PDA

View Full Version : Ogledala

Dex
28th December 2005, 09:27 PM
Momci, zna li neko koja ogledala (mislim na spoljna naravno) mogu da se stave na Nivu? Standardna koja imam i nisu bas neka, bar ja nisam zadovoljan sa njima, nekako su mala, niti vidis auto kako treba, niti automobile iza sebe. Vidim na ulici da je dosta ljudi standardna ogledala zamenila drugim, vecim i pretpostavljam preglednijim. Sta bi vi preporucili, koja ogledala da potrazim?

nemanya
28th December 2005, 10:43 PM
Fabricki retrovizori su definitivno za mene olicenje uzasa!!!
Imao sam priliku da 6 meseci vozim (u vojsci) Nivu sa fabrickim retrovizorima i zivot mi se smucio s' njima...a posebno jer sam navikao na velike retrovizore na kamionu na kojem sam ucio voznju i vozio jedno krace vreme.

Cim sam kupio Nivu,stavio sam velike retrovizore,tj. ove sa slike:
http://img.photobucket.com/albums/v338/Alien_Project/dream/retr.jpg
i sto se mene tice - zadovoljan sam. Promena preglednosti u voznji je neverovatno pozitivna.

Retrovizora ima,koliko ja znam, i na Bubanj potoku..ima ih i u prodavnicama koje prodaju opremu za vozila.
Na jednu stvar samo obratiti paznju - ispupcenje ogledala.
Nije zgodno,recimo,uzeti retrovizore koji se ugradjuju na dugacka vozila,jer mogu da stvore probleme onima koji nisu navikli voziti s' tim tipom ogledala.

Dex
29th December 2005, 12:03 AM
Cekaj, da li si trazio bas ta ogledala (mislim, za tacno odredjeni auto, da znam sta da potrazim) ili si birao odokativno?

Uros Piperski
29th December 2005, 01:24 AM
TTM na slanackom putu prodaje velika ogledala. 40e, komad ili par, ne secam se. misli mda je par

darkob
29th December 2005, 09:35 AM
I Euro Lada ima vise tipova velikih retrovizora, cena je oko 35 EUR-a za par.

Milan NS
29th December 2005, 09:49 AM
Auto Bone
Gandijeva 115a, blok 70
011/318 03 99

Na mojoj su ta ... ruska ležu "šraf na šraf"

Darko
29th December 2005, 10:11 AM
Ja sam kupio u Studenskoj 43 Novi Beograd tel.673233 mob.064/1110589
cene je bila ispod 10 jevreja a pasuje šraf na šraf i može da se kupi odvojeno nosač ili samo stakla, oni su proizvodjači pa mislim da su naj jeftiniji u gradu.
Pozdrav! :)

Dex
30th December 2005, 09:22 PM
Hvala svima na odgovorima, adresama i brojevima telefona. Zovem odmah posle praznika da vidim da li salju ogledala postom.
Pozdrav svima :) :cool: