View Full Version : Sopotnica
The-Had
8th April 2008, 11:29 PM
Moze li mlad luk s` percima uz taj rostilj? :ziveli:
Potvrdjujem dolazak 100% (boze zdravja) ,sa Dex-om 80% u svom ladomobilu malo gusto ali nada umire poslednja :krs:
http://img339.imageshack.us/img339/2522/dsc02632vn1.th.jpg (http://img339.imageshack.us/my.php?image=dsc02632vn1.jpg)
Nivas
8th April 2008, 11:47 PM
Ako je ovo tvoj auto, neces stici da ga sredis, previse posla ima. Dobro ti nama dosao sa milE-tom i Dexom.
Nivas
8th April 2008, 11:53 PM
A, The Had, propustih da te pitam: jesi li dobar rostilj-majstor? Ako imas domaca perca, obavezno ponesi, ovde na pijaci se prodaju samo ona plasticna iz Turske.
The-Had
8th April 2008, 11:55 PM
Pozdrav za Vas ,( ili tebe ), da prijatelju to je moj auto ... Da, ima posla ima, ali imam i volje da ga uparim u kolonu sa ostalima! Mada mislim da ce me finansije ukociti :(
Nivas
8th April 2008, 11:58 PM
A rostilj? A perca?
The-Had
9th April 2008, 12:06 AM
Dok sam kucao prevideo sam pitanje!!! Opusteno za perca se ja snalazim, komsija mi se bavi zemljoradnjom i ima pravu stvar! Reci cu mu da mi u petak navadi dosta svezeg za poneti :D A sto se rostilja tice nisam los, snalazim se kad nema strucnijih :ziveli:
Treba li sta jos slicno?
Nivas
9th April 2008, 12:31 AM
Nazalost, rano je za ljute papricice... Sa punim zadovoljstvom, ekipa ti prepusta ulogu rostilj-majstora. Mi cemo malo pripomoci, dodaj ovo, dodaj ono... Slazes li se sa izborom mesa za rostilj, koji sam naveo nekoliko postova napred?
Nivas
9th April 2008, 12:36 AM
Vlay, vec je sreda...Dobio si slobodne dane ?:confused: :confused: :confused: :ahaha: :ahaha: :ziveli:
Nivas
9th April 2008, 07:55 AM
Bilo je, zaista, takvih komentara, namerno sam vodio neke turistkinje tamo gde sam znao da u obilju ima Phallus impudicus-a. Bilo je svacega, od sramezljivih pogleda do otvorenog zagledanja, neki primerci narastu i do 30 cm visine, pa debeli, o-ho! Jedna dama u najlepsim godinama cak je rekla "Bas je lep, steta sto ovoliko smrdi!" Samo sto ga nije oprala i naparfemisala.
Nivas
9th April 2008, 08:03 AM
@milE
E, moj milE, toliko si pretio, a sada sumeci Ranitidin. Uzgred, pomaze li taj sumeci, i meni je vise dzaba da pretim...
Nivas
9th April 2008, 08:17 AM
@chinagroup
Nego, chinagroup, gde je taj moj orden? Ako li ga slucajno ne izlijes, cuvaj se! Za moje zdravlje ne brini, igracu ja "moravac" na svadbi tvoga praunuka, pa cu da kazem domacinu, tvome unuku : "E, bese dobar covek onaj tvoj pokojni deda, Bog da mu dusu prosti, samo bese capkun i vetropir, i hvalisav, bre, stalno se razmetao nekim ordenjem!" Prema tome, izlivaj taj orden, ako hoces da ti cuvam dobar glas medju potomcima. Nemoj da mi nesto fusaris, ne dao ti Bog da se tu nesto izmotavas, orden ima da bude orden, pravi orden, inace, sta cu tek da ispricam tvojim cukunucima...
mravojed
9th April 2008, 11:29 AM
Zemunac, biljarica bolje ide uz meso! A ako ga ja lose ispecem, nista nismo ucinili! Ume li Lodzin? Radoslav? Mravojed? milE i ja smo se vec ispisali sa liste kandidata. A-ha! The Had? Ja i ako možda umem, ne znači da hoću - pošto meso ne jedem :D
QVATRO
9th April 2008, 11:37 AM
milE,jesi li mislio na,one pecurke... :ahaha: :ahaha: :ahaha: :ziveli:
Nivas
9th April 2008, 11:53 AM
@mravojed
Pre nekoliko postova, okacio sam sliku jestive pecurke smrckovice (post 559). Da li si je do sada jeo? Posto joj je sada puna sezona, postoji mogucnost da za tebe nabavimo dovoljnu kolicinu. Ili jedes samo one pecurke iz radnje? Ja ti nesto slabo stojim sa vegetarijanskom hranom.
The-Had
9th April 2008, 11:55 AM
Ja gutam farbu a oni ovde razvezli o klopi :bum: :bum: :bum: SADISTI! :krs: :ziveli:
Nivas
9th April 2008, 11:59 AM
The Had
Znaci, donosis perca za svinjski vrat, cevapcice rolovane u slanini, rostiljske kobasice, tanko secenu slaninicu, teleci biftek, pecurke. Lako je tebi, ti bar tamo imas dobra perca, mi se ovde gusimo nekim mesistem...
Nivas
9th April 2008, 12:08 PM
milE & QVATRO
Da li me to i za pecurke vucete za jezik? Da ne bese onih virtualnih curica, al bi sada pala prica o pecurkama! Svi bi ste poverovali, garanc! Imate srecu, proslo je 12:07. Ali, bolje oladite sa tom temom, djavo ne ore i ne kopa, nego samo smislja kako da vas potruje pecurkama.
vlay
9th April 2008, 12:49 PM
:ahaha: De nadje Mravojeda?!On ce ti ispece samo pecurke!:ahaha:
Covek je vegetarijanac...ako vam/nam taj bude peko meso:D ...Al zato vozi ko lud!:ziveli:
Mrw,ovo ja napisah par strana ranije,a iz tvog avatara se lepo vidi i slikovito objasnjenje zadnje recenice!
