PDA

View Full Version : Beograd -- Bubanj potok 20.-21.10.2007.

KKK
11th October 2007, 12:34 AM
Sastanak i prijave 20.10.2007. u 9:00 u Bubanj potoku "kod Vuleta" (prvi parking od auto-puta sa leve strane). Nema kotizacije, plaća se samo prenoćiste koje je obezbedjeno u Čarapićevom brestu, za one koji će tamo noćiti.
1. dan
Voze se 2 poligona kraći i duži :), oba su jako zahtevna. Ako razvijete prosečnu brzinu veću od 5 km/h verovatno se borite za neku od medalja :)
Poligoni su puni blata, trske, vode ... brzopletost i žurba se adekvatno kažnjava :D
Poligoni se nalaze iza auto pijace, tako da je će biti lako dostupni i onima kojima nemaju 4x4 prevoz.

2. dan
Karavanska vožnja po Avali i okolini.

Eto prilike da se pređe sa reči na dela, nije daleko, nije skupo, nije nikom slava ...., ko ne dođe nema opravdanja :)

Milan NS
11th October 2007, 11:02 AM
Zezanje ili šta ?

KKK
11th October 2007, 12:01 PM
Da, turnir u bagmintonu.

Milan NS
11th October 2007, 01:00 PM
E yebi ga ... nemam onu nije loptica kako se zove ono ... čime se igra

KKK
11th October 2007, 01:14 PM
muda, mi to zovemo muda. :cool:

Uros Piperski
11th October 2007, 06:41 PM
hahahahahahahahahaha

Imam letnje gume, ali dolazim :)
Ili da stavim celave kramponke? :D

KKK
11th October 2007, 06:59 PM
Ponesi samo dobro raspoloženje kao i obično, a ostale dobre vibracije skupljaćemo na licu mesta. :rolleyes:

Dr Bouz
12th October 2007, 01:41 AM
no chance. sviram 5ak i subotu. dodushe ako se oporavim od svirke - doci cu s fotoaparatom. cisto da se ima i neka valjana slika sa dogadjaja. (oduvek sam bio skromno dete).

Uros Piperski
12th October 2007, 11:15 PM
Ostali?
Znate ono, ko izda - biiip

Dare
13th October 2007, 01:24 PM
daleko

milutin
13th October 2007, 07:26 PM
Ja sam ZA! Cak ce i sefovica da me pusti sa posla ako donesem slike. Hajde da se okupimo i spiskamo golrivo i ublatnjavimo kola.

lodzin
13th October 2007, 10:10 PM
Zao mi je, meni je taman destinacija, ali moja Niva jos nije spremna, neki drugi put... :o

Zemunac
13th October 2007, 11:12 PM
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :D

boomer
14th October 2007, 12:20 AM
Meni niva nije nimalo spremna, ali ako opet to budem cekao, nikad necu docekati, uvek nesto fali - tako da ima da dodjem. Najtezi deo ce biti ustati na vreme :)

milutin
14th October 2007, 10:21 AM
za one koji se premisljau: ja vozim tek par meseci (ulice su izazov) ni ne znam koje gume imam, ali tigar mi ne obecava, a u resto mehanike se razumem kao marica u krivi. uzeo sam slobodne dane i planiram da me neko izvlaci iz blata kada se zaglavim.

Uros Piperski
14th October 2007, 10:53 AM
Samo ponesi svoju sajlu (offroad bonton :D )

milutin
14th October 2007, 12:02 PM
vazi i paket bensedina da se ne nervirate dok me budete gledali

Uros Piperski
14th October 2007, 09:59 PM
Ma nema potrebe, nego da tebi ne bude neprijatno dok se smejemo? :P ;)

milutin
14th October 2007, 10:50 PM
obecavam bice zabavno. ja cu da se zaglavim na parkingu kod poligona kakav sam :)

Milan NS
15th October 2007, 08:22 AM
Ja nemam muda pa ne mogu

milutin
15th October 2007, 11:22 PM
ok ljudi, ko ide??? ja se prijavljujem, ali nemam pojma gde je to i kako da dodjem tamo. ako moze nako objasnjenje. ja stanujemkod zeleznicke. poz

Uros Piperski
15th October 2007, 11:58 PM
Koliko ja vidim, samo Boomer, Milutin i ja, plus KKK.
Naci cemo se negde pa idemo svi zajedno. Ima jos vremena pa cemo se dogovoriti. Ako slucajno ne budete na netu, moj telefon je 0638621652 pa se cujemo u petak.

