View Full Version : POMOC PRI KUPOVINI
UserName
28th February 2006, 03:33 AM
Pohvale za sajt , svaka cast za puno korisnih informacija kako na samom sajtu tako i na forumu .
Ovako sad , imaim par “problema” :D stigle neke pare za masinu i normalno kupuje se Niva pa sad ako moze neko da me uputi gde na netu moze da se vidi odprilike neka ponuda znaci sto opreme ( konkretno me zanima da li se moze uzeti nova sa rolbarovima ) sto cene ( da li je ta cena od oko 7800 za kes ili je manja) .Naravno koristile bi mi i informacije koji su dobri uvoznici ( u Beogradu) posto sam video da ih ima dosta pa me interesuje da li su neki bolji naravno po ponudi (boja , oprema itd) jer sam skapirao da je cema odprilike ista .
Sigurno je bilo dosta price na ovu temu ali nisam uspeo da sve povatam , tako da se izvinjavam na ponavljanju -Fala unapred
Dare
28th February 2006, 09:22 AM
Manik (http://www.manik.co.yu) ;)
esox
28th February 2006, 04:17 PM
usmi negde gde imaju i dobar servis a za rol barove i slicno idi na bubanj potok subotom ima jedan ukrainac prodaje a mozesh i da se cenkash.
Alekre
28th February 2006, 10:39 PM
Evo vam pa citajte.
-------------------------------------------------------------------------
NLB Leasing : mesecna rata 109,5, broj rata 71, placanje na pocetku 1, 701
HVB Leasing : mesecna rata 110, broj rata 72, placanje na pocetku 2, 017
VB Leasing : mesecna rata 115, broj rata 72, placanje na pocetku 2, 210
S Leasing : mesecna rata 132, broj rata 60, placanje na pocetku 2,005
TBI Leasing ; mesecna rata 115, broj rata 72, placanje na pocetku 2.092
Raiffeisen ne odobrava
-----------------------------------------------------------------------
Tokom trajanja leasing, automobil mora da bude kasko osugiran, pa u izdatke treba uracunati i cenu kasko osugiranja.
------------------------------------------------------
Zvanicni servisi nude i naknadnu ugradnju servo ili klima uredjaja. Oba sistema se istovremeno ne mogu ugraditi jer ne mogu da stanu u Nivushku. Ovo zadovoljstvo Vam staje +1000 eura
----------------------------------------------------------
Standardna oprema :
Priprema za radio
Brisac zadnjeg stakla
Podeshavanje retrovizora iz kabine
Trece stop svetlo
----------------------------------------------------------
E da, sto se tice plina, moze se da ugradi pre isporuke Nive i da plin otplacujete kroz mesecne rate. Da napomenem, neki dileri ne dozvoljavaju ugradnju plina dok je auto u garanciji! Raspitajte se za to.
Sve zavisi od dilera, zato njuskajte.
UserName
1st March 2006, 03:32 AM
Hvala,hvala znam za sajt ali nema tamo odprilike nista tako da moram od dilera do dilera pa dok se ne nadje nesto kako treba, a dodatna oprema je ekstra posebno me zanima trece stop svetlo :D izgleda da cu se “malo” strpeti za pragove i barove dok ne prodje garancija .Nego jel’ moze da se zastiti bodijem ,a da i dalje ostane pod garancijom,da znam dal da se raspitujem kod dilera i kolika je garancija na limariju i da li je istina da nije bas najbolja limarija i da se samonoseca karoserija lose pokazala prilikom sudara (jel’ imao neko tako lose iskustvo-kako se pokazala?).Inace 1.razlog zasto niva je sigurnost jer kapiram da je sigurnija od obicnih automobila iako oni imaju jastuke tako da me malo ovo samonoseca karoserija malo nervira.
Covece zatrpavam pitanjima :D
Milan NS
1st March 2006, 09:05 AM
EURO LADA kod Hipodroma u beogradu
Alekre
1st March 2006, 12:09 PM
Ovo shto sam ti napisao je ono shto ti diler nudi.
U svakom pogledu je jaca od vecina on road vozila. Ja ne znam nikog niti sam video da mu je Niva trula ili da je zaginuo u njoj.
Zemunac
1st March 2006, 03:45 PM
Ovo shto sam ti napisao je ono shto ti diler nudi.
U svakom pogledu je jaca od vecina on road vozila. Ja ne znam nikog niti sam video da mu je Niva trula ili da je zaginuo u njoj.
moja niva je 2001 godiste 10 mesec.odozdole je pocela da rdja a i na sastavima limova u motornom prostoru se javlja ....prednja hauba sa unutrasnje strane.....debelo sam se razocarao u ladu mada ni sa rivom 2107 nisam bolje prosao.kad je napunila 6tu godinu menjao sam joj sajtne rubove i prednja krila.
Alekre
1st March 2006, 07:39 PM
E jebaga... Ja planiram da izmazem moju lakom za camce ispod.
Dare
1st March 2006, 08:00 PM
Brisac zadnjeg stakla.
:D :D :D
vBulletin v3.0.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.