM
Beogradski karavan + dex i ja :ahaha. Kažite samo kada da vas sačekamo u Preljini na kružnom toku :)
milE
19th October 2008, 11:02 PM
Ah taj edit... :krs: :ahaha:
zileivan
19th October 2008, 11:04 PM
A kad bi trebalo da se bude kod Nivasa
necko
19th October 2008, 11:08 PM
Koliko je nivas od centra? Posto bi imao varijantu za prenociste kod burazera...ako bude guzva.Prem da bi mi draze bilo blizu pecurki zbog dorucka...
zileivan
19th October 2008, 11:10 PM
Pa kako sam ja shvatio,a sahvatio sam :D otprilike 10tak min.peske od jezera
milE
19th October 2008, 11:19 PM
Nadam se da se čika Nivaš neće naljutiti zbog ovih koordinata :)
http://i232.photobucket.com/albums/ee95/nesmajnik_2007/zlatibor-nivas.jpg
zileivan
19th October 2008, 11:26 PM
svaka cast,pravo objasnjenje
necko
19th October 2008, 11:27 PM
Pa tu smo na 10 minuta peske...
zileivan
19th October 2008, 11:29 PM
Ja cu biti na 10 min.voznje
Nivas
20th October 2008, 12:03 AM
Iz porodicnih razloga, prinudjen sam da otkazem akciju "Kod Nivasa na pecurke". Nadam se da cete razumeti da sam ovo zaista morao da ucinim. Neko vreme, necu se javljati na sajt, necu biti na Zlatiboru.
lodzin
20th October 2008, 12:18 AM
Razumemo svakako, neki drugi put...
zileivan
20th October 2008, 12:27 AM
Bice dana za megdana
Nivas
20th October 2008, 12:34 AM
Ovu poslednju tatinu poruku otkucao sam ja, Srdjan, Nivesev sin, po mobilnoj poruci koju mi je tata poslao. Baka je prelezala tezak infarkt, i tata je odmah juce otputovao u Beograd. Rekao mi je da ne moze da zna kada ce se vratiti. Mada mi je rekao da vam ovo ne govorim, ne zelim da iko ista lose pomisli o njemu.
Zemunac
20th October 2008, 05:59 AM
Srba je ozbiljan covek i to je svima jasno. Prva poruka je bila dovoljna. On je pokazao i dokazao svoju ozbiljnost. Otkazivanje druzenja niko nebi pogresno protumacio.
Tema ostaje otvorena dok se on nevrati.
Nivas
24th October 2008, 10:44 PM
Momci, veceras sam se vratio iz Beograda. Moja majka se postepeno oporavlja, koliko-toliko. Sledece nedelje treba opet da idem u Beograd. Zao mi je, akcija Kod Nivasa na pecurke morace da saceka neku drugu priliku.
Lepo se provedite na Rajcu.
zileivan
24th October 2008, 10:46 PM
Ma vazno je da je majka bolje,lako cemo za pecurke
Zemunac
24th October 2008, 11:05 PM
Bice nam zadovovljstvo da dojes i ti! Znam da ti nije do toga mada....mozda bi ti prijalo da malo zaboravis na sve i opustis se u drustvu.
milE
24th October 2008, 11:05 PM
Momci, veceras sam se vratio iz Beograda. Moja majka se postepeno oporavlja, koliko-toliko. Sledece nedelje treba opet da idem u Beograd. Zao mi je, akcija Kod Nivasa na pecurke morace da saceka neku drugu priliku.
Lepo se provedite na Rajcu.
To je lepo čuti :) Biće prilike :ziveli:
jeronimo
24th October 2008, 11:20 PM
vazno je da stvari idu nabolje, druženja ce biti...
Nivas
25th October 2008, 07:25 PM
Moram u ponedeljak ujutru u cetiri da vozim sina u Uzice, ide sa skolom na ekskurziju u Spaniju. Jos i Rajac, bilo bi previse za mene, mada bi mi stvarno prijalo da se malo druzim sa vama. Postavite neki foto zemunca kako barata oko rostilja, i sada mi podje voda na usta kada se setim njegovog rostilja na Sopotnici.
Zemunac
25th October 2008, 07:36 PM
ajde dodji...nije ti daleko....imas 150 km....spremicu za tebe nesto posebno i neces se sakrivati po sumi.....ima puno snage u tebi,izdrzaces ....vratices se do 20h na zlatibor i imaces vremena da se odmoris
vBulletin v3.0.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.