Zemunac
16th October 2007, 08:40 AM
a gde su sad svi oni koji nivu dizu u nebesa? ajde momci....pogledajte istini u oci....dodjite u bubanj potok da vidite kako idu pravi dzipovi. ja sam mislio da je niva cudoi terensko dok nisam video jeepove.......za koje sam bio zakacen sajlom....

KKK
16th October 2007, 08:54 AM
Sada bez zajebancije, u subotu ce doci bar 60-tak terenskih vozila iz cele Srbije ne racunajuci na populaciju koja cita ovaj forum. Posto su ovde uglavnom pansionirani ljubitelji Nive mozda nije lose da se uverite stvarno u njene mogucnosti. Za to ne morate da je vozite svoju, bice drugih Niva modifikovanih i standarnih koje ce se voziti "za sve pare".
Necu nikog da nagovaram, meni ne licno ne znaci nista ni da dodjete ni da ne dodjete, mislim da bi vecini vas bilo zanimljivo da vidi terence u akciji i samo je to razlog postavljanja ove teme ovde.
Vec sam objasnio gde je vec dogovoreno mesto za okupljanje, samo pratite gde idu ostali dzipovi izlepljeni sa nalepnicama i startnim brojevima i sigurno necete pogresiti.
Što se samog brzinca tiče, oni koji me poznaju znaju da ih ja nešto naročito i ne volim i uglavnom samo provozam stazu, revijalno. Ali ono druženje oko staze i kasnije zajebanciju na terenu ne propuštam.
Hoću da kažem da nemate čega ni da se plaštite ni da se stidite, svako se zaglavljuje i svakom je potrebna pomoć.

Nata-granata
16th October 2007, 10:44 AM

Dolazim i ja ako nabavim koje gore pomenuto. ;) :D

Dr Bouz
16th October 2007, 11:30 AM
ja cu, kao sto rekoh, ako se oporavim od svirke (sviram i 5ak i sub.) doci malo da skljocam. sad... nisam bas nesto siguran da cu moj prelepi, preuglancani, auto zaglibiti u finu emulziju prashine :)

The-Had
17th October 2007, 01:03 AM
Momci, jedno pitanje ali ne zamerite na iskrenosti...
Ja sam iz Paracina, nekako bi se skupio (finansijski) za plin i corbu ali ima li jos kojih troskova i moze li se biti samo prvi dan jer mi je frka zbog posla da puno ostajem a imam stvarno zelju da se druzimo?!!

KKK
17th October 2007, 08:52 AM
Nema drugih troskova, sponzori pokrivaju troškove organizacije i ishrane ali ne i prenoćišta. Kotizacija = 0 din.
Моžeš da ostaneš samo jedan dan, sve je na dobrovoljnoj bazi.

Dr Bouz
19th October 2007, 01:49 PM
vidim kishica lepo paducka - kapiram da je neko fino zhitko'n'klizavo blato obechano.

milutin
19th October 2007, 03:00 PM
a ako grane sunce tu je uvek dobro staro vatrogasno crevo

Dr Bouz
20th October 2007, 07:03 PM
ajmo, izvestaj. kako je bilo? slike? kad je sutra okupljanje i gde?

