PDA

View Full Version : predlog za klub

esox
26th September 2005, 11:41 AM
predlazem da se urade nalepnice sa logoom kluba
i da svako zalepi na auto.
sad treba videti kako gde sta ko.

Maxy
30th September 2005, 09:51 AM
Mislim da je to vec radjeno na starom forumu,mislim da su bile i majice....Nisam siguran mozda sam pomesao :cool:

highlaender
1st October 2005, 07:10 AM
Nisi pomesao, nego nam se izgubio negde ljubitelj palacinki!!! ;)

VLAXY
1st October 2005, 10:59 AM
Mislim da je samo bilo reci o izradi nalepnica, a ja sam dao predlog da se naprave i clanske karte.

Maxy
1st October 2005, 06:30 PM
Ja sam za,svako da da po 5 evra i imam :D o sve sto treba Narano pare cu ja da cuvam :eek:

djpaan
2nd October 2005, 10:57 AM
Pazi, ja cu nalepnice napraviti, ali prvo mora neko idejno resenje da mi se svidi! Ja sam pravio nekoliko vrsta da vidim kako to izgleda i nisam nesto preterano zadovoljan. Nadam se da cu imati resenje uskoro... Do tada se strpite:)
Ali zato svima jasno i glasno pricajte da ste clanovi prvog i jedinog Kluba Ljubitelja Lade NIVE 4x4 u Srbiji!
Poz, A

Uros Piperski
2nd October 2005, 11:23 AM
Pazi, ja cu nalepnice napraviti, ali prvo mora neko idejno resenje da mi se svidi!

PAzi Andreje, fora je se svidi svim ili vecini clanova, a ne samo tebi :)
Najbolje bi bilo da svako ko ima ideju napravi neku skicu i da se to postavi na forum na glasanje i da tako izaberemo. Moze i nekoliko podvarijanti da se usvoji pa da svako lepi po svom ukusu.

VLAXY
2nd October 2005, 12:04 PM
Meni se na primer doplao ideja administratora o maloj nalepnici koja bi se nalazila ispod oznake 1.7. Mislim da je bilo reci o natpisu "POWERED BY LADA NIVA" ili tome slicnom, ne secam se tacno.
Takodje sam za da se naprave i clanske karte. Ja sam vec dobio jednu clansku kartu jednog drugog foruma, i ako nista ne znaci, lepo je kada se sasvim slucajno sretnemo i ako se vecina ne znaju, ipak ima nesto sto ih povezuje.
Pokusacu da napravim neko resene

djpaan
2nd October 2005, 12:12 PM
jeste vlaxy je u pravu, ja sam imao ideju da sasvim jednostavno napravim nalepnicu powered by www.ladaniva.co.yu ispod 1.7 oznake.

Nalepnica mora bitni efektna i mala. MIslio sam na 7cm x 2 cm. Slova u jednoj boji, zbog ekonomicnosti izrade. Providna folija.
E sad, problem. AKo imamo belu, zelenu, crvenu teget i jos po koju boju, KOJA JE BOJA NAJVIDLJIVIJA?
Znaci to je osnovni problem, slaganje boja...
Naravno da vecina treba da se slozi ali imajte na umu ovo sto sam rekao. Znaci, jednostavnost, efektnost, ekonomicnost.
A.

esox
2nd October 2005, 12:27 PM
jednostavno nek svi koji crtkaju naprave nesto pa da stavimo na glasanje.

