View Full Version : visok ler gas na 1.7i
filip
21st December 2005, 07:11 AM
Ima li neko iskustva sa ovim problemom, znaci kada pustm gas jako sporo se spusta do lera a pokenad i se i zadrzi na 2000 obrtaja problem se desava i kad vozim na benzin samo je manji, zbog toga mi je potrosnja skocila na 19l plina.Neki tip mi je rekao da je to protokomer i da je to 200 eura.Zna li neko ko bi to mogao da mi pogleda (uredjaj je BRC a lada je"98).Unapred hvala Filip !
Maxy
21st December 2005, 09:49 AM
Mislim da Piperski ima resenje :D
jeronimo
21st December 2005, 11:38 AM
Moguće je da te zeza senzor pozicije leptira. Mislim da ga ima kod rusa na buvljaku cena bi trebalo da bude 750 din (barem je toliko za 110)
Alekre
21st December 2005, 07:28 PM
Pogledaj svecice i proveri zazore na njima. Mogu biti i kablovi...
Uros Piperski
22nd December 2005, 02:45 AM
Zasto svecice i kablovi?
Ocisti IAC ventil (ventil za regulaciju ler gasa), za pocetak. koliko stara lada i koliko je presla?
Milan NS
22nd December 2005, 12:35 PM
Ja ne verujem...
Jel moguće da meni magle ponekad prozori zbog svećica...
nemanya
22nd December 2005, 01:32 PM
jok bre...ne more to bez kabla http://www.emotionless.co.uk/emotes/a/laugh09.gif
Milan NS
22nd December 2005, 02:10 PM
Evo sad je O.K. ... :)
Promenio sam i svećice i kablove i više ne magli :rolleyes:
Više nisam siguran dal su bile svećice ili kablovi...:eek:
jeronimo
22nd December 2005, 08:24 PM
Evo sad je O.K. ... :)
Promenio sam i svećice i kablove i više ne magli :rolleyes:
Više nisam siguran dal su bile svećice ili kablovi...:eek:
Namažes unutra stakla parafinskom krpicom (onom za gas maske) i onda suvom pamučnom krpicom to utrljaš do providnosti ,tad ti grejanje i ne treba :)
Alekre
22nd December 2005, 10:13 PM
Jel vi to mene malo zezate :mad: .
''Ngk'' hoce da zeza kada je hladno vreme, ili ako su kablovi probili.
jeronimo
22nd December 2005, 10:48 PM
Ma jok samo se šalimo :) ,barem ja a ono za parafinsku kricu stvarno radi :cool: .Inače sumnam da ngk hoće da zeza u zavisnosti od temperature(ja ih imam) pre će da budu kablovi ili korona oko svećice od nahvatale prljavštine(pomaže motor plast)obavezno prethodno pranje apotekarskim benzinom ili zamena svećica(starih) ;)
Alekre
22nd December 2005, 11:35 PM
NGK ali original, ima pun $#@^% kopija i iste zezaju.
jeronimo
23rd December 2005, 07:28 AM
bio sam ubedjen da ngk jedini nema kopije kod nas
Milan NS
23rd December 2005, 08:26 AM
Ma jok samo se šalimo :) ,barem ja a ono za parafinsku kricu stvarno radi :cool: .Inače sumnam da ngk hoće da zeza u zavisnosti od temperature(ja ih imam) pre će da budu kablovi ili korona oko svećice od nahvatale prljavštine(pomaže motor plast)obavezno prethodno pranje apotekarskim benzinom ili zamena svećica(starih) ;)
A gde da nabavimo tu "parafinsku krpicu" ?
Mislim da ne pljačkam vojni magacin zbog krpice...pošto se nakon odsluženja vojnog roka nikada nisma javio da zadužim "maskirni komletić" i prateću mu opremu, pa samim tim i nemam navedenu "parafinsku krpicu"...
Ili da ja ipak probam sa svećicama...:D
Darko
23rd December 2005, 05:55 PM
Moguće je da te zeza senzor pozicije leptira. Mislim da ga ima kod rusa na buvljaku cena bi trebalo da bude 750 din (barem je toliko za 110)
Da li i nive 1.7 imaju senzor pozije leptira?
SREĆNI PRAZNICI!!!
nemanya
23rd December 2005, 08:00 PM
karburatorske nemaju automatski ler gas,pa samim tim ni senzor pozicije
jeronimo
25th December 2005, 08:24 AM
za mi Milana--polovne maske(sa svom pratećom opremom)možeš da uzmeš na bilo kojem vojnom otpadu, a ako ih nema može da posluži i bolje sredstva za stakla(recimo valvoline glass cleaner ,ali je mnogo skuplji)samo mora ista procedura mnogo trljanja suvom pamučnom krpom,recimo stara majica(predhodno oprana) :D
Dare
25th December 2005, 12:52 PM
A za sta kod 1.7 sluzi ona zica sto ide u karburator (ne u el. diznu) :confused: ?
Uros Piperski
25th December 2005, 04:34 PM
Sluzi da da informaciju kada je gas pusten. Ako je pri tome broj obrtaja veci od 2000/min onda se prekida dovod goriva (zatvara se ler dizna) da bi se smanjila potrosnja i popravilo kocenje motorm.
Dare
25th December 2005, 05:26 PM
Hvala Urose
jeronimo
25th December 2005, 06:26 PM
Ista stvar je i kod injektorke samo što kod nje comp gasi boinu i zatvara dizne,pa majstori za plin vade oči jer kad nesagoreli plin(normalno ako je venturi sistem)dodje do usijanog katalizatora i bim!
Uros Piperski
25th December 2005, 07:47 PM
Za to postoji cuttof ventil koji prekida dovod plina kada je gas pusten.
jeronimo
27th December 2005, 01:46 AM
Sve sam ja to znao(pre nego sto sam ugradio plin) pa me dora gledao u čudu šta ja to hoću,kad kako kaže lada mora da radi tako(a možda je i u pravu zamisli da taj cuttoff počne da radi za stalno u vožnji) :eek: :D
vBulletin v3.0.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.