PDA

View Full Version : 1st SERBIAN TROPHY 30.11-02.12. 2007 u Topoli pod Oplencem, srcu Šumadije

Uros Piperski
25th November 2007, 10:08 PM
1st SERBIAN TROPHY koji će se održati 30.11-02.12. 2007 u Topoli pod Oplencem, srcu Šumadije.
Voziće se, noćna vožnja po road-booku, radar, specijalni ispiti, brzinci, 2 klase hard i hoby ...

Satnica.
Okupljanje i prijave:
Petak 30.11.2007 u 13:00 do 14:30 u Topoli ispred hotela Oplenac.

U 15:00 defile kroz grad i odlazak do starta.
Satnica će se strogo poštovati !

15:30 - 16:00 Start noćnog radara, po jedno vozilo na 2 minuta. Staza je dugačka oko 30 km, vozi se skoro do samog vrha Rudnika. Nama je trebalo u trasiranju 3 sata da je pređemo. Prošli smo je 2 puta oba puta po 3 sata. Staza je bila delimično pokrivena snegom. Juče pod snegom od 50 cm, pređeno je 4 km za 3 sata, tako da je potrebno pripremiti se za iznenađenja
Obavezno poneti suvu hranu, piće, rezevnu obuću i odeću jer se boravak u planini može produžiti nepredvidljivo dugo.
Soft i hard voze istu etapu, startuje se prema startnim brojevima.

20:00 večera u hotelu Oplenac, to je ujedno i prva usluga iz kotizacije. Vrlo je moguće da večera bude i mnogo kasnije u zavisnosti od uslova na stazi i vremenskih prilika.

01.12.2007. 9:00 Start dnevnog radara. Vozi se samo jedna etapa od oko 40 km. Start će možda biti pomeren ukoliko se jako kasno vratimo iz planine.
Vozi se kroz šumu i lovišta oko Topole. Soft i hard startuju sa istog mesta. Ruta se povremeno deli (na soft i hard) pa se opet ukršta. Učesnici soft klase imaće priliku na par mesta da gledaju svoje kolege iz harda kao se vinčaju i vide kakve smo im "muke" spremili.
Svi stižu na cilj u isto mesto.
Predviđeno vreme za prolazak staze je 4-5 sati tako da bi sa prvim mrakom trebalo da svi budu na cilju, ali iznenađenja su uvek moguća

02.12.2007. 10:00 Polazak na poligon i vožnja specijalnih ispita. Ovde će biti dosta zabave za obe klase

15:00 Ručak, podela priznanja najboljim itd.

Za one koji vole da se takmiče informacija: Sve se boduje podjednako. Onaj ko ne prođe sve kontrolne tačke taj zaostatak neće moći popraviti na poligonu ma kako vozio !

Cena kotizacije 5000 din. Ona uključuje dva prenoćišta i ishranu od petka veče do nedelje popodne. U subotu umesto ručka biće lunch-paket.

Kontakt telefon: 064 5517645 Boske

BOSKE4x4
26th November 2007, 10:10 AM
Svi junaci nikom ponikose...!!!!

Prijave??? Ko ide???

:ahaha:

KKK
26th November 2007, 02:34 PM
Više informacija (koga zanima) kod vaših omiljenih Amera :rolleyes:
link je u signaturi.

Dr Bouz
26th November 2007, 05:01 PM
vid'o one filmice na 4x4net. -izgleda prilicno hevimetalski.
ja ne idem, jer ja radim nocu petkom i subotom. inace bi skoknuo - da slikam. provoz'o - ne bi.

ciccio-75
26th November 2007, 07:53 PM
e jebiga...........nesto me muci auto a i malo mi daleko iz istre dolazit preskupa benzina......a cekam na plin)..........al dajte drugi put najavite prije.........mozda dodje netko iz mog off road cluba........

The-Had
27th November 2007, 08:48 PM
Momci .... kakva je situacija? Ja definitivno nisam heroj ali bi voleo makar da pokusam da predjem stazu.... A dobro bi mi doslo drustvo jos koje NIVE!!! :D
Smisljam se do cetvrtka....... Pozz svima :ziveli:

skrba
28th November 2007, 08:55 PM
Jos sam ja mali za to :D a i sa offroad-om nemam pojma... mada.. u skorije vreme mozda i naucim nesto :) trebalo bi da dodjem da gledam

Midian
29th November 2007, 02:51 PM
Ja bih dosao da gledam ali mi je prilicno daleko...

The-Had
29th November 2007, 05:14 PM
Mogi smo da se organizujemo da odemo mojom Nivom a da mi neko bar pravi drustvo... ipak glupo je da idem sam, bar mislim.... :( drugi put.........

jeronimo
29th November 2007, 08:21 PM
ja radim vikendima uglavnom, moraćemo da se organizujemo radnim danima...

edit: videndima->vikendima