View Full Version : Potreban savet.....
The-Had
16th May 2006, 08:49 PM
Ako bi neko mogao da izdvoji malo vremena da mi da savet po pitanju
Neobicnog ponasanja mog ladilaka bio bi jako zahvalan. Naime vec par puta mi se desi da u toku voznje i pri naglom ubrzavanju obrtometar nesrazmerno povecanju brzine poveca pa vrati broj rpm-a?
Kvacilo je onako vislje i sumnjam na lamelu? :rolleyes:
Zemunac
17th May 2006, 05:14 PM
Ako bi neko mogao da izdvoji malo vremena da mi da savet po pitanju
Neobicnog ponasanja mog ladilaka bio bi jako zahvalan. Naime vec par puta mi se desi da u toku voznje i pri naglom ubrzavanju obrtometar nesrazmerno povecanju brzine poveca pa vrati broj rpm-a?
Kvacilo je onako vislje i sumnjam na lamelu? :rolleyes:
obrtomer hoce da skace i nesrazmerno menja broj obrtaja kod lada koja nema elektronsko paljenje,kad joj se rasteluju platine ili probiju,lamela ako ti proklizava..........pa valjda cujes motor da urla a auto nevuce!!!!!!!!
jeronimo
18th May 2006, 07:57 AM
vrlo lako lamela, a koliko je ladilak pretrčao? :)
The-Had
19th May 2006, 07:29 PM
Hvala na razmatranju mog problema..... Ladilak je 87. godiste u perfektno ocuvanom stanju a presao je 37 000km. Znam da je cudno ali tako je...... Kupio sam ga od tece koji zivi u inostranstvu a ovde ga koristi 5-6 dana godisnje........
Platine, svecice, kablove, ulja, ma sve je doneto novo iz germanije pre mesec dana. A to da kazem proklizavanje se uvek desi na blic a muzika prigusi motor pa nemam bas dobar uvid. Puno pozdrava iz Paracina.
jeronimo
20th May 2006, 03:31 AM
pa jesu li te germanske platine valjano nastelovane (mislim zazor)?a ako stalno vozis pod kvacilom ili vuces nesto, nije neobicno da lamela ode nije lajka voz.
The-Had
20th May 2006, 09:34 AM
Paaa..... nije voz ali.......... trudim se da od nje napravim lakse polu oklopno vozilo ;) ;) :-)
Ne znam koliko ima zainteresovanih, okupio sam ekipu ludih ljudi (uglavnom auto limari, i inzenjeri), pa smo izprojektovali takva ojacanja da padnes na zadnjicu........ Ladilak se radi pa cim stigne a ukoliko neko zeli saljem fotke...... Pozdrav
Zemunac
20th May 2006, 02:57 PM
Paaa..... nije voz ali.......... trudim se da od nje napravim lakse polu oklopno vozilo ;) ;) :-)
Ne znam koliko ima zainteresovanih, okupio sam ekipu ludih ljudi (uglavnom auto limari, i inzenjeri), pa smo izprojektovali takva ojacanja da padnes na zadnjicu........ Ladilak se radi pa cim stigne a ukoliko neko zeli saljem fotke...... Pozdrav
ajd posalji neku sliku.....da vidim kakvu ste toplu vodu izmislili....hehehehe
dex01@ptt.yu
jeronimo
22nd May 2006, 08:06 AM
naravno da bi da vidim :) vlajko@telekom.yu znači verovatno pokušavas da joj napravis cevastu šasiju, treba imati u vidu da je ona prvo terensko vozilo sa samonosećom karoserijom,što je sad nojnoviji trend kod terenaca (najnovija frontera ima baš to) vodi racuna da je previse ne otežas jer onda mora:drugi motor(jaci),drugo vesanje+druge kocnice da bi imala iste karakteristike.poz :cool:
bozovic zoran
13th June 2006, 10:51 AM
Nista se nesekiraj, to je normalno na svim Nivama,
obrtometar je truuuuuba!!!
Pozdrav, Boza
vBulletin v3.0.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.