View Full Version : okupljanje,druzenje,upoznavanje,voznja...
Zemunac
14th January 2007, 11:34 PM
drugari...ajde dajte predlog za mesto i datum skupa ruskih terenaca.....bilo bi vreme da se okupimo...sve se svelo na prazne price.zasto su drugi bolji od nas?
ako ima zainteresovanih sa iskrenom zeljom da se skupimo neka daju predlog
Milan NS
15th January 2007, 08:23 AM
Ja.
Već dugo predlažem CER.
Ni sam ne znam zašto ali znam da je jednako udaljen i od BGD i od NS a mogli bi da produžimo onda i do Valjeva ...
Zemunac
15th January 2007, 10:46 AM
sto se mene tice moze bilo gde....zato i hocu da nas vise predlozi i da se dogovorimo kako bi svima donekle odgovaralo.
zivi bili pa videli.....sumnjam da ce biti bilo sta....
vlay
15th January 2007, 11:02 AM
Ljudi,a sto vi insistirate na okupljanju Rusa?Evo,Piperski i ja bili na off-roudu pre dva dana i bilo je fenomenalno!Bilo i amera i japanac i rusa i svima je bilo dobro!Ne kapiram,uopste...:confused:
Naravno,pojavicu se gde god da kazete,ali mi i dalje niste jasni...
Milan NS
15th January 2007, 11:55 AM
Pa ono kao delujemo ... kada prođemo ... "RUSI DOLAZE"
Zemunac
15th January 2007, 01:03 PM
Ljudi,a sto vi insistirate na okupljanju Rusa?Evo,Piperski i ja bili na off-roudu pre dva dana i bilo je fenomenalno!Bilo i amera i japanac i rusa i svima je bilo dobro!Ne kapiram,uopste...:confused:
Naravno,pojavicu se gde god da kazete,ali mi i dalje niste jasni...
komsija nisi me skapirao.znam da ste bili ti i uros ali to je bilo u organizaciji srbija 4x4.imam zelju da mi organizujemo neki skup.mesecima pisemo o kojekakvim glupostima i raspredamo o praznim temama.zar nemislis da bi bilo lepo da mi sa ovog foruma organizujemo skup,dogovorimo lokaciju koja svima odgovara,datum koji svima odgovara i pozovemo onda sve koji su zainteresovani....bili oni sa amerikancima,japancima ili koreancima,svejedno,svi su dobro dosli.
kad kazem svi,mislim na ljude koji su zainteresovani da se upoznamo i druzimo.
da li sad kapiras ili ti i dalje nismo jasni? :D
vlay
15th January 2007, 02:39 PM
Hm...i kapiram i ne kapiram.Kontraverzna licnost:D .Prosli put kad smo se mi "kao" okupljali,Deliblato je bilo u pitanju,nakon svih mogucih dogovora smo se pojavili Nata,Jeronimo i ja,a posto sam okacio poziv i na Srbija4x4 sajtu,pojavili su se KKK,Boske i Mrw.Znaci,iako smo mi pokrenuli inicijativu pojavio se ko god je mogao.Isto tako je bilo i za ovo poslednje okupljanje,obrnuta situacija, s tim sto je "njih" bilo 8 vozila naspram "nasih" 2.
Kad sam postavio poziv pre nove godine bilo je te slava,te Nova godina,te Mars i Jupiter nisu u povoljnom polozaju i sl.Ne osudjujem nikog,ali cinjenica je da ako budemo cekali priliku da SVI mozemo da se nadjemo to cemo docekati kada se bude postavljala baza na Marsu.Ponavljam,a to sam vec jednom rekao,dovoljno je da se tri vozila dogovore kako bi ga druga dvojica zajebavala,vadila,gurala,pruzala moralnu podrsku i eto off-rouda.Najbolje cemo povuci ljude dajuci sopstveni primer,kaceci slike i prepricavajuci zajebancije.Samo da krenemo od negde...i to ne svi,ne daj Boze,vec onoliko koliko moze...
E,to je ono sto htedoh reci.A ti bi mogo na kafu vec jednom i da ti pokazem gomilu slika sa drgih off-roud-a!
mravojed
15th January 2007, 02:42 PM
Drugari, nije stvar u tome ko organizuje :) bitno je da se organizuje.