VLAXY
2nd October 2005, 12:29 PM
Slazem se da je boja veliki problem, ali kada sam razmisljao o toj varijanti, jedina bijo koja je pila vodu jeste, bela i crna. Mislim da bi nalepnica bele boje savrseno stajala na nivama u boji, teget, bordo, zelena, a dok bi na Nivi bele boje jedino odgovarala crna.
A sta mislis o maloj veoj nalepnici sa istim natpisom u beloj boji koja bi stajala na zadnjem braniku, i to na onoj crnoj gumi?

djpaan
2nd October 2005, 02:10 PM
ajde vlaxy pa znas na sta nam lce automobili posle off orada? Ne vidimo se ni mi preko prljave soferke a kamoli branik... P ajel tvoj buraz prvi izgubio tablicu a da to nije ni primetio?
:)

VLAXY
2nd October 2005, 02:20 PM
Potpuno si u pravu djpaan, ali to je samo prelog a ne koncna ideja.

Uros Piperski
2nd October 2005, 03:03 PM
Pa na offroadu nemamo ni mnogo publike koja bi videla nalepnicu, zar ne? 95% vreme se nasi automobili voze cisti...

Nego.... vlaxy=vlay :) :) :) pa sto me niko nije obavestio? :D

Maxy
2nd October 2005, 03:05 PM
Ja cu da uhvatim tetkinog muza on se nesto bavi dizajnom :D Mozda adresa i slicica neka pored recimo Nive sa naostrenim zubima.Odnosno da je predstavimo kao zivo bice :cool:

VLAXY
2nd October 2005, 05:54 PM
..Nego.... vlaxy=vlay :) :) :) pa sto me niko nije obavestio? :D

Ja stvarno, barem tako mislim, nemam nikakve veze sa doticnim clanom

A sto se tice dizajna, mislim da nista "space" ne treba, jer ovo je ipak ozbiljan klub

djpaan
2nd October 2005, 07:28 PM
jao, sorry, nisam razmisljao:) moja greska...
Dizajn: kljucna rec je jednostavnost i efektnost

Alekre
2nd October 2005, 08:45 PM
A da napravimo neshto da ide na zadnju shoferku??
To je bar malo cistije....

VLAXY
3rd October 2005, 10:33 AM
I to je jedan od predloga koji pije vodu, stim ako bi ostalo da se to odradi na providnoj samolepljivoj foliji to bi onda dosta poskupelo stampu. A takodje i nalepnica bi morala biti vecih dimenzija, jer 70x20mm bilo bi smesno na toliku povrsinu.
Ja sam ipak i dalje ostajem za ono ispod 1.7 jer kad vam se na semaforu zalepi neki mali, skup i smesni auto, powered by www.ladaniva.co.yu ce mu biti u prvom planu njegovog videokruga. ;)

vlay
3rd October 2005, 01:29 PM
Evo i mene!!!
Djpaan,on je tablicu izgubio,a da nije primetio,zato sto je pijana zivotinja,a ne zbog zaprljanosti:D !!!
E,posto smo demistifikovali taj detalj jos samo da kazem da mi se majica izlizala i da ja ovaj sajt reklamiram bolje nego iko!!!Ocu novu na ime refundacije;) !!!
P.S.Naravno,da ovaj put svi ucestvujemo sa lovom...

VLAXY
3rd October 2005, 06:32 PM
Djpaan,on je tablicu izgubio,a da nije primetio,zato sto je pijana zivotinja,a ne zbog zaprljanosti:D !!!
...

Ko je to "ON"?

Alekre
3rd October 2005, 07:45 PM
Djapa dugujesh mi majcu!!!!!!Ostavio sam ti adresu josh proshle godine :).
Da reklamiram malo u Smederevu ;) .

jeronimo
3rd October 2005, 08:10 PM
Ja sam za maxijevu ideju ispod oznake na zadnjim vratima a i neka simbolična nadoknada ne bi trebalo da bude problem :rolleyes:

Alekre
3rd October 2005, 08:33 PM
Cek da odlucimo shta cemo da lepimo , pa cemo se lagano odluciti za mesto.

slay
4th October 2005, 08:56 AM
Ko je to "ON"?
:D Ja sam "ON"! Ipak moram primetiti da sem cinjenice da sam negde odvalio tablicu i da to nisam primetio dok nisam oprao auto, nista drugo o meni nije tacno!
P.S. Posle sam odvalio i ceo auto (STVARNO CEO!!!) tako da je prica o bezveznoj tablici malo pase :rolleyes:
Pozdrav