Na zalost,upravo sam saznao da definitivno nema sanse da uzivam u pecurkama falusnog oblika,ali ste bili upozoreni da cu to saznati tek danas.Bice jos voznji...
Lepo se provedite,u sta ne sumnjam,i sto brze kacite slike,opise,komentare ya nas pacenike koji nece biti tamo sa vama!
mravojed
9th April 2008, 01:00 PM
@mravojed
Pre nekoliko postova, okacio sam sliku jestive pecurke smrckovice (post 559). Da li si je do sada jeo? Posto joj je sada puna sezona, postoji mogucnost da za tebe nabavimo dovoljnu kolicinu. Ili jedes samo one pecurke iz radnje? Ja ti nesto slabo stojim sa vegetarijanskom hranom.
Jedem sve sto ne trči po dvorištu, šumi ili leti po nebu :) Ostalo može!
Nivas
9th April 2008, 01:32 PM
@Mravojed
Vazi, bice spremljeno dovoljno, bar to meni nije problem. Jos da nam se javi zemunac, on je odavno pokazao interesovanje za pecurke, da li ga to jos uvek zanima.
Nivas
9th April 2008, 01:37 PM
@Vlay
Zao nam je zaista. Verujem da ce ova voznja proteci tako dobro, da cemo uskoro pozeleti da organizujemo jos jednu, za koju verujem da ces biti slobodan.
vlay
9th April 2008, 02:49 PM
Apsolutno!
Zemunac
9th April 2008, 03:40 PM
pecurke nisam zaboravio....stojim iz svojih reci....peci cu i rostilj dok se nenajedem bilja... :ziveli: :ziveli: ...da donesemo meso iz beograda? rolovcanu pilecu dzigericu,punjene vesalice......sta je sa salatom? da ponesemo mi salatu? cheri paradajz,krastavac,papricice.....leba i s"leba.....pice,sokove....?????????????
Nivas
9th April 2008, 04:15 PM
Ponesite sokove ko sta pije, to ja obicno zaboravim da kupim, a i ne znam sta kome odgovara. Sad, ta rolovana dzigerica, toga ovde nema bas uvek. Ali, nije potrebno da bas toliko zalazimo u detalje, proci cemo i sa ovim sto ja ovde nabavim. Krastavcici, feferoni, ren, maslinice, to cu ja da sredim. The Had donosi mladi luk sa percima.Tog cheri paradajza ne bih se setio. Pecurke cemo spremati odvojeno, ove ne idu na rostilj. Tako, neka svako ponese neku sitnicu koja je njegov licni favorit, onoga sto je glavno i uobicajeno ja imam. Pice nemojte donositi (alkoholno), em ja imam svega (biljaricu, klekovacu, lincuru, kajsijevacu, dunjevacu, kruskovacu, jabukovacu, visnjevacu, vino crno, vino belo, pivo je lakse ovde kupiti), em, brate, ne smemo bas ni da pijemo, nemoj da nam milicija pokvari voznju, ovde vise na svakom cosku, em tura nije bas za nacvrcane vozace. Ja, inace, ne pijem bas nista od alkohola, vec godinama, ni pivo. Da ne pominjem koliko kilometara treba da prevezete, mnogo smo se zaleteli sa tom pricom o picu. Jedna casica biljarice sasvim je dovoljna, bar tako ja mislim. Ah, da ako ima svezih ljutih papricica, ove ovde nista ne valjaju.
QVATRO
9th April 2008, 05:21 PM
Pa vi sve nabrojaste.Meni preostaje da donesem pitu.Pa da je razbijemo na Sopotnici.Ali ne znam,da li volite pite i koje? :confused:
Zemunac
9th April 2008, 05:40 PM
pita.......moze sa jabukama,visnjama,budvevara,gibanica,pita sa sira [ da ti dupe svira],sa mesom ,sa zeljem,.....baklava,orasnice,urmasice,salcici,tulumbe,isleri,padobranci,bajadere,mocart kocke......moze i torta neka.... da nabrajam?
Zemunac
9th April 2008, 05:48 PM
Ja nosim kutiju Ranitidina, šumeći... :krs: :ahaha: :ahaha:
ujutru kad ustanes bunovan,uzmes casu vode,kasicicu sode bikarbone i pola kasicice limuntusa....promesas i dok susti ispijes na eks. kao nov si kad podrignes :ziveli:
Zemunac
9th April 2008, 05:54 PM
@chinagroup
Nego, chinagroup, gde je taj moj orden? Ako li ga slucajno ne izlijes, cuvaj se! Za moje zdravlje ne brini, igracu ja "moravac" na svadbi tvoga praunuka, pa cu da kazem domacinu, tvome unuku : "E, bese dobar covek onaj tvoj pokojni deda, Bog da mu dusu prosti, samo bese capkun i vetropir, i hvalisav, bre, stalno se razmetao nekim ordenjem!" Prema tome, izlivaj taj orden, ako hoces da ti cuvam dobar glas medju potomcima. Nemoj da mi nesto fusaris, ne dao ti Bog da se tu nesto izmotavas, orden ima da bude orden, pravi orden, inace, sta cu tek da ispricam tvojim cukunucima...
cuvaj nas se ti matori prevejani profesore kad ti okacimo orden oko vrata neces smeti da ga skines dokle god smo tamo.....jel uredu?
a i kasnije....kad god budes izlazio negde iz kuce moraces da ga nosis....slacu ljude u proveru
QVATRO
9th April 2008, 07:02 PM
pita.......moze sa jabukama,visnjama,budvevara,gibanica,pita sa sira [ da ti dupe svira],sa mesom ,sa zeljem,.....baklava,orasnice,urmasice,salcici,tulumbe,isleri,padobranci,bajadere,mocart kocke......moze i torta neka.... da nabrajam?