milutin
20th October 2007, 10:42 PM
Bilo je STRAVA!!! I sto je nabolje nisam se zaglavio na parkingu. :) Slike ce uskoro, samo da vidim gde da ih bacim, imam negde oko 200MB i dobre su. Ko nije dosao propustio je mnogo, ako nije hteo sam da se valja u blatu gledanje kako to drugi rad bilo je dovoljan uzitak. Staza je bila ocaj pa i nisam pokusavao, meni dosta, za sada, sto sam savladao parking. :)

boomer
20th October 2007, 10:44 PM
Oni koji su bili - znaju znaju kako mi je pred ulazak na start otisao lezaj zadnjeg desnog, poluosovina krenula da ispada... Jedno 30-40 m sam se uredno kroz blato izvukao tako na tri tocka ali je auto ostatak trke proveo sa strane a ja sam gledao one koji su vozili :)

Posle je dosao drugi kum, zamenio lezaj za pet minuta i teatrlno smo bili pretposlednje vozilo koje je izaslo iz relija.

Za one koji su otisli ranije: suzuki samuraj sto je i inace skakutao se prevrnuo kada je vozio drugi krug (tada ste valjd ajos bili svi tu?), a pred sam kraj je onaj 'crveni djavo' krenuo da odvoza u krug i zavrsio u velikoj bari. Niva je vozila krug pred kraj i to je bilo dobro, bez greske.

Eto, tako, evo mi ga sad kum sa njegovim snimcima, da sumiramo utiske pa stavljam online.

Dr Bouz
21st October 2007, 05:47 AM
jel' ima sutra vozanje po avali? (kad/gde?). ja evo dodjoh sa sviranja (kafana je moja sudbina...), al' verujem da bi mi prijalo sutra malo da se izluftiram, pa ako ima neki dogovor - nek neko nashkraba.

boomer
21st October 2007, 02:28 PM
Evo stavio sam online slikice od subote, pa koga zanima: http://offroad.surcin.net/

mogu i sa ostalima da podelim ftp account, pa stavljajte sta vam volja (podrazumeva se da bude zanimljivo i za ostale).

p.s.
za danas (nedelju) nemam informacija, a imam i posla oko kuce danas tako da svakako ne idem...

Dr Bouz
21st October 2007, 04:36 PM
u-je kakva kaljuga... siroti mali lepi auti... :) - dakle bilo lepo zezanje.

milutin
21st October 2007, 07:30 PM
bila je ludnica. boomer, brate baci video materijal, hocu da vidim kako sam se izvukao na oom delu kod cevki. :)

PS olupao sam krilo malo mi je kacilo tocak i ostao sam bez tablice, zna li nako kakva je procedura za izdavanje nove?

boomer
21st October 2007, 09:48 PM
Kod cevki si se odlicno izvukao. Inace, kada su vec svi otisli a tocak popravljen, moj mehanicar nije odoleo da i sam proba da prodje i uspeo je bez problema samo je hvatao vise desnu stranu.

Btw, mislim da je moj auto bio najnizi tamo, ali ne vidim neku stetu osim malo izgrebanih cevi na pragovima, mada sam ih grebao i kacio i u sumi prosli vikend samo nisam gledao sta je bilo.

Sto se tice tablice, mozda bi bilo pametnije vratiti se na BP, jos uvek je tamo negde. Sad, znam kakav imas problem sa vremenom, ali to je svejedno manje vremena nego ici u policiju i baktati se sa novima.

Video cu da stavim za desetak minuta, a DVD je napravljen, tako da mogu da prosledim zainteresovanima, najlepse bi bilo da se nadjemo negde, al to vec zavisi od organizacije.

milutin
22nd October 2007, 04:56 PM
linkovi za video ti nesto nisu bas ispravni, proveri ih molim te :)

Zemunac
22nd October 2007, 05:54 PM
za tablicu moras da odes u sup koji se nalazi na opstini gde si izgubio tablicu.
naravno odes u naj blizi i kazes da ti je ispala u susednoj ulici....kao cuo si kad je odpala ali si mislio da si nagazio na neki lim....oni ti izdaju potvrdu i nakon nekog vremena [mislim mesec dana] predas zahev za novu tablicu. ako hoces brzu i malo skuplju kombinaciju odes u gang land juzni bulevar,poneses 1700 dinara,potpises par dokumenata i za 2 minuta ti je gotova lazna tablica koja je indenticna staroj,nema razlike. oni prave i tablice sa imenima,tablice raznih boja....ispunjavaju sve zalje u zamenu za kintu