A to ne može da se uradi tako što će svi da se se pitaju kada i kako i da se traži neko vreme i mesto koje svima odgovara. Takvo dogovaranje će uvek da traje beskonačno dugo. Nego lepo 2-3 ljudi koji će sigurno da idu se dogovore za vreme i mesto, postavi se informacija, a ostali neka se priključe ako mogu.
I da, ako želite da se okupljate i družite, nemojte onda to ostavljati kao najniži prioritet. Tako će uvek nešto drugo da se nađe bitnije - imam goste, idem na rođendan, imam slavu, ovo ili ono.. odlučite šta vam je bitnije, pa onda to isterate do kraja.
vlay
15th January 2007, 02:45 PM
Milane,taj Cer zvuci OK.Aj,opalimo datum,recimo 27.01. tekuce godine vidimo ko moze i palimo?!
vlay
15th January 2007, 02:46 PM
Mrw,mars na svoj sajt!:DPreduhitri me,ali ideja je ista!
Zemunac
15th January 2007, 03:07 PM
Hm...i kapiram i ne kapiram.Kontraverzna licnost:D .Prosli put kad smo se mi "kao" okupljali,Deliblato je bilo u pitanju,nakon svih mogucih dogovora smo se pojavili Nata,Jeronimo i ja,a posto sam okacio poziv i na Srbija4x4 sajtu,pojavili su se KKK,Boske i Mrw.Znaci,iako smo mi pokrenuli inicijativu pojavio se ko god je mogao.Isto tako je bilo i za ovo poslednje okupljanje,obrnuta situacija, s tim sto je "njih" bilo 8 vozila naspram "nasih" 2.
Kad sam postavio poziv pre nove godine bilo je te slava,te Nova godina,te Mars i Jupiter nisu u povoljnom polozaju i sl.Ne osudjujem nikog,ali cinjenica je da ako budemo cekali priliku da SVI mozemo da se nadjemo to cemo docekati kada se bude postavljala baza na Marsu.Ponavljam,a to sam vec jednom rekao,dovoljno je da se tri vozila dogovore kako bi ga druga dvojica zajebavala,vadila,gurala,pruzala moralnu podrsku i eto off-rouda.Najbolje cemo povuci ljude dajuci sopstveni primer,kaceci slike i prepricavajuci zajebancije.Samo da krenemo od negde...i to ne svi,ne daj Boze,vec onoliko koliko moze...
E,to je ono sto htedoh reci.A ti bi mogo na kafu vec jednom i da ti pokazem gomilu slika sa drgih off-roud-a!
glupo je da se pravdam zasto nisam dosao u deliblato...povlacim se i molim admina da zakljuca ovu temu koju sam ja pokrenuo
vlay
15th January 2007, 04:12 PM
Aman,ni ne treba da se pravdas.Ovo nije nista licno,vec razmena misljenja i moj stav kako bi to trebalo da izgleda,nista vise.Daleko bilo da se svadjam sa komsijom i bratom po vozilu:) .Nego saljem ti na PP svoj broj,pa kad budes raspolozen,da srcemo kavu.
Naravno i da se vidimo u sto vecem broju na Ceru:) .
djpaan
15th January 2007, 09:00 PM
hmmm, nema vise majica, to je problem :)
vlay
16th January 2007, 09:41 AM
Nema veze,napravices nove!:D
Nata-granata
16th January 2007, 11:28 AM
Dragi drugari, prijatelji, kumovi, braco...,
'Oću i ja na Cer sa vama, ali prvo moram da se konsultujem...
Sad mi nije baš zgodno da menjam gume, po gradu sam zadovoljna sa njima, ali kažu da po terenu i nisu neke (BTW imam gume koje sam dobila kad sam kupila auto).
Druga stvar je da mi se nešto pokvarilo u prenjem levom točku - zvuči kao da je riknuo homo zglob. E sad, majstor mi je rekao da je to neki kao homo zglob ali ne do točka nego do osovine (ili poluosovine) i da nije hitno za zamenu i rekao mi je da začepim uši, odvrnem muziku ili šta god već i da to nije ništa strašno.
Dakle, moje pitanje je: da li neko može da mi kaže da li mogu da idem sa ovakvim gumama i zglobom bez straha da će da mi otpadne točak ili ne daj Bože nešto drugo? :D
A da, nemam neko iskustvo u terenskoj vožnji.
