PDA

View Full Version : Plastični rezervoarčići

Ivana
28th February 2006, 02:11 PM
Kao prvo, pozdrav svim ljubiteljima Lade Nive. Mi smo svoju kupili novu pre tačno godinu dana, znači godište joj je kraj 2004. U pitanju je model 1.7i
Planiramo ovih dana ugradnju plina, tako da su dobrodošle sve sugestije, predlozi i saveti u vezi sa odabirom majstora za ugradnju.
Inače, imam pitanje: Jel i vi imate problema sa plastičnim rezervoarčićima za tečnost za kvačilo, za stakla i sl.? Mi malo-malo pa moramo da kupujemo nove jer se ovi jako brzo lome, lošeg su kvaliteta. Kažu da bi eventualno mogli da se ugrade neki Golfovi ili Fiatovi, mada ne znamo koji.

Hvala unapred!
Ivana i Miloš, ponosni vlasnici zelene Nive

darkob
28th February 2006, 02:46 PM
Meni su u prvih mesec dana promenili tri posudice tecnosti za kvacilo, a onda i crevo, tako da se tek tako "zdruzenom" akcijom otklonilo ulje koje je vec pocinjalo da nagriza farbu pod haubom. Od tad nista, sem sto mi ispadaju zabice koje drze unutrasnje tapacire i plasticne obloge (do sada tri), i sto i kad ih nahvatam, nece da se vrate unutra ili ponovo ispadnu.

Dare
28th February 2006, 05:43 PM
Kao prvo, lepo je što se pojavila "ljubiteljka" ;) Nive. A što se tiče rezervoarčića, jedini sa kojim ja imam problem je onaj za vetrobran. Ima pukotinu, tako ta drži samo 2-3 cm tečnosti, a najveći problem je to što nijedno sredstvo od mnogih koje sam probao neće da je zalepi :mad:

nemanya
28th February 2006, 08:17 PM
i meni pukla na sastavu ova za vetrobran

ali nema toga sto pistolj za tecnu plastiku ne moze da resi :D

Dare
28th February 2006, 08:23 PM
ali nema toga sto pistolj za tecnu plastiku ne moze da resi :D
e to nisam probao, daj boze da si u pravu :rolleyes:

jeronimo
28th February 2006, 08:32 PM
Meni su isto pucale čantrice za hipo ulje dok nisam zamenio creva ,bila su par milimetara kraća pa su natezala pipak. A žabice koje ispadnu stegni motorcanglama da malo spljoštiš centar posle toga neće više. :)

Radoslav
2nd March 2006, 10:17 AM
Posudica za ulje naj vise strada od rezervnog tocka.On se mora dobro ucvrstiti a kada se stavlja na svoje mesto treba obratiti paznju da se slucajno ne zakaci posudica.Rezervoar za pranje vetrobrana struze svojim zadnjim delom lim i zato puca.Nije lose staviti tanak sundjer izmedju lima i posude.