lodzin
22nd October 2007, 10:43 PM
za tablicu moras da odes u sup koji se nalazi na opstini gde si izgubio tablicu.
naravno odes u naj blizi i kazes da ti je ispala u susednoj ulici....kao cuo si kad je odpala ali si mislio da si nagazio na neki lim....oni ti izdaju potvrdu i nakon nekog vremena [mislim mesec dana] predas zahev za novu tablicu. ako hoces brzu i malo skuplju kombinaciju odes u gang land juzni bulevar,poneses 1700 dinara,potpises par dokumenata i za 2 minuta ti je gotova lazna tablica koja je indenticna staroj,nema razlike. oni prave i tablice sa imenima,tablice raznih boja....ispunjavaju sve zalje u zamenu za kintu

Mislim da to sto mu predlazes nije po zakonu, moze gadno da nagrabusi ako ga murija provali....

boomer
23rd October 2007, 12:48 AM
linkovi za video su ispravljeni, a ako ne radi sajt, adresa je http://62.108.108.142/www/offroad (tako se preskace dns)

milutin
23rd October 2007, 08:43 AM
Izasle su mi fotke u sportskom zurnalu ali nisu napisali moje ime :( kao autora fotki. Ostaju mi uvek umrlice ako hocu ime i sliku u novinama. :D

Bommer, brate ima te na prvoj fotki.

boomer
23rd October 2007, 09:30 AM
Da, cim sam usao poceli su da me jure po firmi sa Zurnalom - evo tebe, evo tebe :) Zamisli odusevljenja. Vec sam skenirao zurnal, pa cu da prilozim tamo gde su slike i video...

boomer
23rd October 2007, 09:38 AM
Brate Milutine, good news je da su te potpisali i to bas pored slike gde je moja Niva :) Ma imas ima piche od mene, cetiri picha, kad se nadjemo da ti dam DVD, recimo...

milutin
23rd October 2007, 10:44 AM
hvala, sada mi je lakse. ovo ide u CV a ne u WC kao ostale novine

KKK
23rd October 2007, 10:46 AM
hmm , a jel ima neko komentar na fotografiju pod nazivom "američko ruska veza" ? :D
ja sam onaj u blatištu ispred nive (plava jakna) koji je kači za brata amera :rolleyes:

BOSKE4x4
23rd October 2007, 11:25 AM
A ja sam "brat Amer".. :cool:

Nego, decaci..!!!

Kako ste se raspricali covek bi pomislio da ste cudo radili na terenu. :confused:
Spomenite to da ste presli samo 30 m blata i tu se zaglavili, da ste stazu samo gledali i niste cak ni probali, i da vas je vukao defender...
Toliko o Ladi nivi kao savrsenom terencu :D

P.S. Ovo mi lici na tekst o pevaljci narodne muzike koja pobedjuje svake godine na Povlenu!? Al ko cita politikin svet???

Ne zaboravite da ovo citaju i ljudi koji su bili :p

milutin
23rd October 2007, 11:49 AM
pa dobro okacicu fotke kako niva prelece preko dela gde se KKK zaglavio i kako bosketa vade iz iste rupe gde je bila niva. :P

Dr Bouz
23rd October 2007, 12:33 PM
Izasle su mi fotke u sportskom zurnalu ali nisu napisali moje ime :( kao autora fotki. Ostaju mi uvek umrlice ako hocu ime i sliku u novinama. :D

Bommer, brate ima te na prvoj fotki.

odakle im tvoje slike? sa neta? jel' su te pitali? jel' radis za njih? - ako noup: zovi ih, i trazi neku lovu, ako ne daju - tuzi ih - i dobices lovu.

hehe... mladi fotografer je odma odreagovao ne procitavsi ovo ispod... - pa dobro ako su te potpisali i ako ti je to ok :)
sto se tice savrsenih terenaca - dosta sam se vozio u tenku - dosta je dobar za offroad. jedino malo ima problem po uzanim sumskim putevima :D . a, da, inace je ruski ovaj sto sam se vozao.