Mogu da donesem urmasice,ako nekome opadne secer.A pitu cu da vidim koju da odaberem,od gore navedenih. :ziveli:
Nivas
9th April 2008, 08:03 PM
@milE
Moze, ali vise bi mi odgovarala virtualna curica. Ovaj petao mi nije bio u programu. Hajde, fotosopuj nesto, da zna chinagroup kako da izlije orden.
Nivas
9th April 2008, 08:44 PM
@zemunac
Prvo ti iskontrolisi chinagroup da ne napravi neki PRC orden. Ako budem zadovoljan izgledom, materijalom, oblikom, duzinom, visinom, sirinom, odnosom krivih i pravih linija, rasporedom polja, skladom pojedinosti, opstim utiskom, pojedinacnim detaljima, odnosom jinga i janga, pravim odnosom tezine i snage umetnickog dojma, srazmernim prisustvom vatre, vode, neba, zemlje, naglasenim prisustvom petog elementa, izborom fotografije Olivere Katarine iz mladjih dana, plazme, mikroba, fotona, ucrtanim svemirskim procepima, brizljivo oslikanom pricom o tome kako je Zemlja prvo bila vatrena lopta, tacnim rasporedom geoloskih razdoblja, od azoika do holocena, ilustracijama o istoriji flore i faune do danasnjih dana, sa posebnim osvrtom na virtualne curice, tacnom (tacnom!) vremenskom prognozom za 12. i 13 april o.g., besprekorno opisanim Gagarinovim letom, posebno izgledom alkice kada se gleda spreda, otpozadi, odozgo, odozdo sa leve, sa desne strane, ona mora da sadrzi kompas i inklinomer preciznosti jednog nanostepena, eeeeeeeeee, o lenti necu ni da govorim, zlato, platina, dijamanti, parce gvozdja iz onog cvrstog jezgra planete, cirusi, stratusi, kumulonimbusi, spisak najredjih minerala, pravo objasnjenje moje istorijske uloge u savladavanju Kalidonskog vepra, dokumentovane priloge o mom prokopavanju tunela dugog 32 metra kroz sneg visok osam metara, penjanju i silasku sa bora na Krstinama, voznju po tavanici Stopica pecine, posebnu paznju posvetiti mom obracunu sa letecim mostom na Sopotnici, prikaz kako sam sve virtualne curice, tri po tri, izvezao na vrh Sopotnickog vodopada, da orden, sa sve alkicom i lentom, ne bude laksi od tri ni tezi od pet mikrograma, setih sa samo ovih sitnica, o krupnim stvarima nek razmislja chinagroup, on je ordenolivac, iskontrolisi ga dobro, zemunac, pazi, hoce taj da zabasuri u poslednji cas, ne daj mu, pa kada mi dodelite takav orden, ima da ga nosim skupa sa ikonom sv. Georgija, moje krsne slave, necu ga skidati ni danju ni nocu.
Zemunac
9th April 2008, 09:32 PM
jebes mi sve ako si ti normalan. ja ovo nemogu da procitam a kamoli da ispisem....aaauuuu na kojoj si ti travi covece....ostavi malo zy mene...nemoj da svaris sve.
Nivas
9th April 2008, 09:51 PM
Ma znam ja to, nego ne rece mi... hoces li ti da ga kontrolises.
Zemunac
9th April 2008, 10:31 PM
ma to je zavrsena prica....izliven je! samo jos pantljiku da izaberemo....
The-Had
9th April 2008, 11:24 PM
AMAN LJUDI .... bez uvrede ali ste me utesili :D upravo ste odgovorili na vecitu dilemu mojih roditelja!!! DA, IMA LUDjIH OD MENE!!!! :krs: :ahaha: :ahaha: :ahaha: :ahaha: :ahaha: :ziveli:
QVATRO
9th April 2008, 11:59 PM
Sta sam propustio. :confused: A da ipak oni taj orden potraze kod neke naprednije civilizacije. :krs:
The-Had
10th April 2008, 12:46 AM
Imamo li neki rostilj? Mozda je neko pomenuo ali sam se pogubio u silnim pisanijama .......... :ziveli:
chinagroup
10th April 2008, 02:41 AM
@zemunac
Prvo ti iskontrolisi chinagroup da ne napravi neki PRC orden. Ako budem zadovoljan izgledom, materijalom, oblikom, duzinom, visinom, sirinom, odnosom krivih i pravih linija, rasporedom polja, skladom pojedinosti, opstim utiskom, pojedinacnim detaljima, odnosom jinga i janga, pravim odnosom tezine i snage umetnickog dojma, srazmernim prisustvom vatre, vode, neba, zemlje, naglasenim prisustvom petog elementa, izborom fotografije Olivere Katarine iz mladjih dana, plazme, mikroba, fotona, ucrtanim svemirskim procepima, brizljivo oslikanom pricom o tome kako je Zemlja prvo bila vatrena lopta, tacnim rasporedom geoloskih razdoblja, od azoika do holocena, ilustracijama o istoriji flore i faune do danasnjih dana, sa posebnim osvrtom na virtualne curice, tacnom (tacnom!) vremenskom prognozom za 12. i 13 april o.g., besprekorno opisanim Gagarinovim letom, posebno izgledom alkice kada se gleda spreda, otpozadi, odozgo, odozdo sa leve, sa desne strane, ona mora da sadrzi kompas i inklinomer preciznosti jednog nanostepena, eeeeeeeeee, o lenti necu ni da govorim, zlato, platina, dijamanti, parce gvozdja iz onog cvrstog jezgra planete, cirusi, stratusi, kumulonimbusi, spisak najredjih minerala, pravo objasnjenje moje istorijske uloge u savladavanju Kalidonskog vepra, dokumentovane priloge o mom prokopavanju tunela dugog 32 metra kroz sneg visok osam metara, penjanju i silasku sa bora na Krstinama, voznju po tavanici Stopica pecine, posebnu paznju posvetiti mom obracunu sa letecim mostom na Sopotnici, prikaz kako sam sve virtualne curice, tri po tri, izvezao na vrh Sopotnickog vodopada, da orden, sa sve alkicom i lentom, ne bude laksi od tri ni tezi od pet mikrograma, setih sa samo ovih sitnica, o krupnim stvarima nek razmislja chinagroup, on je ordenolivac, iskontrolisi ga dobro, zemunac, pazi, hoce taj da zabasuri u poslednji cas, ne daj mu, pa kada mi dodelite takav orden, ima da ga nosim skupa sa ikonom sv. Georgija, moje krsne slave, necu ga skidati ni danju ni nocu.
