PDA

View Full Version : mitsubishi montero

Zemunac
18th January 2006, 12:24 AM
moram nesto da vam ispricam.vozim nivu godinu dana i moj kum me stalno zajebava kako vozim ruznog ,krutog,sporog rusa.elem....kupio je on pre mesec dana mitsubishi montero sport,automatik,3.0i 2003 godiste uvezen iz amerike.da je lep ....jeste,da je brz....jeste....udoban....smekerica nema sta.
da negusim sa tim.....odemo mi pre 15 dana na kopaonik,ja sa mojim rusom a on sa njegovim mickom.snega ima,leda takodje....i tu pocinje zurka!! kad je doslo do prve prave uzbrdice ja uredukujem lajku i odem ...a on???? nema sanse....kupio je dzipa koji ima vucu samo na zadnjim tockovima i koji se vukao po snegu kao slina.bezuspesno je palio kojekakve lampice za blokade i neka sr....ali nista.morao je da kupi lance koji su mu samo malo pomogli u svoj zajebanciji.NIVO VOLIM TE

Milan NS
18th January 2006, 08:32 AM
Oš da ti ispričam kako izgleda iz NIVE pitati tipa sa Mercedes ML-om na Jahorini : "treba li pomoć" :D :) :D

packo
18th January 2006, 09:34 AM
E, dajte, dajte malo sočnih stvari... :D

Darko
18th January 2006, 10:10 AM
Juče sam se vratio sa Kopaonika i tamo je svako treće vozilo (koje se kreće) naravno NIVA!!!

Alekre
18th January 2006, 11:08 AM
Pa to bre!!! Mene ujak somurda me tovari zbog Lade a on vozi ono govno santa fe!
Samo cekam da kupim Nivu pa cu da ga oderem ko vola!
Inace auto koji najjvise volim je Niva meni je ona mnogo lepa, a i odrastao sam pored lade, i znam da mnogo mnogo dobra generalno svi modeli.
Problem je u tome shto likovi kod nas pate od brendova. Gledam i moji ortaci na shta se pale, sramota koliko su ljudi zaslepljeni. U ostalom kupujem Nivu zbog sebe za ostale me boli k shta ce da kazu.

Dare
18th January 2006, 09:31 PM
Prosle zime sam licno gledao tipa sa sorentom koji se preprecio na ravnoj ulici sa malcice ugazenog snega, pa ni tamo,ni ovamo, jedva se nekad skloni da prodjem

Milan NS
19th January 2006, 10:46 AM
Za novu godinu na Jahorini, neraščišćenim putem : od početka žice poljice pored hotela Kristal pa ka Pegijevim apartmanima penjali su se :

Land Kruzeri , Lend Rover (sa lancima na zadnjim točkovima), Mercedes G i LADE :) i da čovek ne poveruje FIAT PANDA 4x4 :eek: ... ostali su svojim onim terenskim vozilima sa spojlerima (:D) rovali put, psovali široke gume, putare, bosance, jahorinu, republiku srpsku, pedija ešdauna...

nemanya
19th January 2006, 09:24 PM
Odavno je potvrdjeno da su najkvalitetniji oni dzipovi koji su se pravili prvo za vojnu upotrebu, pa kasnije prilagodjeni civilnoj upotrebi!

Milan NS
20th January 2006, 11:35 AM
Voleo bih da probam L.R.- DEFENDER-a ...
Deluje mi monstruozno...
Jel ga vozio neko...

Zemunac
20th January 2006, 10:26 PM
Voleo bih da probam L.R.- DEFENDER-a ...
Deluje mi monstruozno...
Jel ga vozio neko...
ja sam vozio sluzbenog defendera,extra je dobar

jeronimo
24th January 2006, 04:01 PM
ja sam vozio službenog defendera 96 god bio je dve godine star (kratka verzija) kozna sedišta crna a grejanja nigde ima 6 ventilatora a mi na pešterskoj visoravni -26 sa tendencijom pada možete zamisliti kako sam se obradovao kad sam video da nam u povratku pripada bela lada niva 17 karburator BEZ REČI SAM ZAMENIO KLJUČEVE.

QVATRO
21st September 2008, 12:45 PM
moram nesto da vam ispricam.vozim nivu godinu dana i moj kum me stalno zajebava kako vozim ruznog ,krutog,sporog rusa.elem....kupio je on pre mesec dana mitsubishi montero sport,automatik,3.0i 2003 godiste uvezen iz amerike.da je lep ....jeste,da je brz....jeste....udoban....smekerica nema sta.
da negusim sa tim.....odemo mi pre 15 dana na kopaonik,ja sa mojim rusom a on sa njegovim mickom.snega ima,leda takodje....i tu pocinje zurka!! kad je doslo do prve prave uzbrdice ja uredukujem lajku i odem ...a on???? nema sanse....kupio je dzipa koji ima vucu samo na zadnjim tockovima i koji se vukao po snegu kao slina.bezuspesno je palio kojekakve lampice za blokade i neka sr....ali nista.morao je da kupi lance koji su mu samo malo pomogli u svoj zajebanciji.NIVO VOLIM TE

Izjava coveka koji je protiv Nive. :ahaha: :ahaha: :ahaha: :ziveli:

Midian
21st September 2008, 01:10 PM
idi bre,vadis temu staru 2 godine...

Zemunac
21st September 2008, 02:20 PM
Izjava coveka koji je protiv Nive. :ahaha: :ahaha: :ahaha: :ziveli:
znas decko.....covek se uci dok je ziv..... ovo je bilo 2005na 2006....posle toga sam vozio land crusera,x5,x6,ml,novog range rovera,330xd..... e sad znam sta je dobro a sta je gomila loseg gvodja koje brzo truli :ziveli:

Uros Piperski
21st September 2008, 02:32 PM
a vreme od 2005-06 do 2008 je bilo presudno za truljenje :ahaha: strasno...

samo mi se ne da da istrule rubovi pa da mogu da ih odsecem :krs:

QVATRO
21st September 2008, 03:31 PM
a vreme od 2005-06 do 2008 je bilo presudno za truljenje :ahaha: strasno...

samo mi se ne da da istrule rubovi pa da mogu da ih odsecem :krs:

Makni one plastike,i na prolece seci...
:ahaha: :ahaha: :ahaha: :ahaha: :ahaha: :ziveli:

Midian
21st September 2008, 03:49 PM
samo sto se niko ne bi usudio da uleti sa toyotom i range roverom tamo gde bi neko sa nivom...inace niva mi najvise ide na zivce zbog zveckanja plastike unutra.koliko se puta iznerviram dodje mi da je ostavim i da nastavim peske.

gotivna strana je to sto moze da uradi vise od putnickog automobila,da se popnes na visoku bankinu,prodjes ulicu gde se izvode radovi itd.
prosle godine kad je bio aero miting bila je takva guzva da je saobracajni krkljanac bio dugacak oko 5 km(u 2 uske trake) i trajao je 3 sata.cale ludak,upalio reduktor i proleteo kroz neki kanal,obisao kolonu preko nekih njiva i izadjosmo 2 sata ranije.e sad jedino zbog toga volim nivu.za udobnije i duze voznje tu je fiat.amin