PDA

View Full Version : A gde cu sa nogama??

skrba
20th November 2007, 12:06 PM
Problem je sledeci: Da li je moguce produziti hod sedista unazad? To mi je trenutno jedina zamerka za lajku... ocigledno braca Rusi nisu mislili na nas malo vise.. :(

Dare
20th November 2007, 02:58 PM
izbacis prednje sediste. cist visak

skrba
20th November 2007, 04:54 PM
da znas da sam razmisljao o tome :)

Zemunac
20th November 2007, 06:19 PM
kad admin onako krakat sedne i pici po bespucu moci ces i ti....samo da se naviknes....mada, polozaj vozace je grozam....ja se ukocim do kopaonika,a sa nogama neznam gde cu...naj veci problem mi stvara desna noga koju nemas gde da naslonis kad je na gasu [na auto putu]...ja stavim flasu od koka kole izmedju noge i srednjeg tunela....napravljen auto uinat vozacima

Uros Piperski
20th November 2007, 06:27 PM
Ja desnu nogu naslanjam na rucicu reduktora... Jos i masira :D

Zemunac
20th November 2007, 09:03 PM
Ja desnu nogu naslanjam na rucicu reduktora... Jos i masira :D
ma ja uopste neznam kako ti vozis nivu...ima 2 metra u tebi....47 cipelke....jel imas problem kad das gas da upalis prstima noge 4 migavca?

Uros Piperski
21st November 2007, 12:43 AM
Ne, ali zato stalo otvaram i zatvaram ventilaciju za noge :D

Dr Bouz
21st November 2007, 01:40 AM
ja nemam te probleme, ali mi je menjac bas predaleko (posto vozim u principu levom, a desnu drzim na menjacu). cak sam nesto kontao da napravim neku budzicu,- neko slovo l - i da priblizim "lopticu" menjaca mom junackom tjelascetu mladjahome.. :) (ne,bre, stvarno su ga debilno skockali - udaljenost sediste - menac je za dvometrasha, a guzica - pedalice je za 1.7m co'eka...

jeronimo
21st November 2007, 08:33 AM
ispravi naslon sedišta to je terenac a ne honda crx... :)

Dr Bouz
21st November 2007, 09:18 AM
ma bre ispravio - uvek tako drzim. i tako - naprosto ne odgovara mojoj konstituciji. (n.pr. 3. i 5. su stvarno daleko - aj' petom ono... to si krenuo negde, pa i skines ruku, ali kad si u trecem stepenu prenosa, sva je prilika da ces u neko dogledno vreme da ga saltujes u neku (doduse blizu) -2. ili 4...

jeronimo
21st November 2007, 09:25 AM
e ja šaltam sa tri prsta i to vrhom a ne fali mi dužina možda malo za 5-u ali i to ima svojih prednosti naročito ako imate ženskog suvozača... :cool:

skrba
21st November 2007, 03:19 PM
:) prva, druga, treca, cetvrta, peta, koleno suvozacice :D
izvinjavam se pripadnicama lepseg pola :)

Ljudi dajete mi neku ideju kako da resim problem.... namucih se ovako... bole me noge posle pola sata voznje...

Kamarad
21st November 2007, 04:58 PM
Pa eno neke vesti da u kini produzuju noge, javi im se i ti samo da ubace u rikverc :D

jeronimo
21st November 2007, 08:23 PM
očelićeš se, posle više ništa neće da te boli...

skrba
22nd November 2007, 12:06 AM
Izgleda da cu morati....