PDA

View Full Version : Reli na Staroj planini i repriza...

stara_planina
1st September 2007, 01:10 PM
Dragi prijatelji,
kao sto sam ranije i najavio 25 i 26 avgusta odrzala se prva off-road manifestacija na Staroj planini.

15 vozila,35 ucesnika.2000 metara nadmorska visina.250 km predjenog puta za 2 dana.Prolazilo se visoravnima,ogromnim usponima,prasumama, blatanjavim stazama,borili smo se sa gustim krosnjama smreki,susretali sa krdima srndaca,divljih svinja,lasica...

Evo slike mozete videti ovde:

http://www.zorpia.com/PlaninarNish/album/912123/Karavan_Stara_planina

Ako Vam je izneto zanimljivo,imajte u vidu da je repriza cele manifestacije,sada u još ekstremnijim jesenjim uslovima 21 i 22 septembra.
Pa ko voli,neka izvoli :)

staraplanina@hotmail.com

Zemunac
1st September 2007, 07:33 PM
e moj prijatelju....mi se ovde dogovorimo,skupimo,nadjemo se negde sa nasim nivama.....raspremimo jedan sto i igramo sah.nema ovde akcijasa,sve penzioneri...

ciccio-75
1st September 2007, 08:02 PM
e moj prijatelju....mi se ovde dogovorimo,skupimo,nadjemo se negde sa nasim nivama.....raspremimo jedan sto i igramo sah.nema ovde akcijasa,sve penzioneri...
a sta sam ja.........akcija i adrenalin mi je sporedno ime.......... :D

Uros Piperski
1st September 2007, 08:37 PM
Ja i ne zna mda igram sah (bas najbolje :) )...
A zemunac me proglasio ludim zbog toga kako vozim nivu... a sad penzos... cccc :confused:

Zemunac
1st September 2007, 09:10 PM
Ja i ne zna mda igram sah (bas najbolje :) )...
A zemunac me proglasio ludim zbog toga kako vozim nivu... a sad penzos... cccc :confused:
naravno da si lud...devojcicu si terao da ti pere nivu...jadna prala je celo popodne,usisavala presinu od stare cigle koju si vozio i onda si tako "cist" auto vozio po livadi :confused:

Uros Piperski
1st September 2007, 09:10 PM
Sta je tu cudno? :)

Zemunac
1st September 2007, 09:12 PM
a sta sam ja.........akcija i adrenalin mi je sporedno ime.......... :Dajde dodji ako je tako pa da idemo na staru planinu....mozda prodjemo pored sela moje majke....bice jagnjica....ovcijeg sira....jesi ti akcijas ali si daleko od nas ovde....

Zemunac
1st September 2007, 09:13 PM
Sta je tu cudno? :)
cudno je....nemoj da me vuces za jezik....ko zna ko sve cita ovo :D

Milan NS
10th September 2007, 09:53 AM
Šah ... nikako...
Može taj to i nešto da se secka, na njemu i ubacuje u kotlić pored ...

jeronimo
13th September 2007, 07:49 AM
ako ćeš ti da kuvaš ....

Nata-granata
20th September 2007, 10:58 AM
Ovo sve zvuči lepo... samo je stara planina malko daleko od bgd (valjda), a 21.09. je radni dan - petak, dan za metak.
A i ovo sa seckanjem nije loše.
Zemunac, zaboravio si one tvoje domine ;).