Pozz svima i avansno hvala
vlay
16th January 2007, 05:54 PM
Imao sam iste takve gume u subotu i zbog toga su me dva ili tri puta vadili iz gov...ovaj,blata:D .Prednost je ako imas kramponke,ali to ne bi trebalo da te spreci(kao sto nije ni mene).A sto se tice tocka...mislim da treba da imas poverenja u majstora i da teras,ako on kaze da moze.
Poenta je sto sam stvarno naucio gomilu stvari od iskusnih ljudi i sto su svi bili u fazonu musketara:svi za jednog,jedan za sve!A kad je takav pristup onda prepreke fakticki ne postoje.
Pozdrav
Milan NS
17th January 2007, 09:16 AM
Jel stoji onda taj CER ?
vlay
17th January 2007, 09:40 AM
Sem ako mi neki klavir ne padne na Nivu,ja dolazim 100%.Ostali?Ko bi iso?
vlay
17th January 2007, 10:03 AM
A datum?Jel ostaje 27-og?
Zemunac
19th January 2007, 03:24 PM
svi junaci nikom ponikose......sta je sad.....niko nista nekomentarise za cer?
boomer
19th January 2007, 10:16 PM
Pa ja jedino da placem. Sveti Sava je, imam neke obaveze po sluzbenoj duznosti, sestra je dosla u goste za Sv. Jovana pa ce ostati do kraja meseca, treba da stignem kod kuma na slavu (to je tek uvece pa i ne bi ispao neki problem), a poslovni partner me zove na proslavu rodjendana koju vec pretpostavljam da cu propustiti. Shit... Ni birsace jos nisam popravio, a gume su mi Tigar Cargo Speed... Kakav je uopste raspored za taj dan, mozda ispadne i lakse nego sto sam mislio?
Zemunac
22nd January 2007, 10:57 AM
Jel stoji onda taj CER ?
iiii????? cer stoji na svom mestu a mi....hocemo ga posetiti????
Milan NS
23rd January 2007, 08:20 AM
Pa jebem li ga ... SVI ĆUTE
vlay
23rd January 2007, 09:35 AM
Meni se onaj cilindar kvacila pretvorio u malo veci kvar,a majstor ne mere da me primi pre petka tako da cu morati da preskocim ovo zezanje:mad: ...ebi ga.A taman sam nabacio i nove gume,iste ko i Milan NS...da popizdis...naravno,to ostatak ekipe ne bi trebalo da spreci!;)
Zemunac
23rd January 2007, 11:35 AM
ostatak ekipe je Milan ns i ja.....
neki drugi put....neke druge godine....
Nata-granata
23rd January 2007, 01:27 PM
pa ajmo ovako... pošto je 27.01. slava, možemo i u onu tamo subotu (pod uslovom da Vlay popravi cilindar - ili šta god)
ionako su najavili neki sneg i kijamet za petak i subotu
Zemunac
23rd January 2007, 01:30 PM
ako odlazete za sledeci vikend jel moze onda nedelja? mozda u subotu moram da radim
Milan NS
24th January 2007, 10:04 AM
NEDELJA 04.februar -> CER
Ko je za ?
boomer
24th January 2007, 10:10 AM
Ja sam za, posto u subotu 27. definitivno ne bih dosao. Prekljuce mi je pukao brezon na tocku (zadnji levi), a zatim jos jedan, i juce dok sam stigao do majstora i treci tako da sam dosao na dva srafa. Mislim da je to posledica onog udesa, posto je ta felna bila iskrivljena. Danas ce biti zamenjeno, ali ne bih se zezao dok ne izmaltretiram auto malo u lokalu, da ne trazimo posle moje tockove po sumama i gorama :)
Nata-granata
24th January 2007, 11:53 AM
I meni više odgovara nedelja.
A ti prijatelju Boomeru, ništa se ne sikiraj, ima nas još koji smo spremni da vitlamo za točkovima po "šumama i gorama"
:-D
Zemunac
24th January 2007, 11:05 PM
adje onda definitivan dogovor! ko ide neka se okaci. nedelja 04.02.2007 cer ili fruska gora ako vise odgovara zbog daljine
1. zemunac
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
Uros Piperski
25th January 2007, 12:30 AM
Ja imam ispit 7. tako da ovaj put ne dolazim.
Milan NS
25th January 2007, 08:17 AM
Okačio sam se .