Maxy
4th October 2005, 08:58 AM
Ajde da svako uradi nesto pa da se dogovorimo. :cool: Da odredimo dan do koga cemo zavrsiti sve pa da vidimo.
Ili ako mi ne uradimo lepo da platimo nekog da nam lepo odradi dizajn.
Ja cu da jurim sve koji rade u Photoshopu i Corelu.
I majce bi voleo da uradimo.Mislim da bi bilo dosta da svako da po 10 evrica(evo ja cu prvi posto sada imam parice,ali necu ih jos dugo imati) :mad:

VLAXY
4th October 2005, 10:44 AM
Sto se tice dizajna nije sve u corelu i photoshopu. Ja iskreno, perfektno poznajem i jedan i drugi, cak sam i jedno izvesno vreme radio i u stampariji na poslovima prireme i "dizajna", ali ipak sebe ne smatram za savrsenog dizajnera. Ali svakako mogu odraditi nesto.
Sto se tie para i majca, nije problem u parama, svako ce, predpostavljam dati, mozda ne tog trenutka, ali ce dati. Bitno je da se odradi na stvarno kvalitetnim majcama i sa kvalitetnom stampom jer bi sve drugo govorilo o ozbiljnosti kluba.
A ja ni jednu majcu nisam dobio niti video a ovde sam od samog pocetka :mad:

Maxy
4th October 2005, 11:11 AM
Sto se tice dizajna nije sve u corelu i photoshopu. Ja iskreno, perfektno poznajem i jedan i drugi, cak sam i jedno izvesno vreme radio i u stampariji na poslovima prireme i "dizajna", ali ipak sebe ne smatram za savrsenog dizajnera. Ali svakako mogu odraditi nesto.
Sto se tie para i majca, nije problem u parama, svako ce, predpostavljam dati, mozda ne tog trenutka, ali ce dati. Bitno je da se odradi na stvarno kvalitetnim majcama i sa kvalitetnom stampom jer bi sve drugo govorilo o ozbiljnosti kluba.
A ja ni jednu majcu nisam dobio niti video a ovde sam od samog pocetka :mad:

Hoces da probas da uradis nesto :cool:Verovatno ce to biti dobro.A gde bi nosili na stampanje.......I koja je procedura,posto nemam iskustva sa tim.I koliko bi prilike kostalo.Ja mogu da zovem preko halo oglasa,ali samo morate da mi kazete sta da pitam tj.koliko bi majica radili,nalpnica.........
Uostalom da se dogovorimo izmedju nas

VLAXY
4th October 2005, 11:56 AM
Nije problem odraditi nesto, ali vec sam se ogradio da nisam skolovani dizajner. Ali prvo moramo da se dogovrimo, sta bi pisalo i koliko boja bi bilo upotrebljeno za to. Ja bi iskreno to napravio da bude u jednoj boji. E sad sve zavisi od boje majce. cak sam razmisljao da se ne stampaju majce, vec da se uradi vez (videli ste sigurno majce ili dukseve sa vezenim znakom).

Sto se tice same stampe cene krecu od prilike ovako:
10 e - otvaranje sita za stampu
oko 250-300din - po otisku

znaci za desetak majci bi bilo potrebno oko 3500.din + majce

Maxy
4th October 2005, 02:33 PM
Da se dogovorimo ko bi sve radio majce :D .
1.Maxy
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.

Gde su ostali drugari?

Maxy
4th October 2005, 02:37 PM
Nije problem odraditi nesto, ali vec sam se ogradio da nisam skolovani dizajner. Ali prvo moramo da se dogovrimo, sta bi pisalo i koliko boja bi bilo upotrebljeno za to. Ja bi iskreno to napravio da bude u jednoj boji. E sad sve zavisi od boje majce. cak sam razmisljao da se ne stampaju majce, vec da se uradi vez (videli ste sigurno majce ili dukseve sa vezenim znakom).