Dr Bouz
23rd October 2007, 12:56 PM

Nego, decaci..!!!

pa meni u knjizici koju su mi prodali za 8.2k para (i dali mi gratis jedan auto :) ) pise da je niva putnicki auto povecane/poboljsane prohodnosti. takodjer pishe i da nije predvidjena za konstantno offroad archenje.
matematika kaze, ili ti => mladichi koji su uskocili u kaljugu by svojim putnickim automobilima, rame uz rame sa terenskim automobilima su heroji narodne revolucije, a i ovako - bez naroda i revolucije - su heroji
:D
znaci -ako se putnicki auto zaglavi - to i nije bas tako strasno - to je zapravo logicno. :rolleyes:

boomer
23rd October 2007, 01:20 PM
Hmm, na zalost, vidim da su i vozila koja su namenski spremana za hard offroad i u koja je ulozeno para imala problema na stazi, ne vidim razlog da neko ko ima trunku pameti i obicne gume ne odustane umesto da se bruka po blatu.
Takodje, i terenaca ima razlicitih, pa vidim da su se ovi siroki+dugacki (lendrover i sl.) zaglavljivali na startu kada nasednu na brdasce ili su presiroki da prodju, ali su zato lepo prelazili one jarkove zbog veceg medjuosovinskog rastojanja. Kod kracih vozila problem je bio obrnut. Subjektivno, Mitsubishi Pajero su se pokazali dobro.
Poenta je da ni terenci nisu univerzalni, i tu treba birati po nameni. Zao mi je sto nije bio i neki UAZ recimo, a bilo bi lepo videti i Freelendera, Hamera i sl.

boomer
23rd October 2007, 01:26 PM
A sto se tice zaglavljivanja u blatu, to je, generalno, logicno. Ne vidim sta je tu problem, pogotovo na ovako organizovanim dogadjajima. Mislim da svako treba da dodje svestan mogucnosti da ce drugi morati da ga cupaju iz blata. Ima dovoljno faktora da se lako pogresi, pogresno skrene, lose proceni...

Glupo bi bilo doci sam i ostati zaglavljen. Ovako, dok ima ko da pomogne :)

Meni ipak nije bilo logicno da se na stazi dopusti vozacima da sa sobom voze decu, znam da je u osnovi bezbedno u tim vozilima, ali s druge strane, ako se nesto desi lako sve moze da postane vazno, a za kajanje je kasno.

KKK
23rd October 2007, 03:15 PM
pa dobro okacicu fotke kako niva prelece preko dela gde se KKK zaglavio i kako bosketa vade iz iste rupe gde je bila niva
Nisam se zaglavio nego sam stao da pitam za put :D

Dr Bouz
23rd October 2007, 06:08 PM
:D :D (i ja isto nisam dosao jerbo se nisam oporavio od nocnog sviranja :) )

b.t.w. ovo za klince - mislim da si vise u pravu nego sto nisi.

Zemunac
23rd October 2007, 10:16 PM
Mislim da to sto mu predlazes nije po zakonu, moze gadno da nagrabusi ako ga murija provali....
nece da nagrabusi zato sto se neprovaljuje da je tablica lazna. malo se razlikuje u sirini,neprimetno ali taman da nije falsifikat. ta radnja to radi zvanicno,tamo se potpisu papiri da je neces zloupotrebiti i slicno...jel mozes da nagrabusis ako izgubis tablicu i odstampas na papiru i vozis?
niko ti nista nece,mogu da te zezaju sto nemas originalnu tablicu ali nista drugo. ja vozim vec pola godine sa papirnom tablicom,isao sam i u crnu goru tako....niko me nista nije pitao. extra je tablica iz gang landa samo sto je malo skupa....mada....i vreme kosta...cekanje po supu je strasno....

Zemunac
23rd October 2007, 10:33 PM

Nego, decaci..!!!