jebote,pa ti nivas zasluzujes ne jednu nego hiljadu i jednu medalju.pa odakle ti vise snaga da pises ove memoare i ispovesti,pa ti nisi normalan. :ahaha: pa ja da uzmem godisnji odmor pa samo da citam ,citam ,na kraju cu jos i da riknem,a ti ces i dalje da pises,pises i pises... :D
nego sto bese dobar sex ovih dana ,rado ga se secam a sta kazes nivas ti na to sa tvoje tacke gledista. :ahaha: :ahaha: :ahaha:
jel poceo drug mrka da siri mostic na kome je cika nivas tragicno izleteo sa staze u velikoj brzini pri izlasku iz krivine ruseci sve pred sobom ne zaleci da u toj ludoj voznji prejebe i svoje nove gume .
zato,predlazem bordu direktora da na tom mosticu napravimo spomen bistu nasem nivasu ,na kojoj bi pisalo:njegovom smrcu izgubili smo mnogo pa cak i njega. :ahaha: umro je a da to nije ni znao. :bum:
Nivas
10th April 2008, 11:38 AM
@zemunac
HeHe! Nece moci.
The Had
S obzirom na to sta tvoji roditelji pricaju, vec sam se zabrinuo za ta perca. Odmah im reci da te sutra podsete, da slucajno ne zaboravis.
QVATRO
Odlicna ideja! chinagroup, trk u neku napredniju civilizaciju, malo je vremena do subote.
The Had
Imam ja i rostilj i cumur.
@milE
A, jok! Prvo orden, pa vas dvojicu u Sibir.
@chinagroup
Kakav li si ti to djak bio, nesrecni chinagroup. Pa ovo je samo mala pismena vezba iz maternjeg jezika, za koju nijedan moj ucenik ne bi izvukao vise od petice.
Tvoje jeftine nade u moju nemogucu smrt samo su beznadezan pokusaj da izbegnes blamazu pred potomcima. Sreca tvoja, neces ni znati sta cu im ispricati. A o tome, kako bezocno izbegavas da izlijes orden koji si obecao, samo kratak komentar - ne umes da slazes, pa te zato i zene izbegavaju, zbog toga ti i jeste seks stalno u glavi. Sta ces, nije svima bas sve dato, tebi, izgleda, bas narocito.
chinagroup, orden na sunce!!!
Zemunac
10th April 2008, 01:06 PM
Nespominji orden vise,nemoj me provocirati da ga vidis preko foruma,uzdrzi se jos dva dana
Nivas
10th April 2008, 02:36 PM
Vazi, zemunac, strpljenje je moja najizrazenija mana.
Zemunac
10th April 2008, 03:42 PM
Nivas ajde pogodi gde sam...evo mala pomoc. Pumpa je sa leve strane,blago nizbrdo,skretanje levo,uzbrdo dve trake,leva krivina,nadvoznjak,..odmoriste desno,tunel,nizbrdo,dupla puna linija.,ahahaha,gas u Patos,.,.
Nivas
10th April 2008, 04:00 PM
@zemunac
Covece, prosao si na 250 metara od mene! Isao si iz pravca Nove Varosi ka Uzicu, jedino nisi pomenuo da je hotel "Zelenkada" ispred pumpe, sa druge strane, i da izmedju nadvoznjaka i tunela postoji "Caldov vijadukt", odmah posle odmorista. I one upitnike za svetlo po izlasku iz tunela. Bas je bilo blizu! Ako si se javio u 04:42, sada bi trebalo da prolazis Uzice, ukoliko nisi, izelice, svratio kod Baje!
Nivas
10th April 2008, 04:13 PM
@milE
To, milE! Povlacim onaj uslov da orden bude ne bude laksi od trideset, ni tezi od pedeset mikrograma! Sve sto sam zahtevao, ovde je nacrtano i napisano. Samo neka ne prelazi tezinu potkovice! Skinucu bulbarove, pa kada ovaj orden stavim na masku, ima da dodje do izrazaja. Opet menjam uslov. Hocu da bude bar 297mm visok, da se vidi sa dvestadevedesetsedam metara! Opet menjam uslove. Hocu dva ordena ovakva! Jedan, da ne prelazi tezinu potkovice, pa da ga nosim stalno na grudima, kao sto je zemunac zapovedio, i drugi, visok 297mm, da ga stavim na masku, kad skinem bulbarove. Zemunac, izvini sto krsim obecanje pa opet pricam o ordenu, ali ovo je jedinstvena prilika da dodjem do dva ordena, bas onakva kakva hocu.