Sto se tice same stampe cene krecu od prilike ovako:
10 e - otvaranje sita za stampu
oko 250-300din - po otisku

znaci za desetak majci bi bilo potrebno oko 3500.din + majce

Da racunamo da jedna majca izadje oko 10-15 evra,sa sve stampom,dakle gotov proizvod.
Hocemo za pocetak da kupimo majce?Ja cu da pogledam sutra po oglasima koje su cene ako bi kupili 20 tak komada.
I koje bi boje bile?

Uros Piperski
4th October 2005, 05:26 PM
Cekajte ljudi da se organizujemo. 850-1200din je malo mnogo za majicu, a? Mnogo ste zbrzali sve. Ne znamo ni sta cemo da odstampamo na majcu ni kako...

Maxy
4th October 2005, 06:03 PM
Necemo da brzamo :D Hocete da se podelimo,evo ja cu da se raspitam za majce.Da bi samo znali okvirno cenu .A za boju i kvalitet cemo naknadno da se dogovorimo.
Nadam se da Vlaxy radi na dizajnu.

Alekre
4th October 2005, 06:41 PM
Lepo pokupimo sve cene sracunamo koliko ce sve to da ispadne napravimo spisak ko uzima macu podelimo i zavrshena stvar...Dizajn pre svega!

djpaan
5th October 2005, 09:36 AM
da, stvarno, ajde da prvo zavrsimo dizajn.
Ja cu samo da primentim: zar se vama ne dopadaju one majice sa logom lede koji je na forumu? Pa nije fer! :)

VLAXY
5th October 2005, 11:04 AM
Cekajte ljudi da se organizujemo. 850-1200din je malo mnogo za majicu, a? Mnogo ste zbrzali sve. Ne znamo ni sta cemo da odstampamo na majcu ni kako...

Kakve su to majce za 850-1200din? Ljudi majce za za stampu, u zavisnosti od kvaliteta krecu se oko 200-300din. To nisu majce iz uvoza vec domace. Znam pitate se vec kakve su to majce koje se rade kod nas. Vrlo su kvalitetne, samo je bitna stampa.
Sto se tice dizajna za majce, voleo bih predhodno ako je ikako moguce, da vidim kakve su bile predhodne majce, jer iskreno receno, moj neki stav da na majcu ne treba pretpavati.

djpaan ako je moguce posalji mi sliku logo sajta sa vecom rezolucijom oko 300dpi.

A ja cu se potruditi da uradim nesto, ali prvo da se dogovorimo sta. ;)

Maxy
5th October 2005, 10:23 PM
Ja se raspitao za majce cene se krecu od 150 do 450.Svi kazu da su kvalietne pamucne :cool: E sad verovatno bi bilo dobro da se pogledaju.Ja sam na stend baju :D .
Vlaxy pa kreni nesto da radis,bice sigurno dobro!Navijamo za tebe.A sta ce da pise na majci?To bi trebalo djapan da odluci uz nase male predloge.

Alekre
6th October 2005, 07:28 PM
FEEL THE POWER i kao Niva ispod???

esox
6th October 2005, 08:26 PM
ima jedna radnja na vozdovcu.
rade sve zivo na majce tako da je dovoljno samo logo da se ima

stampanje A4 350din,A5 200din
tako da svako moze da uzme bilo kakvu majcu i ode da odstampa

mogu i full slike u boji.

VLAXY
6th October 2005, 09:23 PM
I dalje samo nesto okolisemo, ajmo nesto konkterno :rolleyes:

Dajte jos neki predlog za majce pa da izaberemo najbolji

Alekre
6th October 2005, 10:35 PM
Shta mislite da napravimo neshto kao wallpaper od niva koje imamo u klubu, i to zalepimo na majce.
Ili zasebno svako slika svoju nivu i stavi na majcu, ''Klub ljubitelja Lade Nive'' Nick i ispod slika Nive cija je vec.