Kako ste se raspricali covek bi pomislio da ste cudo radili na terenu. :confused:
Spomenite to da ste presli samo 30 m blata i tu se zaglavili, da ste stazu samo gledali i niste cak ni probali, i da vas je vukao defender...

P.S. Ovo mi lici na tekst o pevaljci narodne muzike koja pobedjuje svake godine na Povlenu!? Al ko cita politikin svet???

ma ovde su fini i mirni ljudi koji su zadovoljni i sa jacom kisom na gazeli....
a vi drugari...mnogo ste bre extremni....
a vasi ameri...nisu ni oni svemoguci.....neki koji ovo citaju su gledali kako 'nekom' odpadaju delovi reduktora. nemojte nas porediti sa vama...ipak je to smesno
boske ce polomiti jeep_a samo da bi prosao....on nema pedalu gasa....samo off-on prekidac
velika vecina ovde prisutnih forumasa je zaljubljana u svoja ruska sokocala i nebi ih uterali u blato nizakave pare.
kad se odlucite da nas vodite na neki off kao gledaoce,rado cemo vam se pridruziti i spremati rostilj....gurati vas...SLIKATI ZAGLAVLJENE...slepati vas kuci :D :D

lodzin
23rd October 2007, 10:46 PM
ma ovde su fini i mirni ljudi koji su zadovoljni i sa jacom kisom na gazeli....
a vi drugari...mnogo ste bre extremni....
a vasi ameri...nisu ni oni svemoguci.....neki koji ovo citaju su gledali kako 'nekom' odpadaju delovi reduktora. nemojte nas porediti sa vama...ipak je to smesno
boske ce polomiti jeep_a samo da bi prosao....on nema pedalu gasa....samo off-on prekidac
velika vecina ovde prisutnih forumasa je zaljubljana u svoja ruska sokocala i nebi ih uterali u blato nizakave pare.
kad se odlucite da nas vodite na neki off kao gledaoce,rado cemo vam se pridruziti i spremati rostilj....gurati vas...SLIKATI ZAGLAVLJENE...slepati vas kuci :D :D

Evo ja za tu priliku obezbedjujem kobaje i pivo da se baci na rostilj parkiramo nive i u ulozi posmatraca gledamo. Kad lepo zamole ostavljamo klopu i idemo da vadimo...

Mislim iz blata..

BOSKE4x4
24th October 2007, 09:35 AM
E sad smo dosli na iskrenu pricu, decaci!!!

Nemam ja nista protiv vaseg nacina voznje i ophodjenja prema limenim ljubimcima. Neko i rostilj treba da pravi. Sve je to lepo. I mi smo uz rostilj poceli.
Poenta je u prici. Dok niste videli uzivo kako to izgleda, Lada je bila zmaj. Napravite rostilj u pescari i o tome se prica kao o hard off road-u. "Znas ti gde sve Niva prodje"???? Ja znam, ali znam i kako se ponasaju drugi terenci. A naravno da univerzalni terenac ne postoji. Svaki ima poneku manu i svaki se da pokvariti. Ima nas nekih koji bi i cekic pokvarili (prebiju drsku) :D

Dr Bouz
24th October 2007, 09:52 AM
ponovicu. niva je putnicki auto. nije terenski auto. znaci nije. ono - ni-je. tako da poredimo bake i zvake.
razlog zasto ja ne bi zaglibio moju njivushku u ono blatiste od subote (mada fakat mi je zao sto nisam bio sposoban da dodjem - da gledam/slikam) = nisam u (finansijskoj) poziciji da menjam/popravljam kardane/budzim plinsku bocu/smaram se po servisu... "just for fun" - znaci da imam jos 1 u dzepu u vidu malih simpaticnih papirica - nikakav problem ;).
no, kad smo vec kod roshtilja i tako neke akcije - ako nije sub/ned. -eto mene - cisto da se imaju i lepe slike sa dogadjaja, a i truba je da uvazeni kolega lodzin se muci tamo s' pivom sam ;)
p.s. @boske: 1 moj drugar ima obicaj da bukvalno sve s'ebe. pardon, ima tu osobinu. - i ja mu lepo rek'o jednom - matori, porucio sam ti u livnici jednu kuglu od hroma, a ako budem imao love - videcu da posole malo i molibdenom - to ti je za rodjendan od mene. kaze covek:" pa sta da radim sa hromiranom kuglom?" - pa reko' - nemam pojma sta - al' nju valjda neces uspeti da pokvarish :)

Zemunac
24th October 2007, 11:02 AM
E sad smo dosli na iskrenu pricu, decaci!!!