Nivas
10th April 2008, 07:13 PM
Sta je s tobom, milE? Tek smo nasli resenje, a ti utece u dzunglu.
vlay
10th April 2008, 08:10 PM
:eek: Hebo te 'lebac!!! ti nisi normalan :ahaha: :ahaha: :ahaha:
Samo mi to pada na pamet :krs: :ahaha: :ahaha: :ahaha: :ahaha: :ahaha: :ahaha: :ahaha:
:ziveli:Eto sta se desava kad neko konzumira gomilu pecuraka...:ahaha:
Kakva vutra,kakvi bakraci...Pecurka sine,pa posle nje i bele zeke nose ordenje...:ahaha:
Zemunac
10th April 2008, 09:29 PM
:eek: Hebo te 'lebac!!! ti nisi normalan :ahaha: :ahaha: :ahaha:
http://i232.photobucket.com/albums/ee95/nesmajnik_2007/komentar.jpg
Samo mi to pada na pamet :krs: :ahaha: :ahaha: :ahaha: :ahaha: :ahaha: :ahaha: :ahaha:
:ziveli:
jaaaaooooooooooo al je njemu dobrooooo,ocu i jaaaa :ahaha: :ahaha:
Zemunac
10th April 2008, 09:37 PM
@milE
To, milE! Povlacim onaj uslov da orden bude ne bude laksi od trideset, ni tezi od pedeset mikrograma! Sve sto sam zahtevao, ovde je nacrtano i napisano. Samo neka ne prelazi tezinu potkovice! Skinucu bulbarove, pa kada ovaj orden stavim na masku, ima da dodje do izrazaja. Opet menjam uslov. Hocu da bude bar 297mm visok, da se vidi sa dvestadevedesetsedam metara! Opet menjam uslove. Hocu dva ordena ovakva! Jedan, da ne prelazi tezinu potkovice, pa da ga nosim stalno na grudima, kao sto je zemunac zapovedio, i drugi, visok 297mm, da ga stavim na masku, kad skinem bulbarove. Zemunac, izvini sto krsim obecanje pa opet pricam o ordenu, ali ovo je jedinstvena prilika da dodjem do dva ordena, bas onakva kakva hocu.
kakve bre ti uslove postavljas profesore????? jedva sam cekao da porastem i da nema vise profesora....kad ono mac....evo ga opet jedan uca koji me kava....slusaj ti,ja sam i osnovnu skolu okretao naopacke,za srednju da nepricam....nediraj lava dok spava.....nepostavljaj uslove,nema dva ordena,samo jedan,danas sam ga podigao u sevojnu.... :ahaha: :ahaha: :ahaha: kad podjemo u nedelju ujutru za sopotnicu necemo ti dati da ga poneses.....molices nas da ti dozvolimo da ga okacis na grudi.....zapamti sta ti kazem...nema kurcenja u drustvu :ahaha: :ahaha:
Nivas
10th April 2008, 09:44 PM
Dobro, momci, posto sam vec dobio dva ordena, koji mi u potpunosti odgovaraju, smatrajmo to pitanje resenim. Chinagroup, vrati se iz one naprednije civilizacije. Dejstvo onih pecuraka u potpunosti je prestalo, inace ko zna sta bih ja jos pisao. Jos malo sam na sajtu, pa se povlacim. Detaljnije cemo se dogovoriti sutra uvece o tome kako cemo se na Zlatiboru pronaci.
Nivas
10th April 2008, 09:45 PM
Zemunac, tek sada videh ovaj tvoj post. Vazi, pristao sam bicu sve sto hoces.
Zemunac
10th April 2008, 10:46 PM
ok to za orden je dogovorena stvar nego reci kada da budemo na zlatiboru ? od prilike....veliki su izgledi da idem sutra za makedoniju pa mozda necu moci da pratim forum i ucestvujem u dogovorima.. molim te jos jednom napisi ,da nebi trazio po starim postovima, sta da donesemo,jel kupujemo ovde meso za sopotnicu? to smo valjda svi precutno prihvatili kao odlicnu ideju...ispod stoletne bukve.....
mravojed
10th April 2008, 11:24 PM
Ljudi..
ajde da na svakoj petoj strani neko sedne i napise ukratko sta se na proteklih pet strana pricalo :)
ja nema shanse da pratim ovo! :D
QVATRO
11th April 2008, 12:04 AM
Ukratko....Nista.... :)
Zemunac
11th April 2008, 08:51 AM
mravojed
sa urosem se cuj telefonom i on ce ti reci gde se nalazimo sutra ujutru.ponesi sta ces piti bezalkoholno. za ostalo se dogovaramo usput. ponesi tokce,napisi da li treba da kupimo baterije
Nivas
11th April 2008, 09:02 AM
Ukratko, momci: sutra polazite od svojih kuca oko pola osam. Svi imate moj mobilini,javite mi SMS-om kad krenete. Sa sobom ponesite samo sokove, ko sta pije. Alkohol nemojte donositi. Neko asovce, sekirce, da nam bude lakse u prirodi. Kad, posle tunela, prodjete nadvoznjak na vrhu zlatiborskog uspona vozite jos 400-500 metara nizbrdo, i desno, pre pumpe, imate skretanje za Zlatibor. Tu skrenete,vozite jos250-300 metara do prve velike trokrake raskrsnice sa pesackim ostrvom na kojem su putokazi. Skrenete desno, posle 30m imate parking desno, tu se zaustavite i cimnete me mobilnim. To je 250 m od mene, za minut dolazim po vas. Kod mene rucamo, odmorimo se i krecemo na voznju. Kad podjemo, sef kolone je Uros. Spavanje je obezbedjeno. Meso za Sopotnicu kupujemo ovde, u nedelju ujutru, da bude sveze. Nema potrebe bilo sta vise da kazem, sve dalje je stvar dogovora kad se nadjemo ovde na Zlatiboru. Dobrodosli!