Maxy
6th October 2005, 11:29 PM
Alekre je dao finu ideju.
Ja bi stavio neku strasnu nivu.Recimo u akciji, skoku....................
Ajde redom da hostujemo slike pa da glasamo.Moze?

Alekre
7th October 2005, 12:16 AM
Maxy, da sacekamo josh neki predlog pa idemo na glasanje.
Samo ima jedan problem sjebano je neshto za kacenje slika.Djapaan u tebe gledam.

VLAXY
7th October 2005, 09:18 AM
Shta mislite da napravimo neshto kao wallpaper od niva koje imamo u klubu, i to zalepimo na majce.
Ili zasebno svako slika svoju nivu i stavi na majcu, ''Klub ljubitelja Lade Nive'' Nick i ispod slika Nive cija je vec.

Nije losa ideja, ali bi onda svako sam stampao svoju majcu, sto bi dosta skupo bilo. A drugo, kakav bi to bio KLUB LJUBITELJA LADE NIVE sa razlicitim logom. Ljudi ako pravimo majce sa logom kluba i naseg sajta onda to treba da bude jedinstveno, da nas ljudi prepoznaju po jedinstvenom sloganu ili logom a ne da svako nakaci na majcu svoju nivu. A sta da radi onaj ko nema jos nivu a clan je kluba, sta on da stavi?

Moj predlog je da se nestavlja nikakva slika na majce. Sto jednostavnije to je i upadljivije. Ne znam, razmislite. Pogledajte nike, samo znak, logo i kraj.

A sto se tice slika LADE NIVE ima ih mali milion, i u akciji i solo, samo malo bolje pretrazite GOOGLE ili YAHOO.

Maxy
7th October 2005, 10:55 AM
Evo fine ideje.Recimo nadjemo sliku nekog dzipa zaglavljenog u blatu.I pored napisemo.
Ako ne znas sta da radis kupi nivu :D I pored Niva kao snagamen :cool: :D

A bilo bi dobro da svi imamo iste majce.

Maxy
7th October 2005, 10:56 AM
Maxy, da sacekamo josh neki predlog pa idemo na glasanje.
Samo ima jedan problem sjebano je neshto za kacenje slika.Djapaan u tebe gledam.

Sto se tice kacenja slika.Mozemo da idemo na www.imageshack.us

esox
7th October 2005, 06:39 PM
ma bre prvo da izaberemo sta da stavimo i to nek svi ceprkaju malo
sa fotoshop itd....

posle stampa itd...

Alekre
7th October 2005, 07:47 PM
U redu, slazem se sa masom.Ostaje josh Piperski i Djapa da odluce i to je to.

jeronimo
7th October 2005, 10:33 PM
:D ja mislim da bi logo mogao da bude i nešto nacrtano samo nemam baš trenutno ideju šta

Alekre
7th October 2005, 11:28 PM
Pisali, pisali nishta josh nismo odlucili :(.

Treba nam taj Logo koji nemamo, moj predlog je da uradimo sada Logo pa kad konacno dobijemo logo planiramo shta cemo da lepimo na majce.

Maxy
8th October 2005, 01:30 AM
Ko ce da radi logo?

Milan NS
8th October 2005, 09:21 AM
Jedna rečenica mog dede mi leti par dan po glavi kao SLOGAN KLUBA :

"Rusi su leteli na mesec...a da ne znaju da naprave terenca..."

Alekre
8th October 2005, 11:43 AM
Shta mislite da napravimo neshto od ladinog znaka???