Nemam ja nista protiv vaseg nacina voznje i ophodjenja prema limenim ljubimcima. Neko i rostilj treba da pravi. Sve je to lepo. I mi smo uz rostilj poceli.
Poenta je u prici. Dok niste videli uzivo kako to izgleda, Lada je bila zmaj. Napravite rostilj u pescari i o tome se prica kao o hard off road-u. "Znas ti gde sve Niva prodje"???? Ja znam, ali znam i kako se ponasaju drugi terenci. A naravno da univerzalni terenac ne postoji. Svaki ima poneku manu i svaki se da pokvariti. Ima nas nekih koji bi i cekic pokvarili (prebiju drsku) :D
Noge se protezu koliko jorgan dohvata...ali to sve nije prepreka da se druzimo na forumu ili negde u prirodi,na nekoj lepoj livadi {citaj hard off road}
lepo je gledati sve one koji daju sve od sebe da bi savladali blato,vodu,balvane,kanale....
p.s. ja sam umesto drvene rucke zavario cev na cekic,vecan je

The-Had
24th October 2007, 06:36 PM
Blatnjavi pozdrav !!! Dosta teskih reci za malu Nivu ... Kako se ono kaze : Eh, da je srece pa da smo u stanju (finansije itd...) da malo doradimo nase Nive tipa 2.0 motor, malo se podigne, ojaca odozdo, nabace extremne gume za blatiste i tako to bila bi prica a i komentari MNOGO drugaciji ali istina je da, barem vecina, to sebi NE-moze da priusti i da im lajke sluze za svaki dan tipa do posla i to. Pa kad sve to uzmemo u obzir ladilaci su vise nego super u svojoj klasi... ;)

Dr Bouz
24th October 2007, 07:19 PM
pa meni sluzi za lelemudisanje po prirodi i drustvu - al ako bi naleteo na jendek u koji mogu da upadnem i da ne mogu da se izvucem - uvek bi stao pre jendeka, uz'o aparat na rame, i dalje nastavio nogama (jerbo u akciju u principu uvek idem sam, -a vitlo nemam).
evo 1 slidza sa zlatibora - ovde doduse mogu da prodju cak i oni smesni lepi terenski auti bez nekih velikih problema.

http://img225.imageshack.us/img225/191/tizlaborbo8.jpg

Uros Piperski
24th October 2007, 07:37 PM
Ajde bre Boske, kao da se nismo puno puta zajedno vozili i kao da ne znas da na nekim mestima Niva prodja, a ti ne mozes, i obrnuto :) . Popuno je druga stvar kada neko ne ume da vozi, prvi put vozi, ili jednostavno nece da vozi tako...

Jos jednom da te podsetim, moja Niva je potpuno standardna, i ima fabricke gume koje kostaju 3000din/kom, odnosno 150e za komplet od cetiri komada.

Koliko bese kosta JEDNa tvoja guma? :p

Dr Bouz
24th October 2007, 07:47 PM
mislim, da ne bude zabune - ja da sam pri lovi, kupio bi bio momentalno landkruzer tojotu sto je vozio un / crveni krst. (vozio moj 1 drugar jednu - rece mi covek da je nevidjeno mnogo mehanike, i nevidjeno malo elektronike u njoj (ipak je mehanika starija od elektronike vise vekova, pa ondak... imam vise poverenja u mehaniku)(n.pr. na mesta gde moj auto moze, a normalan auto ne moze (i kad je malo prohladno) - ja nosim mehanicki aparat. mislim, ponesem ja i digitalni, ali....