Zemunac
11th April 2008, 09:38 AM
Ukratko, momci: sutra polazite od svojih kuca oko pola osam. Svi imate moj mobilini,javite mi SMS-om kad krenete. Sa sobom ponesite samo sokove, ko sta pije. Alkohol nemojte donositi. Neko asovce, sekirce, da nam bude lakse u prirodi. Kad, posle tunela, prodjete nadvoznjak na vrhu zlatiborskog uspona vozite jos 400-500 metara nizbrdo, i desno, pre pumpe, imate skretanje za Zlatibor. Tu skrenete,vozite jos250-300 metara do prve velike trokrake raskrsnice sa pesackim ostrvom na kojem su putokazi. Skrenete desno, posle 30m imate parking desno, tu se zaustavite i cimnete me mobilnim. To je 250 m od mene, za minut dolazim po vas. Kod mene rucamo, odmorimo se i krecemo na voznju. Kad podjemo, sef kolone je Uros. Spavanje je obezbedjeno. Meso za Sopotnicu kupujemo ovde, u nedelju ujutru, da bude sveze. Nema potrebe bilo sta vise da kazem, sve dalje je stvar dogovora kad se nadjemo ovde na Zlatiboru. Dobrodosli!
sef kolone si ti jer ti znas put kuda treba da idemo u kuda sve treba da prodjemo. ako urosa stavimo napred mnogi ce samo gledati kuda ludak ide.... :ahaha: :ahaha: :ahaha: dolazimo mojom nivom tako da ce morati malo da se uzdrzava ..... :ahaha: :ahaha: mozda dodjemo i putnickim kolima....pa cemo sesti u neku vasu masinu..... :ahaha: :ahaha:
mravojed
11th April 2008, 12:36 PM
mravojed
sa urosem se cuj telefonom i on ce ti reci gde se nalazimo sutra ujutru.ponesi sta ces piti bezalkoholno. za ostalo se dogovaramo usput. ponesi tokce,napisi da li treba da kupimo baterijeDva imaju punjive baterije, a druga dva koriste po 4 AAA. Tako da ko hoce da koristi ona druga dva, neka uzme po 4 AAA i to obavezno alkalne.
The-Had
11th April 2008, 01:33 PM
Kako stojimo sa foto-aparatima?!! Ja bi moda mozgao od druga da pozajmim jedan extra (polu profi) i znam da slikam dobro ali ako mate da ne zajmim! :ziveli:
Darko
11th April 2008, 02:21 PM
Stigli ste do 634. posta još malo pa će te da zaokružite sa šesticama pa će vam trebati pravoslavni egzorcist :krs:
Da li je neko na Zlatiboru 19. i 20. da :ziveli:
Radoslav
11th April 2008, 02:34 PM
Kako stojimo sa foto-aparatima?!! Ja bi moda mozgao od druga da pozajmim jedan extra (polu profi) i znam da slikam dobro ali ako mate da ne zajmim! :ziveli:
ne moras da zajmis.Nosim Pentax sa par objektiva.
mravojed
11th April 2008, 03:43 PM
ja nosim i video kameru (miniDV)
Zemunac
11th April 2008, 04:08 PM
Stigli ste do 634. posta još malo pa će te da zaokružite sa šesticama pa će vam trebati pravoslavni egzorcist :krs:
Da li je neko na Zlatiboru 19. i 20. da :ziveli:
tebi nema izvlacenja. rekao si da si na zlatiboru z vikend sa decom....ako ides sledeci vikend onda ides sa nama sutra?!
lodzin
11th April 2008, 04:16 PM
Ja ljudi odkazujem, sam zivim sa dedom, a bez oca koji mi je preminuo 2003.
Deda sa svojih 84 godina, preziveo logor u Pozarevcu '41, sofer po struci, '55 na pruznom prelazu kod Loznice u kamion ga udari lokomotiva i gurala ga jedno 100m, jednom recju zajeb'o smrt jedno 5 puta, sinoc se razbole i cenim da je to to....nema dalje.
Ne bih zeleo da sam negde drugde a da nisam kuci u tom trenutku ako me razumete, a razumete me sigurno drugari.
Radoslavu sam javio i jako mi je zao zelim vam sve naj za ovaj vikend
Midian
11th April 2008, 04:31 PM
Ja zaboravio i da sutra izvodim pse na izlozbu.
Da ne spamujem,moja baba je isto prezivela logor.
Odjava sa teme.Lepo se provedite
Nivas
11th April 2008, 06:35 PM
@ Lodzin
Lodzine, razumemo te, budi uz dedu, zelimo mu da se ipak oporavi.
@Radoslav
Radoslave, ocekujemo te, javi SMS-om kad podjes.
Nivas
11th April 2008, 06:38 PM
@milE
U tom slucaju, ponesi stostruku dozu onog sumeceg.
QVATRO
11th April 2008, 08:10 PM
@ Lodzin
Uz tebe smo.Pa,dace Bog,druzicemo se nekom drugom prilikom,a nadam se da ce ih biti dosta.
Zemunac
11th April 2008, 09:10 PM
sutra 12.04.2008 u 7 i 15 je skup kod sajma. krecemo odatle i nalazimo se sa ostalima oko 9 i 30 u preljini kod auto cacka [kole]. pijemo kafu i nastavljamo ka nivasu....ako nekome zatreba evo moj broj telefona 065/323-323-3
Nivas
11th April 2008, 09:20 PM
Odlicno, znaci da cete biti ovde pre podneva.
Zemunac
11th April 2008, 09:26 PM
Odlicno, znaci da cete biti ovde pre podneva.
ako se zarakijamo u parmencu mozda dodjemo predvece
aca
11th April 2008, 09:31 PM
Srećan put i lepo se provedite! :ziveli:
lodzin
11th April 2008, 09:39 PM
ako slucajno prolazite kroz Mladenovac ja sam vam usput javite se na 064/132-0825
Svratite na neko osvezenje na 10-15 min da se upoznamo!!!!
