View Full Version : El. podizaci stakala ??!
The-Had
17th November 2006, 12:24 AM
Ima li ko iskustva u montiranju elektricnih podizaca stakala na nivi /naravno/?
Stakla se barem kod mene maaalo teze podizu pa me interesuje ima li uopste sansi da se to odradi?
Pozdrav iz Paracina.........
Mozda nije ok ali moram da ispricam malu ali bar za mene slatku pricu.... naime verujem da ste svi culi za eksploziju vojnog skladista u mom gradu..... dosle sve moguce velike face iz vojske i politicke pozornice sa svojim *nalickanim dzipovima tipa x5, ml* .... itd. licno sam gledao kako se glibe a sumska sekcija ih cupa iz blata, a pogodite cime :-))) :)
Dare
17th November 2006, 11:07 AM
A ti to stavljas nova stakla:D, pa bi i podizace ?
The-Had
17th November 2006, 08:44 PM
Ma ne stavljam nova, stara su mi ok ali me interesuje moze li to da pije vodu pa ako pretekne neka para da ponovim ladilak.
Zemunac
18th November 2006, 10:20 PM
Ima li ko iskustva u montiranju elektricnih podizaca stakala na nivi /naravno/?
Stakla se barem kod mene maaalo teze podizu pa me interesuje ima li uopste sansi da se to odradi?
Pozdrav iz Paracina.........
Mozda nije ok ali moram da ispricam malu ali bar za mene slatku pricu.... naime verujem da ste svi culi za eksploziju vojnog skladista u mom gradu..... dosle sve moguce velike face iz vojske i politicke pozornice sa svojim *nalickanim dzipovima tipa x5, ml* .... itd. licno sam gledao kako se glibe a sumska sekcija ih cupa iz blata, a pogodite cime :-))) :)
ma daaaaaa ......i ja sam gledao.....preplavila se suma od niva....
jeronimo
19th November 2006, 08:08 AM
pašu tkzv univezalni podizači,bilo je reči o njima ovde mislim da ih proizvodi zastavina fabrika u surdulici cena bi trebalo da bude oko 80 evra par
The-Had
21st November 2006, 12:26 AM
Ok, mozda neupuceno od mene ali sta biva sa dobrom strom rucicom za podizanje stakla? ostaje ili se skida, mislim glupo bi bilo da se vrti dok spustam staklo zar ne?! :rolleyes:
Darko
21st November 2006, 04:52 PM
Skida se, postoji čep za rupu koja ostaje.
Uros Piperski
21st November 2006, 08:40 PM
Na bubnju sam vidjao originalne podizace za Nivu. 130e par sa ozicenjem i uputstvom.
Dare
21st November 2006, 09:44 PM
Мало креативности и мотори од брисача , и ето ти подизача ;)
Nikola
3rd January 2007, 12:58 PM
Druze Lada ti je motor, menjac i trkala. Sta ce ti te podizace? Onaj stari dobri nikad ne otkaze. Pozdrav svima
vBulletin v3.0.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.