jeronimo
4th November 2007, 02:22 PM
i na kraju ko mornar popaj:" ko je sasvim potpuno sasvim najbolji dasa"?

http://youtube.com/watch?v=aqtOYwxWw94
sitan ali dinamitan.... :)

Dr Bouz
4th November 2007, 03:10 PM
u, pa bas le lepo covek odvozao.

boomer
4th November 2007, 09:52 PM
drugi put jos lepse, bez problema na ovoj uzbrdici gde je prvi put morao da se vraca, koliko se secam :)

BOSKE4x4
8th November 2007, 09:33 PM
Ajde bre Boske, kao da se nismo puno puta zajedno vozili i kao da ne znas da na nekim mestima Niva prodja, a ti ne mozes, i obrnuto :) . Popuno je druga stvar kada neko ne ume da vozi, prvi put vozi, ili jednostavno nece da vozi tako...

Jos jednom da te podsetim, moja Niva je potpuno standardna, i ima fabricke gume koje kostaju 3000din/kom, odnosno 150e za komplet od cetiri komada.

Koliko bese kosta JEDNa tvoja guma? :p

Nesto se ne secam ??? mislim ono gde kao niva prosla i to.....?
I meni su ranije na grandu bile putne gume, pa je isao. Da te potsetim Trudbenika i vucenja u rikverc
Sve, sve, ... ali ovo je stvarno sramota
www.youtube.com/watch?v=KQ658LUdJCw&NR=1

Da sam ja vlasnik nive, bacio bih je posle ovoga

Uros Piperski
8th November 2007, 11:23 PM
Osvezicu ti secanje prvom prilikom ;)

jeronimo
9th November 2007, 08:59 PM
evo nešto da razvodni situaciju
http://www.youtube.com/watch?v=q7khn6gbVK0

jeronimo
9th November 2007, 09:02 PM
i naravno nešto za naše drugare " amerikance"
http://www.youtube.com/watch?v=YlE9q3DDIdU

jeronimo
9th November 2007, 09:04 PM
a i za drugare "japance"
http://www.youtube.com/watch?v=BsjzdTOd3ZQ

Midian
10th November 2007, 10:28 AM
I jos malo za japance

http://www.youtube.com/watch?v=cr859R9Gekw

BOSKE4x4
14th November 2007, 07:46 PM
Osvezicu ti secanje prvom prilikom ;)

Ajde u nedelju u Topolu, da trasiramo.....

Uros Piperski
14th November 2007, 08:18 PM
aj ako uzmem gume

BOSKE4x4
15th November 2007, 11:29 PM
aj ako uzmem gume

Ma nije mnogo tesko, moze to niva i s celestonima. Pogledaj na site-u

Uros Piperski
16th November 2007, 11:41 AM
Vec 40 minuta zovem vulkanizere po celom gradu i niko nema Voltyre kramponke :mad:

Midian
16th November 2007, 01:18 PM
Ovde nema nijedne Medved gume.Kupio cale jednu i nema vise...Jbm ti drzavu

jeronimo
16th November 2007, 02:44 PM
Vec 40 minuta zovem vulkanizere po celom gradu i niko nema Voltyre kramponke :mad:
imaš u smederevu kod tadića cena oko 3200 čini mi se sa montažom ali ako hoćeš da budeš tata mata na off roudu bolje da pazariš gume u istoj dimenziji za traktor toma vinković(isto 4x4) e onda nivka ima da vesla ako treba i kroz vodu cena oko 3700 kom :)
http://img172.imageshack.us/img172/8306/tigarmhpoljpoint7speciadf7.gif (http://imageshack.us)

za neupućene to je ova...

Uros Piperski
16th November 2007, 03:43 PM
Nasao sam traktorice za 3200din u Kacu, ali sam odustao i ipak kupio Voltyre jer mogu i po putu da ih vozim.

Midian
16th November 2007, 06:28 PM
4000 su kramponke iskljucivo za teren,3000 su medved,pala cena ali ih NEMA.