View Full Version : PREDLOZI ZA OFF ROAD
Milan NS
31st October 2005, 02:39 PM
Ajde aktivirajte se malo...ovde neka idu prelozi za OKUPLJANJE...:eek:
( Ako neće niko ništa da organizuje ... hajde bar maštajte gde bi mogli da palimo kad bi smo bili agilni i voljni da se organizujemo :) )
jeronimo
31st October 2005, 07:47 PM
može i u nekoj blizini beograda a ja sam inače planirao da idem na jagodnju (vrh mačkov kamen) ali neznam kada ne zavisi samo od mene
mravojed
23rd November 2005, 12:32 AM
A zašto se ne pridružite u vožnji nama sa srbija16 (http://www.srbija4x4.com/modules/newbb/) foruma ?? Mi pravimo izlete otprilike na svake dve nedelje. Do sada su bile sve jednodnevne ture, mada smo prošli vikend imali jednu dvodnevnu sa spavanjem u lovačkom domu.. Idemo po raznim vrstama terena, ima blata, snega, prolazaka kroz potoke i reke, brzo, sporo...
?
Milan NS
28th November 2005, 09:31 AM
Malo da Vam se pohvalim - bili smo za vikend na Jahorini .
Sneg se čisti na glavnom putu.
Na sporednom putu prema Peggy-ju sneg se nečisti i bilo ga je 30-40 cm delom raskvašen delom zaleđen...popele su se dve lade :) i jedan Tojota Lend Kruzer :D ... Mercedes ML je odustao posle prvih 200 metara, ovi sa lancima u prvih 100
jeronimo
28th November 2005, 07:56 PM
j... ga onda si trebao da uzmeš sajlu i da ih izvučeš za simboličnu nadoknadu od 20€ po vozilu, pa neka onda razmišljaju o tome :D . znači ovaj nov tip guma se solidno pokazao ja još nisam imao prilike da ih isprobam na snegu većem od 10 cm :)
mravojed
28th November 2005, 09:02 PM
Btw, Jeronimo, videh da si planirao na Mačkov Kamen.. mi smo baš tamo bili :)
Pogledaj(te) slike -> http://www.srbija4x4.com/modules/myalbum/viewcat.php?cid=30
jeronimo
28th November 2005, 11:04 PM
Btw, Jeronimo, videh da si planirao na Mačkov Kamen.. mi smo baš tamo bili :)
Pogledaj(te) slike -> http://www.srbija4x4.com/modules/myalbum/viewcat.php?cid=30
malo sam zbunjen tamo piše sokolske planine- bobija. to jeste pored jagodnje na kojoj je mačkov kamen i još viša košutnja stopa (vrhovi) ....niste valjda preletali sa vrha na vrh :D (da sam znao išao bih)
mravojed
28th November 2005, 11:48 PM
Bogami, nismo preletali, ali smo za dva prešli sve od jednog do drugog vrha.. Napravili smo ukupno .. oko 200km offroada :)
jeronimo
29th November 2005, 07:19 AM
svaka čast sada mi je još krivlje što nisam bio!
Milan NS
29th November 2005, 12:11 PM
j... ga onda si trebao da uzmeš sajlu i da ih izvučeš za simboličnu nadoknadu od 20€ po vozilu, pa neka onda razmišljaju o tome :D . znači ovaj nov tip guma se solidno pokazao ja još nisam imao prilike da ih isprobam na snegu većem od 10 cm :)
Sasvim solidno.
Inače sneg je bio onaj najgori za vožnju.
Mek-Mokar-lepi se za gume a kad se uglača postaje led. :D
Jedino sam ostao zbunjen što pod redukcijom proklizava kao belsav...bolje ide i gazi bez redukcije :confused:
mravojed
29th November 2005, 06:08 PM
Pod redukcijom proklizava zato što ima veći obrtni momenat. Zato je po klizavom bolje kretati bez redukcije, pa čak ako je jako klizavo, u drugoj.
jeronimo
1st December 2005, 10:44 AM
Pod redukcijom proklizava zato što ima veći obrtni momenat. Zato je po klizavom bolje kretati bez redukcije, pa čak ako je jako klizavo, u drugoj.
apsolutno se slažem jedino je bolje staviti suvozača na bull bar sa džakom šodera :D i zamoliti ga da posipa po lopaticu pod točkove :)
jeronimo
1st December 2005, 12:46 PM
Ajde aktivirajte se malo...ovde neka idu prelozi za OKUPLJANJE...:eek:
( Ako neće niko ništa da organizuje ... hajde bar maštajte gde bi mogli da palimo kad bi smo bili agilni i voljni da se organizujemo :) )
Jeste da nije offroad ali u nedelju 4. 12. idem za Lovćenac pa ako hoćeš da popijemo kaficu negde oko NS javi :D
Uros Piperski
1st December 2005, 05:08 PM
Mi sa sbija4x4.com idemo na Ravnu Goru u nedelju na jednodnevnu voznju... nadamo se da ce biti snega. To je poslednja prilika za vecinu jer pocinju slave i novogodisnji praznici...
Ko je zainteresovan, nalazimo se u nedelju u 7:45 kod biletarnice BG sajma.
mravojed
1st December 2005, 05:09 PM
U nedelju 4.12. i srbija16 pravi turu po Ravnoj Gori.. ako je neko zainteresovan, može tamo više da se informiše.
EDIT: Piperski, bio si brži za delić sekunde :)
jeronimo
1st December 2005, 07:40 PM
E baš sam stvarno maler! ja se neću vratiti iz bačke do ponedeljka,ništa svima želim dobar provod a koliko btw je učešće po vozilu za ravnu goru?(čisto informativno) :D
Uros Piperski
1st December 2005, 08:45 PM
Ma ne sekiraj se, ionako ti nemas toliko para koliko treba za ucesce :D
jeronimo
2nd December 2005, 07:56 PM
ma ko nema para! :eek: daj odma´ pet (učešća) karata :D
Milan NS
3rd December 2005, 09:34 AM
Jeronimo ... nisam u nedelju u NS a mogli smo da izvrenemo par pića u caffeu u RODIĆ MEGA MARKETU :cool:
Uh ovo za Ravnu Goru zvuči odlično...
Pih majku mu... :D
jeronimo
6th December 2005, 08:35 PM
ispalo je sve na brznu al nema veze popićemo drugi put :) a za ravnu goru Uroše kako je bilo?kako se pokazao bull bar.
Uros Piperski
6th December 2005, 11:37 PM
Bilo je odlicno, kao i uvek :)
Dve Nive, dva Granda. Doduse jednu Nivu smo parkirali odmah na pocetku, ali je druga (moja :) ) pokazala Amerima kako se vozi po klizavom blatu i travi, a jednog je i izvukla iz dubokog blata :P
Slike veceras uploadujem pa bi sutra trebale da se pojave na srbija4x4.
jeronimo
7th December 2005, 12:58 AM
:eek: čija se to niva izbrukala?ili je to zbog uštede u gorivu :D
Uros Piperski
7th December 2005, 02:44 AM
Miletova niva se pokvarila. Menjac u brzini ali auto nece da ide... motor upaljen :)
Evo par slicica i jedan film dok ne stigne ostatak na srbija4x4:
http://www.cannonballforums.se/viewtopic.php?p=103015#103015
Alekre
13th December 2005, 07:31 PM
Mi bili u deliblatsku u nedelju
Evo slike
http://www.srbija4x4.com/modules/myalbum/viewcat.php?cid=35
jeronimo
14th December 2005, 08:48 PM
znači bilo je opet doradjivanje jeep-ova na terenu :D
vBulletin v3.0.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.