PDA

View Full Version : Budapest to Bamako

boomer
31st October 2007, 08:20 PM
Ja se prijavio na konkurs Travel Channela, pa sta ispadne. Mozda i zavrsimo negde u Africi. Mozda se i vratimo, ko zna ;)

Application video ima na YouTube:
http://www.youtube.com/watch?v=g6v6QKeUY-w

pa koga zanima, neka gleda, rateuje, commnetuje...

milutin
1st November 2007, 10:29 AM
Strava!!! Bas mi se svidja!!! Detalji kada Twister jede blato i penjanje na nasip, sve u svemo odlicno.

PS Da nema slika iz novina nista od video rada :)

jeronimo
1st November 2007, 08:19 PM
Ja se prijavio na konkurs Travel Channela, pa sta ispadne. Mozda i zavrsimo negde u Africi. Mozda se i vratimo, ko zna ;)

Application video ima na YouTube:
http://www.youtube.com/watch?v=g6v6QKeUY-w

pa koga zanima, neka gleda, rateuje, commnetuje...
svaka čast, koliko to traje?
ovo je čini mi se snimano kod ostužničkog mosta ? odličan teren za upoznavanje sa vozilom i još po nešto... :)

boomer
2nd November 2007, 07:52 PM
Upravo tako. Mislim, i jedno i drugo - slika iz novina = superkalafrgelisticexpyaladowtious, a i jeste kod ostruznickog, moj kraj i tu sam 'odrastao'. Lepo je sto je u osnovi bezbedno pa moze svasta da se isprobava i uci. Mislim, ono sto smo snimili, ono bismo ladno mogli sve i sa yugom, samo da ima shiber :)

jeronimo
4th November 2007, 08:01 AM
relativno često sam tamo, moslim na taj potez od šer box-a do ostružničkog mosta...

Zemunac
4th November 2007, 08:44 PM
relativno često sam tamo, moslim na taj potez od šer box-a do ostružničkog mosta...
gde je tamo ser-box

boomer
4th November 2007, 09:55 PM
verujem da je mislio na Sunce i oktretnicu tramvaja posto je Sherbox na drugoj strani blokova, u 70A

jeronimo
5th November 2007, 08:02 PM
ne mislio sam na potez splavovi , Kruz itd, pa nadalje sve zavisi od toga kakvo je društvo ;)

boomer
6th November 2007, 09:12 PM
Ah: Cruise, Red House, Skalar, Sudbina, Aligator, Knjaz, nekada davno i Regata, Valdano, ponekad Pingvin, Brvnara :)

Zemunac
6th November 2007, 10:45 PM
...valdano.....pre nekih 13-14 godina........uh kako sam se tamo lepo opijao....pevao je neki zemunac

jeronimo
8th November 2007, 12:23 PM
u brvnari nekad nije bila loša klopa...
nisam bio bar pola godine čuo sam da su se pokvarili...