View Full Version : plastikarija za Nivu
ikon
25th August 2006, 12:35 PM
Planiram da ugradim zastite blatobrana i rubova. Zastite blatobrana sam kupio ali rubove nisam nasao, pa me zanima dali mi neko moze pomoci oko pronalazenja istih. Takodje bih bio jako zahvalan oko uputstava za ugradnju.
jeronimo
27th August 2006, 08:57 AM
pijaca bubanj potok subotom zadnja tri reda a imaš i nekoliko njih koji prodaju preko oglasa (onih velikih sredom)
vuksan
3rd September 2006, 09:11 AM
Da li netko zna da li je moguće nabaviti plastične dijelove za unutrašnjost. Prednja maska mi je potpuo ispucala, a i bočna plastika na zadnjem sjedištu?!
Fric
4th September 2006, 10:29 AM
Da li netko zna da li je moguće nabaviti plastične dijelove za unutrašnjost. Prednja maska mi je potpuo ispucala, a i bočna plastika na zadnjem sjedištu?!
I ja imam isto pitanje. Ovog vikenda mi je pukla plastika pri podu levo od pedale kvačila. Pretpostavljam da je ovo česta "povreda", jer plastika baš slabo izgleda, a izložena je gaženju. Radi se o Nivi 1.7.
jeronimo
4th September 2006, 11:28 AM
na bubanj potoku (subotom) ima i toga ali ne svaki put (mora čovek da bude uporan)
Darko
4th September 2006, 08:37 PM
Ja sam plastiku (levo od kvačila) ojačao sa aluminijumskim rebrastim limom koji sam zakačio sa pop nitnama i mislim da je bolje rešenje od nove plastike :)
Milan NS
6th September 2006, 01:40 PM
Ja ću da patosiram NIVU ... :-)
Nisam siguran el će d abidne brodski pod ili grnait a u igri je i laminat kao i bambusov parket...
Biće bolja nego stara :-)
Dare
6th September 2006, 08:44 PM
Vidi s nekim keramicarom da ti nalepi plocice, bice prakticnije za ciscenje :D
darkob
19th September 2006, 09:05 AM
Mene zanima gde da nadjem plasticnu masku za haubu, odnosno za resetkice ispod brisaca, jer mi se od kise, a narocito snega, niz ventilaciju sliva voda na pod vozackog i suvozackog mesta(a o kondenzaciji da i ne govorim)?
jeronimo
20th September 2006, 08:51 AM
cek jel ti teba usisnik za haubu ili neki poklopac? :D voda ti ulazi jer ti se zapušilo crevo za drenažu usisnika vazduha kabine(nalazi se na levom donjem ćošku kutije kad gledaš iz kabine, očisti ga ili skini zapušilo se od lišća najverovatnije) :)
darkob
20th September 2006, 09:14 AM
treba mi plasticni poklopac koji bi prekrio proreze na haubi(onu resetkicu), kao kutijica koja ima otvor napred za ulazak vazduha. Jel` moguce da se za nepunu godinu zapusilo crevo za drenažu usisnika vazduha?
jeronimo
20th September 2006, 10:10 AM
ako parkiraš ispod drveća ili ganjaš kroz šumu ceo dan što ne bi moglo da se zapuši lišće može i slivnike da zapuši, a što se plastike tiče to što ti hoćeš se zove usisnik i izgleda možda ovako:
darkob
20th September 2006, 11:29 AM
Hmm, moze i nesto skromnijih dimenzija, ali je to to. E, jos samo gde da to nadjem?
Nata-granata
20th September 2006, 11:44 AM
Ja sam viđala takve stvari kod nekih rusa u bubanj potoku, imaju dosta šminke za Nivu... Mislim da sam onomad i pitala koliko koštaju te maske, al sad ne mogu da se setim da me ubiješ.
jeronimo
20th September 2006, 12:25 PM
15-20€
darkob
20th September 2006, 01:10 PM
Hvala drugari, resen problem.
vBulletin v3.0.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.