View Full Version : Popravka prednjeg vozacevog sedista
Zoran K.
17th May 2007, 12:46 PM
Pukla mi je caura kroz koju ide vratilo za regulaciju nagiba naslona prednjeg sedista (odvarila se od bocne staranice )
Da li neko zna servis gde to mogu da sredim , ili da se kupi nova mehanika sedista.
Takodje da li neko ima iskustva koja se druga sedista ( i sa kojeg modela kola ) mogu ugradidi.
dinno
17th May 2007, 01:44 PM
Ladina sjedišta su uz dužno poštovanje jedna od lošijih,ja sam svoj problem riješio izbacivši ih!!!
Na auto otpadu sam nasao sjedišta iz mazde 323f ,to je ona kao coupe /zbog ulaska na zadnji dio/
malo su i sportskog izgleda,imaju onih nekih stotinu podešavanja a nije ih ni teško montirati....
Skineš flexom stare nosače i samo zavariš poprečno dva čelična profila 8x3 za pod te za njih šarafas sjedišta...
Dare
17th May 2007, 05:51 PM
sve, sve, ali gde je tu elektronika?
-promasena tema!
Zemunac
17th May 2007, 06:58 PM
Pukla mi je caura kroz koju ide vratilo za regulaciju nagiba naslona prednjeg sedista (odvarila se od bocne staranice )
Da li neko zna servis gde to mogu da sredim , ili da se kupi nova mehanika sedista.
Takodje da li neko ima iskustva koja se druga sedista ( i sa kojeg modela kola ) mogu ugradidi.
auto tapetar Lapcevic u Skopljanskoj ulici u zemunu.
ja sam imao taj problem pre par meseci....ispala je sipka za regulaciju nagiba,sediste popucalo....popravka 1200 dinara sa demontazom i montazom....ako je negde sundjer propao i to ulazi u popravku
Zoran K.
18th May 2007, 10:25 AM
Puno svima na odgovorima i izvinjavam se zbog foruma jos sam "nov'-junior pa se je sucajno omaklo u elektoniku.
pozdrav
vBulletin v3.0.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.