Darko
8th October 2005, 02:48 PM
dovoljno je i 4x4 :)

Maxy
8th October 2005, 03:01 PM
Ja cu za koji dan da okacim moj predlog.Do tada bi bilo dobro jos neko nesto da uradi :D

Uros Piperski
8th October 2005, 04:18 PM
:D ja mislim da bi logo mogao da bude i nešto nacrtano samo nemam baš trenutno ideju šta

OBAVEZNO nacrtano. Po meni, nikakva fotografiaj ne dolazi u obzir kao logo. Pogledajte predlog koji je mr_w dao kao predlog za logo srbije4x4. To je primer dobrog logoa.

jeronimo
9th October 2005, 07:36 AM
:D Mada dobra sličica može jako dobro da izgleda (uostalom pogledati logo našeg kluba) ovi na srbija 4x4 moraju da crtaju jer nemaju svi isti terenac.

Uros Piperski
9th October 2005, 07:54 AM
Ma ok je da to bude stilizovana skica Nive ali, po meni, nikako ne bi trebala da bude fotografija.

jeronimo
9th October 2005, 08:45 AM
:) Naravno samo da bude estetski prihvatljivo a ne da bude neka karikatura amblem je nešto sa čim bi članovi trebalo da se ponose.

jeronimo
9th October 2005, 08:49 AM
Jedna rečenica mog dede mi leti par dan po glavi kao SLOGAN KLUBA :

"Rusi su leteli na mesec...a da ne znaju da naprave terenca..."

Koliko ja znam rusi nisu leteli na mesec nego amerikanci a terenca znaju da naprave pogledaj gde se sklapa hamer a in novi gaz :D

Milan NS
10th October 2005, 12:35 PM
Koliko ja znam rusi nisu leteli na mesec nego amerikanci a terenca znaju da naprave pogledaj gde se sklapa hamer a in novi gaz :D

A koliko ne znaš ?
• 1959.
Sovjetski sateliti "Lunjik". "Lunjik 1" prolazi pored Meseca;
"Lunjik 2" sleće na Mesec

VLAXY
10th October 2005, 11:14 PM
A koliko ne znaš ?
• 1959.
Sovjetski sateliti "Lunjik". "Lunjik 1" prolazi pored Meseca;
"Lunjik 2" sleće na Mesec

Ljudi vratite se na aktuelnu temu jer ako ovako nastavimo mozda nam unuci dozive da obuku majce naseg kluba ;)

Alekre
11th October 2005, 01:01 AM
Ajmo bre lepo da svako nacrta neshto da okaci nebitno, pa mozda nam padne neka ideja napamet i neki dobrovoljac koji rdi lepo grafiku da realizuje.
Probajte u paintu moji ortaci su uradili zesce majce za klan (Counter-Strike).
Ja polako pocinjem...

Milan NS
12th October 2005, 07:34 AM
Apsolutno vas podržavam.
Prijavljujem se da kupim majicu i stavim nalepnicu kluba.

Maxy
12th October 2005, 08:22 AM
Apsolutno vas podržavam.
Prijavljujem se da kupim majicu i stavim nalepnicu kluba.

Kako si to rekao ko da cemo da zaradimo na majcama :D .Moj predlog ce biti gotov najkasnije do petka ili subote.
Odradicu samo logo,a za pisanije cemo da se dogovorimo. :cool:

Milan NS
12th October 2005, 12:38 PM
"...sve ja to radim za Vaše dobro..."

UNDERGROUND :D

Maxy
13th October 2005, 08:42 AM
Drugari evo je slicka :D Ima jos jedna al ni je neka :(
http://img442.imageshack.us/my.php?image=niva020mk.jpg

Evo je druga.Nije ni ona losa ali mislim da je ova prva bolja.
http://img299.imageshack.us/my.php?image=niva019tp.jpg

Naravno na obe slike bi moglo jos da se poradi :cool:

Uros Piperski
13th October 2005, 10:26 AM
Prvi je sjajan!
Ali imam zamerke, naravno :)
Prvo, ne svidja mi se sto na engleskom pise "fan club". Posto je "klub ljubitelja" predugacko, mozda da bude samo "Niva"? I to cirilicom :) . Tu rec ionako svi razumeju posto su do skoro sve nive bile sa cirilicnim natpisom.
Drugo, bilo bi lepo da se koristi silueta iz nekog drugog polozaja gde se jasnije vidi o kom terencu je rec.

