PDA

View Full Version : Ozbiljno sam resen da uzmem novu Nivu, pa zelim da izaberem top model!!

Long_John_Silver
14th January 2006, 03:53 PM
Kada kazem top model, mislim na verziju s najboljim motorom i svim mogucim, bukvalno, fabrickim dodacima posto mi treba i za gradsku voznju ali i terensku (Deliblatska pescara i Zlatar)! Koliko bi me to kostalo i gde bih to mogao najpovoljnije da uzmem? Video sam i neki produzeni model Nive pa me zanima da li je on bolji? Sve sto znate a moglo bi da mi pomogne prilikom kupovine bio bih vam zahvalan ako biste mi napisali jer ce mi zaista pomoci, koliko god to vama delovalo sitno i beznacajno! Unapred zahvalan!

Alekre
15th January 2006, 12:12 AM
Hehehe, dobrodoshao! 1,7i sa troja vrata, izaberes boju i to je to.
Niva sa 5 vrata je komfornija, ima veci gepek, agregat isti, za off road perfomanse pojma nemam. Cena ti je ista kod ovlashcenih dilera ( 7 800 sa carinom i pdv) za Nivushku sa 3 vrata.

Ne smem da ti preporucim dilera, jer nisam je kupio i pojma nemam.

OStali clanovi ce ti napisati podrobnije.

Dare
15th January 2006, 01:28 PM
Ja sam kupio Nivu kod Manika, u to vreme je bio najjeftiniji
manik (http://www.manik.co.yu) ;)

Milan NS
16th January 2006, 08:37 AM
"EURO LADA"
Imaš i svu dodatnu opremu, fabričku.

Cene su ti gotovo iste kod svih dilera.

Long_John_Silver
19th January 2006, 04:15 PM
Odlucio sam se da uzmem Nivu 2131! Samo jos da je nadjem, posto je niko ziv ne drzi u svojoj prodajnoj liniji! :)

Alekre
19th January 2006, 04:40 PM
Hehe, srecno!

jeronimo
24th January 2006, 02:41 PM
probaj kod Retone Novi Sad ali nemoj da da te iznenadi cena od 9800 evra!

Long_John_Silver
25th January 2006, 01:33 AM
Na glavnom ladinom sajtu razlika izmedju obicne i produzene nive je 470 evra a kod nas 2000 evra?! Cudo smo od naroda! Izgleda da mi ne gine "malena" Niva!:)

jeronimo
25th January 2006, 07:37 PM
matematika je čudo!(inače ja sam isto hteo produženu ali sam odustao delom zbog cene a delom jer joj je smanjena prohodnost preko vertikalnih prepreka)

packo
26th January 2006, 12:40 PM
Da li je itko vidio model 21218 (niže na stranici) www.autonavigator.ru/ guides/newcars/russia2.html :confused:
Za taj mi model oko zapelo već duže vrijeme jer je malčice dulja i nudi malo više mjesta, a opet ne odskače kao dugačka verzija.