View Full Version : Problem sa pokazivanjem temperature motora.
Maxy
13th February 2008, 10:53 AM
Kada upalim auto kazaljka za temp. mi se automatski zakuca do kraja.Pretpostavljam da mi je crkao neki davac ili nesto slicno?
Zemunac
13th February 2008, 11:35 AM
ili je crkao davac temperature ili je zica sa tog davaca negde na masi. pre ce biti do zice!
Maxy
13th February 2008, 12:17 PM
ili je crkao davac temperature ili je zica sa tog davaca negde na masi. pre ce biti do zice!
Hvala na konkretnom odgovoru :) Da li bi mogao da bude problem sa kontrolnom tablom ?Mozda neki hladan lem....Da li znas gde se nalazi davac?
Hvala :ziveli:
Dare
13th February 2008, 02:38 PM
na bloku, s leve strane.
Uros Piperski
13th February 2008, 08:43 PM
bice da je na glavi ;)
recimo da je izmedju trece i cetvrte svecice. tu negde, u svakom slucaju.
Dare
13th February 2008, 09:24 PM
mozda. onda je za ulje dole. ne secam se, hvala bogu nisam skoro vadio rezerni tocak
Zemunac
13th February 2008, 11:35 PM
Hvala na konkretnom odgovoru :) Da li bi mogao da bude problem sa kontrolnom tablom ?Mozda neki hladan lem....Da li znas gde se nalazi davac?
Hvala :ziveli:
cekaj jel ti to mene malo poprckujes ili me bas jebes? ja ti napisem dve stvari od kojih je jedna 100 posto a ti me pitas da nije mozda ladan lem?!?!
ako se razumes u to sto pitas....netreba onda ovde da pitas ....a ako vec pitas i dobijes odgovor.....proveri to sto ti neko napise....ako nije do toga onda pitaj dalje....ovako ispada da nas zajebavas.
davac je na glavi izmedju dve svecice....davac na bloku ispod njega je za pritisak ulja
Maxy
14th February 2008, 12:57 AM
cekaj jel ti to mene malo poprckujes ili me bas jebes? ja ti napisem dve stvari od kojih je jedna 100 posto a ti me pitas da nije mozda ladan lem?!?!
ako se razumes u to sto pitas....netreba onda ovde da pitas ....a ako vec pitas i dobijes odgovor.....proveri to sto ti neko napise....ako nije do toga onda pitaj dalje....ovako ispada da nas zajebavas.
davac je na glavi izmedju dve svecice....davac na bloku ispod njega je za pritisak ulja
Nijedno ni drugo.Samo pokusavam da dobijem sto vise informacija o problemu.Ono sto ti kazes ne mora da bude tacno , kao sto i nije u ovom slucaju. Davac sam zemenio isto se ponasa , zica je ok.Tako da jedini problem moze da bude u tabli.I dalje mi nije jasno sta nisi razumeo kod pitanja :cool:
Zemunac
14th February 2008, 01:03 AM
a kako znas da je zica ok?i ja ti opet kazem da nije do table
Maxy
14th February 2008, 01:12 AM
Pa prvo vizuelno , posle unimerom.
lodzin
14th February 2008, 01:22 AM
Pa prvo vizuelno , posle unimerom.
Pametno! unimer je zakon.
jeronimo
14th February 2008, 06:08 AM
znači nema kontakta izmedju zice i mase a jesi li proverio one žice koje idu pod instr.tablu (isto masa) one moraju biti dobro pritegnute, možda su oksidirale...
Maxy
14th February 2008, 09:34 AM
znači nema kontakta izmedju zice i mase a jesi li proverio one žice koje idu pod instr.tablu (isto masa) one moraju biti dobro pritegnute, možda su oksidirale...
Zica mi deluje dobro , danas cu da rasturim skroz instrument tablu pa cu da vidim :krs: Nervira me vise :mad:
Dare
14th February 2008, 10:58 AM
sta ima da vidis u tabli? bolje vezi drugom zicom direktno na davac pre nego raskupusas celu tablu.
ps.: jel si siguran da imas antifriz? :D
Maxy
14th February 2008, 11:09 AM
Ne znam kakve veze ima antifriz ? Ja cim upalim auto kazaljka se automatski zakuca na max. temperaturu.Inace imam antifriza.
Maxy
14th February 2008, 11:42 AM
sta ima da vidis u tabli? bolje vezi drugom zicom direktno na davac pre nego raskupusas celu tablu.
ps.: jel si siguran da imas antifriz? :D
Valjda cu danas imati neko resenje :D
Zemunac
14th February 2008, 09:00 PM
zakuca kazaljku kad upalis ili kad das kontakt?
velika je razlika!
lodzin
15th February 2008, 05:15 PM
Mozda moze da se desi da mu je povukla negde masa na instrument tabli!
Maxy
16th February 2008, 10:17 AM
Cim dam kontakt zakuca.Inace auto sam vozio kada mi je bio pod garancijom u ovlasceni servis nisu mi resili taj problem.
Hvala na savetima!Kada saznam sta je javljam :)
jeronimo
16th February 2008, 01:22 PM
pogledaj ono pod okretaji i temperatura čisto da vodiš gde dodju mese...
vBulletin v3.0.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.