2. Milan NS (Cer ili Gora marim ja)
Nata-granata
25th January 2007, 10:57 AM
3. Nata (ne znam gde je ni jedno ni drugo, samo mi trebaju dobovoljci za jurenje točkova...)
e da, nisam ja neki terenski vozač, pa nemojte sad neki teren sa blatištem do grla itd... aj se zabavljamo, ne da se zajebavamo
Zemunac
25th January 2007, 12:58 PM
3. Nata (ne znam gde je ni jedno ni drugo, samo mi trebaju dobovoljci za jurenje točkova...)
e da, nisam ja neki terenski vozač, pa nemojte sad neki teren sa blatištem do grla itd... aj se zabavljamo, ne da se zajebavamo
ja sve mogu da razumem, i da pijete i da pusite i da se drogirate ali da terate auto po blatu.....e to nemogu da razumem
Zemunac
25th January 2007, 01:00 PM
Ja imam ispit 7. tako da ovaj put ne dolazim.
cenjeni kolega,obavestavamo vas da vam je ispit odlozen do daljnjeg zbog odredjenih aktivnosti.
vas "FAKS"
boomer
25th January 2007, 10:36 PM
4. boomer
inace, danas se otkrio da je problematican i lezaj zadnjeg tocka, istog onog problematicnog, izgleda da sve to ima veze jedno sa drugim, ali ako je to, nije problem jer majstor mi to promeni za cca 30 minuta. Plasi me samo da nije nesto sa poluosovinom, pa da se manifestuje kroz ovakve kvarove. U stvari, ne znam koliko kosta poluosovina, mozda ni to ne treba da me brine, vazno je d aimam vremena da to sredim...
Zemunac
26th January 2007, 10:58 PM
komsiiiiiijjaaaaa....vlayyyy!?
Zemunac
28th January 2007, 10:56 PM
posto vise nema dobrovoljaca ajde da se dogovorimo za vreme i polazak. milane ti reci gde da se sastanemo sa tobom.....vlay se nepojavljuje ali mislim da nas nece izneveriti.mi koji idemo iz bg mozemo da se nadjemo na auto putu kod pumpe zmaj na izlazu iz grada prema zagrebu...ako imate drugacijih predloga recite,i naravno u koliko sati!?bilo bi dobro da sto pre utanacimo sve pa da pozovemo prijatelje sa srbija 4x4....mozda ima zainteresovanih da nam se pridruze i podele sa nama njihovo zavidno iskustvo!
Milan NS
29th January 2007, 10:05 AM
Pa mislim da je najbolje da se nađemo na Šabačkom OMV-u.
Kada ? oko 9 h ?
Puteve za off road ne znam.
Ali znam šta treba da posetimo i pogledamo :
1. Spomenik cerskoj bitci
2. Trojanov grad
3. Planinarski dom na Ceru
Sa Cera možemo da se spustimo na put Valjevo-Loznica ili preko Cera da se spustimo na put Loznica-Šabac.
Nata-granata
29th January 2007, 01:47 PM
što se mene tiče, kad god se dogovorite - meni odgovara.
Ja samo imam problem sa prostorom u kolima - biće ih još četvoro... jel ima mesta za još jednog kod nekog? - Čisto da se ljudi ne guraju.
Zemunac
29th January 2007, 09:35 PM
što se mene tiče, kad god se dogovorite - meni odgovara.
Ja samo imam problem sa prostorom u kolima - biće ih još četvoro... jel ima mesta za još jednog kod nekog? - Čisto da se ljudi ne guraju.
valjda cemo se nekako snaci.....ako sam te dobro razumeo ti vodis petoro sa tobom? :confused: neces se popeti sa ladom na uzbrdici.....ce da idu pesaka.... :D
Uros Piperski
30th January 2007, 12:26 AM
Ce da idu pesaka, vala :)
Ja sam jednom tri puta pokusavao da se popnem uz jednu zajebanu uzbrdicu a uspeo sam tek cetvrti put kada sam izbacio suvozacicu napolje (ona kaze da je 50kg, neka bude i 60, nije vise :D )
mravojed
30th January 2007, 03:01 AM
E, pa dobro u koliko sati je okupljanje na Zmaju za nas iz Beograda ? :)
Nata-granata
30th January 2007, 01:56 PM
valjda cemo se nekako snaci.....ako sam te dobro razumeo ti vodis petoro sa tobom? :confused: neces se popeti sa ladom na uzbrdici.....ce da idu pesaka.... :D
Ma nemam jos petoro - ima nas ukupno toliko be!
