PDA

View Full Version : Pirkalo :)

stara_planina
2nd July 2008, 05:42 PM
Ventilacija...
Dal bre to spada ovde u ovo diskusiju?
Aj probacu,pa sta bude?

Drustvo, da li vam radi ventilacija na bocnim otvorima na konzoli,znaci ventilacija koja izbacuje vazduh kod vozacevog i suvozacevog stakla.
Ja kada sam kupio novu NIVU poluga koja se nalazi izmedju poluge za toplo i hladnio a koja je menjala pravac duvanja vazduha (sofersajbna ili kabina) je bila zaglavljena fabricki.Bogu hvala pa je zaglavljena bila da duva samo na sofersajbnu.U drugom slucaju bi bilo zajebano zimi.
Elem prosle godine to opravi,al opet ne duva na ova dva otvora,pa gde da je polugica okrenuta.
Malo se kao oseti da pirne toplo, ali to je toliko malo da nisam ni siguran odakle dolazi ta toplota.
Inace ventilatori mi rade punom parom,i vazduh na ostalim otvorima u kabini siba (koliko-toliko) dobro.
Gde je tu kvar?
Na caletovoj RIVI postoji jedna okrugla poluga,zapravo zatvarac koji je negde u visini suvozacevih kolena iza police.Tu se zavrce i odvrce dovod toplog vazduha u kabinu iz motora.
Jer i na NIVI nekli slican slucaj,pa mi ovde ic ne pirka?

Dare
2nd July 2008, 10:07 PM
kod mene ne moze posebno da se pusti da duva samo bocno, ali se zimi primeti efekat. pirka po malo koliko da skine maglu

stara_planina
2nd July 2008, 10:49 PM
Даре,
испразни сандуче, не могу да ти пустим поруку.

Dare
2nd July 2008, 10:56 PM
reseno, stigo je mail upozorenja