PDA

View Full Version : BOLJA lada za MLADOG vozaca - KAKO?

Raubtier
9th July 2006, 11:25 PM
Ja sam mlad covek jos uvek nemam dozvolu, ali jednog dana planiram da strpam cicu u caletovu ladu .... i ocu polako da pocnem da je sredjujem.(LADU)
Prvo me interesuje kako da je ucinim tishom znaci od plastike koja lupa po kabini do zvuka motora >> auspuh je OK!!! ;)

Zatim me interesuje kako je mogu malo ulepsati za neku ne preterano veliku kintu

Koliko je ustvari stetno PALITI ladu na plin jer cale nikada ne kupuje benzin a ja se onda mucim ne mogu je upaliti kako treba bez benzina, pa razmisljam da pocnem ja polako da kupujem benzin da se ne brukam pred zenskom kao >>> NECE DA UPALI

I na kraju koja poboljsanja na motoru mogu da uradim sam, znaci bolji filteri neki preparati za bolji rad motora >>> ma sve moguce sitnice samo mi nabrojte!!!

!!!hVALA UNAPREd!!!

:cool:

jeronimo
10th July 2006, 08:04 AM
plastike se utišavaju umetenjem sunđera izmedju a vaznije od toga je dobro grejanje (naročito zimi) ;) za benzin naravno treba kinta ali najvaznije je naravno da radiš na tome da postaneš bolji čovek jer ženska će te ostaviti(ako je prava) i ako voziš slk a ne poseduješ nikakve druge kvalitete(ako nije takva ostavi ti nju,nije vredna truda veruj mi) :cool: pozdrav.

Alekre
10th July 2006, 12:24 PM
Nemoj da glumis mangupa nego budi ono shto jesi.

Raubtier
10th July 2006, 05:58 PM
ma dobro ljudi ja sam to onako spomenuo...

I nemate vise predloga kako da sredim ladu??? makar neki link sa nekim uputstvima tipa URADI SAM!!!

jeronimo
10th July 2006, 07:20 PM
evo ti kad toliko hoces http://www.lada.cc/articles.phtml?show=razdel&id=1
puno sreće ;)

Raubtier
11th July 2006, 12:22 AM
zahvaljujem