Zemunac
30th January 2007, 03:58 PM
Ma nemam jos petoro - ima nas ukupno toliko be!
smanji putnike ako mislis da se lepo vozas,,,,bice snega za vikend
Zemunac
30th January 2007, 03:59 PM
E, pa dobro u koliko sati je okupljanje na Zmaju za nas iz Beograda ? :)
ja mislim da se nadjemo oko 7 i 30 na zmaju pa polako prema sapcu....sta misle drugi?
Nata-granata
30th January 2007, 04:20 PM
smanji putnike ako mislis da se lepo vozas,,,,bice snega za vikend
E ako bude snega - nema seme da idem - lose gume... :(
Zemunac
30th January 2007, 04:31 PM
i moje gume su fabricke koje su presle skoro 60000,nesekiraj se....bice opustenija varijanta a imaces gurace....
mravojed
30th January 2007, 08:42 PM
Neka se ne brinu oni sto lose gume imaju, ide i Jeep da izvlaci Nive ako bude trebalo :P
Zemunac
30th January 2007, 09:54 PM
Neka se ne brinu oni sto lose gume imaju, ide i Jeep da izvlaci Nive ako bude trebalo :P
jel to objava rata sa rusima? :) dobro dosli svi sa jeep_ovima
Milan NS
31st January 2007, 09:52 AM
Ima tu i lirike u prethodnom postu...
mravojed
31st January 2007, 10:59 AM
Vid bre sad kad procitam ponovo, stvarno ima! .. :) to je spontana lirika :D
Zemunac
31st January 2007, 09:40 PM
jel onda dogovor ostaje za nedelju u 7 30 kod zmaja ?sa milanom ns se nalazimo na sabackom omw u 9?
milane?
Zemunac
31st January 2007, 09:41 PM
vlay je popravio sitnicu koja ga je sprecavala da se snama druzi!!!!! :eek:
vlay?
mravojed
1st February 2007, 11:13 AM
Dogovor u 7:30 ostaje!
Nego jel zna neko offroad rutu kojom cemo ici, ili idemo samo da se gubimo u sumi ? :D
Nata-granata
1st February 2007, 11:31 AM
Čini mi se da Milan NS zna put...
http://www.ladaniva.co.yu/forum/showthread.php?t=383
... a možda mi se samo čini
Milan NS
1st February 2007, 11:39 AM
Ne znam.
Znam ovaj asfalt put ... gubićemo se u šumi ... padaće sneg ... biće EXTRA :-))))
Nata-granata
1st February 2007, 11:45 AM
ququuuuu
pa šta je s tebi Milane, pa jel ti znaš kakve su mi gume? :(
ma kakav sneg... ima da se žalim! ;)
Milan NS
1st February 2007, 11:56 AM
žalbe prima "Nacionalni investicioni fond"
ŽALBA : Asfaltirjete nam off road put
Nata-granata
1st February 2007, 11:59 AM
:D Može, može :D
I očistite sneg!
mravojed
1st February 2007, 12:11 PM
@Nata,
e pa uzmi 4 ruske kramponke gume, te su jeftine, imas jos vremena par dana :)
Nata-granata
1st February 2007, 12:15 PM
nemam vremena
Zemunac
1st February 2007, 02:09 PM
:D predlazem drugarima koji ne voze nive vec neke tamo jeepove .....da krenu u subotu uvece a mi ce mo ih stici kod rume ujutru :D
vlay
1st February 2007, 04:25 PM
vlay je popravio sitnicu koja ga je sprecavala da se snama druzi!!!!! :eek:
vlay?A registracija?:(
Cisto sumnjam ...
Zemunac
1st February 2007, 04:46 PM
A registracija?:(
Cisto sumnjam ...
ko ce da te zaustavlja kad idemo u koloni?ako te i zaustave dacu ti ja moju saobracajnu :p
mravojed
1st February 2007, 08:53 PM
Vlay, nema sta da se brines.. i ja sam vozio par puta bez registracije :) .. neki put mi je bilo loshe zbog toga, a neki put mi je to prikrilo i veci prekrsaj :) .. a u koloni stvarno nemas sta da se brines.. :)
vBulletin v3.0.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.