jeronimo
5th December 2006, 03:50 PM
odem ti ja juce do smedereva da nacentriram(izvrsim proveru) trap-a,i dok sam prisutnima pokazivao cuda tehnike ispod haube(proveravao kompresorom pritisak u gumama :) ) pridje mi jedan od majstora i kaze kako su imali na servisu nivu(karburatorku)koja je upala u dunav.navodno sa mosta(nadam se da nije sa kovinskog). lik mi rece kako je vozacu neko isekao put i da bi izbegao direktni skrene udesno, probije ogradu i buc u dunav :eek: .prvo je potonula a zatim isplivala na povrsinu i plutala dobrih pet minuta(sva vrata i prozori su bili zatvoreni).posto je voda ipak ulazila u kabinu,doduse polako, vozac je otvorio prozor i iskocio(isplivao :D )kroz isti, sto je ubrzalo potonuce auta.nasli su je na 7 (sedam) :eek: metara dubine.kad su je doterali na servis zadnji dif je bio slomljen i panarove poluge su bile pokrivljene(verovatno je na dubini pokupila neki panj ili podvodni krs :confused: ) pa su sve to zamenili dok su motor izduvali i on je po njegovoj prici upalio :) sad je na sredjivanju kod limara i farbara(zadnja vrata i rubovi) sad ovi iz smedereva ce bolje znati odgovara li ovo istini,nezavisna provera je u toku...