View Full Version : PODIZACI STAKALA
MAGI
8th September 2006, 12:54 AM
ZDRAVO NARODE,JA SAM OD DANAS PONOSNI VLASNIK NIVE SA SERVOM I TJUNINGOM IY FOUR TRADE PANCEVO.NERVIRA ME STO SE PROZORI NE SPUSTAJU DO KRAJA I NE ZNAM KO STAVLJA ELEKTRICNE PODIYACE STAKALA NA NIVU.AKO NEKO YNA JAVITE MOLIM VAS.HVALA
Uros Piperski
8th September 2006, 01:19 AM
Zdravo Magi,
Prvo, nemoj da pises veliki slovima jer se to smatra vikanjem, a to niej bas pristojno :)
Podizace imas na bubnju, 130e par sa instalacijom i prekidacima i uputstvom. Svaki alarm servis (koji ugradjuje i podizace) moze da ih ugradi.
Koliko si doplatio za servo?
jeronimo
8th September 2006, 09:04 AM
turi neku slicicu ovde pa da se svi divimo, inače ja planiram da islikam moju pa da otvorim temu tjuning(sitan)korak po korak. pozdrav
Dare
8th September 2006, 09:57 AM
Koliko se meni cini, sad se Nive prodaju sa serijskim servom i abs kocnicama. Ovo sam licno video na Nivi koju je dobila opstina, zatekli smo se na tehnickom. Vizuelna razlika je izgleda samo na plastici iznad tablice, gde kod mene pise "LADA NIVA 4x4" , a kod ove Nive pise samo LADA 4x4 i ima znak lade . Rekose da ima i E4 motor
jeronimo
8th September 2006, 11:00 AM
jeste sad sam razgovarao sa ljudima iz cim-v (ovlašceni servis i prodaja) kažu da nove imaju servo i euro 4 motor a i cena je otišla gore oko 8400 €
darkob
8th September 2006, 12:59 PM
A abs?
jeronimo
8th September 2006, 02:01 PM
e to nisam pitao al po meni to joj i ne treba , abs je strasno nezgodan po snegu ili klizavoj podlozi (opalo lisće npr) cist dokaz je to sto ga reli automobili nemaju (al zato imaju vozaca koji zna sta radi)medjutim dobar je za reklamu: :p pitaju te-a jel ima abs? a ti kazes- ima! a oni u nesvest... :eek:
darkob
8th September 2006, 03:13 PM
Pa ne znam bas koliko je nezgodan, nisam nikad imao abs pa pretpostavljam da neutralise proklizavanja, ali znam da sa nivom nema kocenja na nizbrdici, jedino je dilema silaziti pod redukcijom ili samo prvom.
Dare
9th September 2006, 05:21 PM
daj telefon tog cim-v. moj prijatelj oce da kupi Nivu. ovamo mu traze 8600?. isplati se da dodje u bg, uostalom i ja sam je tamo kupio, bila jeftinija oko 25000 din (manik) ;-) i jos mi manje napisali racun, zbog poreza
jeronimo
9th September 2006, 07:54 PM
tim-v tel. 3563607
djpaan
26th September 2006, 01:31 PM
mala napomena, ja sam tamo kupio ladu, tada su bili u gavrila principa, servis im je nula, delovi (lager takodje) a sad su se premestili u krug zastave na makiskom (obenovackom) putu...
jeronimo
2nd October 2006, 01:25 PM
sada su u dmb u rakovici
Milan NS
16th October 2006, 12:42 PM
Nešto se često premeštaju ... :-)
jeronimo
18th October 2006, 09:40 AM
sada su ok ja bio kod njih da zamenim rele maglenki ,rade kako treba (zamenili ga bez bespotrebne polemike)
vBulletin v3.0.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.