View Full Version : nece da pali na plin
chinagroup
8th December 2007, 05:23 PM
danas sam menjao filter za vazduh i svecice na nivi 1,7 karburator 2003 godiste.medjutim posle toga probam da je upalim na plin kad ona upali tek iz petog puta i jos se gasi na ler.do menjanja istih palila je ko metak iz prve.na benzin radi i pre i sada sasvim normalno,ne gasi se na ler.svecice iste kao i ranije bosh ruske,filer ruski okrugli.ajde neki savet sutra treba da montiram neku satelitsku antenu u cupriju da me ne zeza uz put. :p :confused: :pametnjak :ahaha: :ziveli:
nemanya
8th December 2007, 06:36 PM
Ako ne gresim,kada se menja filter plin mora da se ponovo podesi ako je potrebno.
Darko
8th December 2007, 06:44 PM
Izmeri zazor na svećicama (za plin treba da bude 0.7mm ako grešim neka me neko ispravi) i probaj kako pali bez filtera.
A ako je spoljna temperatura oko ili ispod 0 C bilo bi i čudno da upali iz prvog na plin.
jeronimo
10th December 2007, 08:25 AM
ma garant je sada prodisala od novog filtera , probaj da odviješ šraf na isparivaču ili idi kod nekog ko ima sondu za merenje...
jeronimo
10th December 2007, 08:27 AM
što se zazora tiče za karburator 0.7-0.8 ja na dir ubrizgavanju teram ngk na 1.1 fabrički zazor ...
Zemunac
10th December 2007, 12:48 PM
ma garant je sada prodisala od novog filtera , probaj da odviješ šraf na isparivaču ili idi kod nekog ko ima sondu za merenje...
ne sraf na isparivacu nego odvi malo slavinu na uvodnom crevu plina. sada ima vise vazduha i treba joj vise plina.kad je dobijes da pali onda na isparivacu malo posteluj ler gas
jeronimo
10th December 2007, 01:54 PM
jes tako je, moraćeš i jedan i drugi....
chinagroup
10th December 2007, 02:44 PM
hvala svima na dobronamernim savetima,hvala zemuncu.
to sto je rekao to sam i uradio samo pre njegovog javljanja.povecao sam dotok plina,nastelovao ler gas i sada radi ok.
:p :ahaha:
a sto se tice darkove konstatacije da bi bilo cudno da pali na minus iz prve na plin ,pa kod mene je dosad palila bez problema,i na kopaonik na -15 pali ko mina. :pametnjak
Zemunac
10th December 2007, 02:56 PM
moja isto pali bez greske...mada kad je minus prebacujem je na benzin da sacuvam membrane.
chinagroup@
u kom si delu nisa? mogli bi nekad da popijemo kafu,dolazim svake nedelje par puta u nis be. snabdevam vam apoteke sa lekovima....lecim vas od zutice :ahaha: :ahaha: :ahaha:
Dr Bouz
10th December 2007, 05:57 PM
aj provozaj me mene do nish "o tvom bemzinu" - ti isporucis lek, ja kupim udicu - i svima lepo. + ako imas ? iz oblasti fotografije - ja znam skoro sve odgovore :) :)
Dare
10th December 2007, 06:07 PM
ej be i ja sam tuj negde, blizo :ziveli:
Svrljig!
chinagroup
10th December 2007, 10:57 PM
moja isto pali bez greske...mada kad je minus prebacujem je na benzin da sacuvam membrane.
chinagroup@
u kom si delu nisa? mogli bi nekad da popijemo kafu,dolazim svake nedelje par puta u nis be. snabdevam vam apoteke sa lekovima....lecim vas od zutice :ahaha: :ahaha: :ahaha:
bas mi cerka malopre rece da je otac od njene drugarice apotekar priveden u mup,covek umesto ampula tetanusa prodavao ampule sa vodom.propevao da mu zemunac vozi :ahaha:
ja sam iznad starog groblja kod hotela aleksandar mozemo na kaficu sigurno od sledece nedelje kad hoces.ove nedelje ne mogu u sredu ozvucavam neke doktore njih 11 napravili vis,pa idu na turneju,subota nedelja rukomet zelja i naisa i ork nis pozdrav bilo kuda kinez svuda :pametnjak
Zemunac
10th December 2007, 11:37 PM
cujemo se za sledecu nedelju
dare@
ti i ja se cujemo cesto...pice nikad nije problem
dr bouz@
kad god hoces mozes samnom,jedino sto se krece rano rano,i vracam se uvece....dok obidjem,aleksinac,soko banju,nis,gadzin han,nisku banju,pirot,dimitrovgrad,knjazevac,svrljig....ima da se navozas. ako ti to nesmeta ili imas gde da boravis u nisu dok ja nezavrsim posao....dogovor je pao
Dr Bouz
10th December 2007, 11:48 PM
vi gat a dil
Zemunac
11th December 2007, 01:09 PM
auto pali na plin,tema moze pod kljuc
jeronimo
11th December 2007, 08:36 PM
znači to je neki skup u nišu ?
Zemunac
21st December 2007, 05:25 PM
vi gat a dil
idemo sutra ujutru?! ako vidis ovaj post odgovoraj da li ides
vBulletin v3.0.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.