Nivas
11th April 2008, 10:28 PM
Zemunac, plin natocite kod "Brace Sekulic", tamo je najbolje.
Zemunac
11th April 2008, 10:34 PM
Zemunac, plin natocite kod "Brace Sekulic", tamo je najbolje.
ja idem sad da natocim plin na zmaj,a tamo cu sipati negde....nije mi zurba,imam poveliku bocu.....e,da, uros i ja dolazimo s' mojega passata.....odluka je pala u poslednjim minutima dogovora....foto finish :ahaha: :ahaha:
Darko
11th April 2008, 10:56 PM
tebi nema izvlacenja. rekao si da si na zlatiboru z vikend sa decom....ako ides sledeci vikend onda ides sa nama sutra?!
Ne pušta me žena dva vikenda uzastopce da se ne navadim :krs:
Srećan put i lep provod!!!! :ziveli:
chinagroup
12th April 2008, 02:09 AM
celoj ekipi koja ide na zlatibor zelim od srca lep provod i super druzenje. :o :ziveli:
kinez
jeronimo
12th April 2008, 07:31 AM
pridružujem se sa lepim željama...
Zemunac
12th April 2008, 07:34 AM
Juuu,ja sam se uspavao...
Uros Piperski
12th April 2008, 07:34 AM
Hvala, hvala. Ja cekam zemunca da me pokupi, ne znam sto ga nema..
jeronimo
12th April 2008, 07:45 AM
ja mom šoferu odbijem 20 % od plate ako kasni... :ahaha:
rezultat-ne kasni nikad :)
Uros Piperski
12th April 2008, 08:13 AM
Ma nema potrebe, i pored kasnjenja smo upravo stigli na Rudnik na lepinje s kajmakom :)
jeronimo
12th April 2008, 09:27 AM
prijatno... :)
vlay
12th April 2008, 10:41 AM
Kad budete kod Nivasa,bacite jeda mail,ko je dosao,kakvo je vreme...
Nivas
12th April 2008, 11:52 PM
http://img201.imageshack.us/img201/4739/kodbajapg6.th.jpg (http://img201.imageshack.us/my.php?image=kodbajapg6.jpg)
lakiee
13th April 2008, 12:07 AM
sklonite stolnjak sa stola - upropasticete ga-
QVATRO
13th April 2008, 07:18 PM
Prodje i to druzenje u Sopotnici.Bilo je dobro dok je trajalo.A onaj mravojed je pravi ludak.Videcete sve,ja odoh da se odmaram.Sutra ponovo na Sopotnicu,sa mravojedom,jer mu je jeep ostao gore.-Lezaj na prednjem desnom tocku.
lakiee
13th April 2008, 07:29 PM
faking jeep only in niva ( veliki zazor )
Nivas
13th April 2008, 09:22 PM
<object width="425" height="350"> <param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/j5PptsfjNe0"> </param> <embed src="http://www.youtube.com/v/j5PptsfjNe0" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="350"> </embed> </object>
Uh, izgleda da me oni sa Youtube jos uvek mrze.
Nije mi jasno kako da na nas sajt postujem klip. Kao sliku sa Imageshack-a?
Sta treba uraditi kada mi se ova gornja sifra pojavi u prozoru ispod "Embed this video on your website. Copy and paste the cod below to embed this video"? Razumem sta ovo znaci, ali kako da ga kopiram i nalepim?
Midian
13th April 2008, 10:56 PM
Ovo je link http://www.youtube.com/v/j5PptsfjNe0 samo sto ga server jos nije obradio.
Nivas
13th April 2008, 11:02 PM
HeHeHeHe! Egzorcizam je jedna od najstarijih vestina!
Nivas
13th April 2008, 11:04 PM
Hvala ti, Midiane, ali sta to konkretno znaci? Iz ove tvoje informacije nista mi nije jasno.
jeronimo
13th April 2008, 11:20 PM
izgleda sad će samo što nije...
jel tam dovukao jeep-a?
vojin13
13th April 2008, 11:23 PM
jedva cekam da vidim snimke i slike sa druzenja. Nego Nivas, predje li ti opet preko onog mosta, ovaj put iz cuga?
Nivas
13th April 2008, 11:53 PM
Predjoh, jedini ja. Drugi su ga zaobisli u sirokom luku. Eto, kad covek stekne iskustvo, a drugi se nahvataju straha. Ni jeep ga nije presao. Ali je radio puno drugih stvari, ja to nisam snimao.Uglavnom, jeep nociva gore. Puka mu je lexak desnog tocka.Valjda ce ga sutra popraviti i prevesti do kuce.
Nivas
13th April 2008, 11:54 PM
Jeep je nocas ostao na Sopotnici. Mravojed je ciniio vrlo rizicne postupke, i lezaj prednjeg desnog tockas, nazalost, nije izdrzao.
jeronimo
14th April 2008, 01:00 AM
Predjoh, jedini ja. Drugi su ga zaobisli u sirokom luku. Eto, kad covek stekne iskustvo, a drugi se nahvataju straha. Ni jeep ga nije presao. Ali je radio puno drugih stvari, ja to nisam snimao.Uglavnom, jeep nociva gore. Puka mu je lexak desnog tocka.Valjda ce ga sutra popraviti i prevesti do kuce.
pa dobro jeep ima širi gaz,crni mravojed nadam se da ne mora da spava u kolima . ko zna na šta su spremni seljaci kad zateknu napušten auto u planini, odmah se setim "povratka otpisanih" :(
mravojed
14th April 2008, 02:00 AM
O ljudi, nije ležaj pukao zbog onoga juče i danas, nego zbog svega onoga što je pretrpeo od kad je došao u moje ruke :) A to nije mala stvar uopšte. Ovo što ste videli sada za vikend, to su samo pokazne vežbe :D
jeronimo
14th April 2008, 06:12 AM
ma znam nego zar niste mogli da ga nabacite na tam-a pa da ga dovučete do civilizacije...
