PDA

View Full Version : SOFTver

nemanya
23rd October 2005, 06:42 AM
Ima li neko saznanja da li i gde moze da se nabavi softver koji ocitava stanje i podesava elektroniku motora u NIVI 1.7i?

nemanya
5th November 2005, 12:29 AM
dobro,ljudi...pa zar bas niko ne zna? :( :(

jeronimo
5th November 2005, 07:52 AM
pa ja da znam sredio bih prvo sebi :D , zezam se mislim da ovi u euroladi koriste neki ruski softver čak mi se čini da je na ćirilici :eek:

DDM Co
14th November 2005, 01:16 AM
Ima li neko saznanja da li i gde moze da se nabavi softver koji ocitava stanje i podesava elektroniku motora u NIVI 1.7i?
Softver sa svim potrebnim kablovima ali bez lap topa se moze kupiti u Beogradu, ali misim da je jako skup. Naime meni se isplati jer imam servis, ali za kupovinu i privatnoj reziji radi kontrole jednog vozila 2500 eura je puno para. To je cena uredjaja koji ocitava na srpskom jeiku a ruski moto tester mozes nabaviti kod uviznika cena mu je oko 900 eura. Jos nesto da znas na ladi se nemogu menjati parametri kompjuterom jedino mozes da ocitavas parametre,greske i da resetujes racunar.

Milan NS
14th November 2005, 11:40 AM
Softver sa svim potrebnim kablovima ali bez lap topa se moze kupiti u Beogradu, ali misim da je jako skup. Naime meni se isplati jer imam servis, ali za kupovinu i privatnoj reziji radi kontrole jednog vozila 2500 eura je puno para. To je cena uredjaja koji ocitava na srpskom jeiku a ruski moto tester mozes nabaviti kod uviznika cena mu je oko 900 eura. Jos nesto da znas na ladi se nemogu menjati parametri kompjuterom jedino mozes da ocitavas parametre,greske i da resetujes racunar.
DDM Co servis u NS ?

DDM Co
6th December 2005, 10:38 PM
Jeste servis u NS-u.

Milan NS
7th December 2005, 08:47 AM
Ha znam Vas.:)

Pohvale.:)

Radio sam prvi servis kod Vas.
Ako ostanete takvi...računam na Vas a i Vi na mene možete.