PDA

View Full Version : NIVA- euro4 ?

UserName
27th May 2006, 04:04 AM
Au shokovi ,svratim ja danas do zastave da vidim ,da se raspitam oko kupovine kad one prodavacice inace retko ljubazne osobe ,kao imamo jos ovu u u izlogu ,a ja im kazem ma opushteno jer mogu da uzmem kola tek u julu i ono ako moze da mi kaze koliko se ceka za isporuku , koji kurs ,itd.,kad ona ,ovih niva vise necemo uvoziti ,a one nove sa euro 4 motorom stizu za mesec dana i cena ce biti veca , a na moje pitanje jel to ona shevrolet niva ona kaze da nema pojma –znaci strasno , oni u zastavi su zeshci bolidi .
Tako da ako neko zna o cemu se tu radi neka prosveti bas me zanima jer sam se bash nalozio da uzmem nivu i u fazonu sam da tek kad dobijem tj. vidim te neke pare jurim po dilerima sta je gde bolje ali posle ovog danas izgleda da ce biti bash frka naci nivu e3 jer koji ce mi ova sa euro 4 motorom koja ce biti sigurno skuplja 2soma .
I da , zashto kod nas nema shevrolet niva?

nemanya
27th May 2006, 12:23 PM
Frka za Nive sa EURO motorima traje vec duze vreme (jos od prosle godine)...Kontigenti iz Rusije su ograniceni,i dosta je teze naci Nivu 1.7i u slobodnoj prodaji.

Inace kad je bude bilo,bice sigurno dosta skuplja...A ta Niva sa EURO 4 motorom..Mislim da je to obicna Niva - nije shevrolet.

A shevrolet niva zasto nema,to sam Bog zna...ali sigurno moze da se naruci da doteraju iz Rusije :)

aca
27th May 2006, 02:23 PM
Niva sa Euro 4 motorom kosta oko 8400eura.Sto se tice chevrolet nive, mislim da je niko ne uvozi od ovih ovlasceni uvoznika.Jedno vreme bila je u oglasima sa cenom od 15000eura :eek: ,dovozili su je neki "dileri" po narudzbi.Kazu da je problematicna sto se tice rezervnih delova.

Zemunac
27th May 2006, 10:16 PM
koliko sam ja upoznat vise nece moci da se kupi strani automobil,nov,koji nema euro 4 motor.naime moj gazda je pre 4 meseca uplatio tuarega u autokomercu ali jos ga nije dobio......ceka se da stigne iz nemacke sa euro4 motorom. oni imaju stari model odnosno sa starim motorom ali taj auto nemoze da se registruje kod nas.koji bedak.......skupis neku crkavicu,odes u autokomerc,stavis im na sto 60 000 evrova i trazis tuarega.....oni kazu ....malo ce te pricekati......par meseci......uzas

aca
27th May 2006, 11:27 PM
Od 1.aprila je stupilo na snagu da mora eur 4.Mada su pricali da ce da produze za eur 3 do aprila 2007.ali od toga izgleda nema nista

esox
28th May 2006, 12:59 PM
koliko sam ja upoznat vise nece moci da se kupi strani automobil,nov,koji nema euro 4 motor.naime moj gazda je pre 4 meseca uplatio tuarega u autokomercu ali jos ga nije dobio......ceka se da stigne iz nemacke sa euro4 motorom. oni imaju stari model odnosno sa starim motorom ali taj auto nemoze da se registruje kod nas.koji bedak.......skupis neku crkavicu,odes u autokomerc,stavis im na sto 60 000 evrova i trazis tuarega.....oni kazu ....malo ce te pricekati......par meseci......uzas

ako je tebi crkavica 60.000e....

Zemunac
28th May 2006, 11:50 PM
jebi ga,nisi ukapirao kad sam rekao crkavica........

UserName
30th May 2006, 03:39 PM
Fala vam na pomoci al jebi ga nista od masine izgeda da cu morati da kupim neka gej kola :(