Zemunac
14th April 2008, 06:51 AM
Jeronimo ,bas mi je zao sto nisi bio da nam pokazes kako bi ga ti nabacio na tama kipera. Lezaj se raspao i tocak je blokirao.sanduk je 2 metra visok a jeep ima mnogo kg. Ko nije bio sa nama nema prava da da kenja i prica protiv bilo koje marke vozila.
jeronimo
14th April 2008, 07:02 AM
pa jal imao neko flašencug? i nisam pričao protiv nikog,proveri dioptriju... :)
dovoljno je bilo da se podigne prednji kraj,jedino ako je blokirao na totalno nepristupačnom mestu. ali se i to može rešiti sa par sajlica...
vlay
14th April 2008, 07:47 AM
Rekoh li ja vama,desetak postova unazad,da je Mrw totalno lud?Oce to od nedostatka proteina zivotinjske prirode;) :D
Inace svima svaka cast i jedva cekam slike i klipove!:ziveli:
milE
14th April 2008, 07:51 AM
Jeronimo ,bas mi je zao sto nisi bio da nam pokazes kako bi ga ti nabacio na tama kipera. Lezaj se raspao i tocak je blokirao.sanduk je 2 metra visok a jeep ima mnogo kg. Ko nije bio sa nama nema prava da da kenja i prica protiv bilo koje marke vozila.
Apsolutno tačno. Veoma se razlikuje perspektiva stvari postmatrano iz tople sobe i mesta gde se stvari realno dešavaju. Dakle, muda u šake i pravac divljina! :krs:
:ziveli:
Zemunac
14th April 2008, 09:05 AM
Jeronimo,druze,aman prijatelju,nije to tako kao sto mislis. Nemoze jeep da stane u sanduk tamica,.ima jos mnogo subjekata koji su otezavali celu stvar.uostalom sta polemisemo oko toga,to je zavrseno tako kako smo mi koji smo ostali u sumi hteli.
vlay
14th April 2008, 09:20 AM
Ljudi,s obzirom da je jedina slika koju ste do sada okacili prezderavanje u kafani,ozbiljno sumnjam da je najdramaticniji trenutak ovog putesestvija bio momenat kada je nekom komad jagnjetine zapeo u grlu:D :ahaha:
Imajte milosti za nas koji spletom okolnosti nismo bili,a zarko smo zeleli,i krenite sa izvestajima slikicama,necim...dajte fabulu radnje,sunce li vam vase!:bum: :ziveli:
Zemunac
14th April 2008, 09:44 AM
Nema slika,nema clipova. Bilo je fino,podjite sa nama sledeci put
QVATRO
14th April 2008, 09:52 AM
Ugradicu Platformu za slep-slizbu,ako bude jos ovakvih situacija. :)
A sto se tice utovara na TAM.Zemunac je u pravu.Ne postoji sansa da se takva stvar pokusa u sumi.TAM je previsok da bi to uspelo.I ta opcija je prva eliminisana.Mada bih voleo da je moglo.Ali pomocicu mu danas kad dodje.Ima nekih drugih stvari koje nisu OK u vezi sa ovim slucajem.A to zemunac,Uros i mravojed znaju.Ali ipak ja necu o tome da pricam.
vlay
14th April 2008, 10:10 AM
Nema slika,nema clipova. Bilo je fino,podjite sa nama sledeci putZli covece...zar se nisam dovoljno posuo pepelom?:D
Btw,kvatro,kazi sta nije valjalo,da se ne desava sledeci put,na koji cemo ici,nadam se,vrlo brzo!
Zemunac
14th April 2008, 10:29 AM
Mani te se sada price o lezaju tocka. Posle rata svi su generali,trujete temu
vlay
14th April 2008, 11:18 AM
Koju temu,kad niko nista ne pise?:rolleyes:
Mislim da mi ostali samo treba da budemo strpljivi i sacekamo Nivasa...
Nivas
14th April 2008, 11:35 AM
Nivas nista nece da prica dok ne savlada postavljanje klipova na Youtouiaoubeioufrk, ili kako se vec to zvase. Ako mi ne pomognete, proci ce meseci... Vama je lako da postavite Jeepa na Tamica, kao od sale, ali ja ne mogu da kopiram i pastujem klip, iako sam ga vec snimio.
milE
14th April 2008, 11:38 AM
Najpozitivniji utisak celokupnog događanja je, po mom mišljenju, Radoslav. Lovac, gospodin i pravi džentlmen!
Najstariji učesnik skupa (ali samo kalendarski, ne i u srcu), čovek je SAM došao, SAM izvozio sve i našao se da povuče u najkritičnijem trenutku celog dešavanja, stojički i bez reči podneo najveće napore...
Za ugled i primer svima nama!
Radoslave, :ziveli:
vlay
14th April 2008, 11:43 AM
Nivas nista nece da prica dok ne savlada postavljanje klipova na Youtouiaoubeioufrk, ili kako se vec to zvase. Ako mi ne pomognete, proci ce meseci... Vama je lako da postavite Jeepa na Tamica, kao od sale, ali ja ne mogu da kopiram i pastujem klip, iako sam ga vec snimio.Pa i ne moras,ali po neku slicicu uz iscrpno literalno objasnjenje(kao onomad kad si isao u izvidnicu) bi mogao,a i vise me zanima...
jeronimo
14th April 2008, 11:47 AM
za gospodina radoslava i ostale starije ucesnike moje nadublje postovanje ako ne zbok niceg drugog onda zbog iskazane inicijative, i sportskog duha... :)
znaci cekamo klipove...
Zemunac
12th April 2009, 06:31 PM
ovaj post je za sve nove clanove. neka vide kako smo se druzili.
vBulletin v3.0.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.