Inace, svaka cast na trudu! Bas mi se svidja! ;)

Maxy
13th October 2005, 10:42 AM
Prvi je sjajan!
Ali imam zamerke, naravno :)
Prvo, ne svidja mi se sto na engleskom pise "fan club". Posto je "klub ljubitelja" predugacko, mozda da bude samo "Niva"? I to cirilicom :) . Tu rec ionako svi razumeju posto su do skoro sve nive bile sa cirilicnim natpisom.
Drugo, bilo bi lepo da se koristi silueta iz nekog drugog polozaja gde se jasnije vidi o kom terencu je rec.

Inace, svaka cast na trudu! Bas mi se svidja! ;)

Moze da se izmeni nije problem,ovo je beta verzija.Menjacemo je jos :D Mislim da moze jos da se poradi oko boja.Mislim da je pocetna ideja dobra.Mozda malo vise da se naglasi da je to niva.Ova je vise umetnicki uradjena.
Ako hoces moze da se uradi da se vidi da je bas niva,tj.da se uzme prava slika nive pa da se obradjuje.Ova je rukom crtana.

Milan NS
13th October 2005, 12:19 PM
Prva verzija je bolja :cool:

Nalepnica bi mogla isto tako da se napravi.
Siluta nive na kosoj ravni i ispod WEB adresa kluba.
Silueta ili bela ili crna tako da bude upaljiva na svim bojama vozila.

BTW : Danas sam dobio na mail snimak testa NIVE sa savlađivanjem uspona od 45 % :)

Maxy
13th October 2005, 01:38 PM
Prva verzija je bolja :cool:

Nalepnica bi mogla isto tako da se napravi.
Siluta nive na kosoj ravni i ispod WEB adresa kluba.
Silueta ili bela ili crna tako da bude upaljiva na svim bojama vozila.

BTW : Danas sam dobio na mail snimak testa NIVE sa savlađivanjem uspona od 45 % :)

E ajde okaci negde snimak :D

esox
13th October 2005, 02:09 PM
moze ali ja bi sacekao jos malo da jos neko uradi nesto
da imamo veci izbor i naravno glasanje svih clanova

Maxy
13th October 2005, 02:12 PM
moze ali ja bi sacekao jos malo da jos neko uradi nesto
da imamo veci izbor i naravno glasanje svih clanova
Naravno ja sam hteo samo da pokrenem inicijativu da krenemo nesto da radimo .
A nadam se bice i boljih predloga :D

Milan NS
14th October 2005, 10:02 AM
Naravno ja sam hteo samo da pokrenem inicijativu da krenemo nesto da radimo .
A nadam se bice i boljih predloga :D
Ako možeš okači negde snimak savlađivanja uspona od 45 stepeni koji sma ti poslao :D

Maxy
14th October 2005, 10:10 AM
Ako možeš okači negde snimak savlađivanja uspona od 45 stepeni koji sma ti poslao :D

Evo sad ga upravo kacim na net

Maxy
14th October 2005, 10:15 AM
http://media.putfile.com/lada_niva_test

Maxy
17th October 2005, 12:44 PM
Nije mi jasno :( od tolike zelje da uradimo nesto mi nismo uradili nista!Ili verovatno samo ja imam zelju da uradimo majce......Iii svi imamo zelju,a niko nece da se potrudi :cool:

Milan NS
17th October 2005, 02:14 PM
Ja ne znam šta se dešava...

najbolje bi bilo da neko lepo odštampa majice a mi da lepo kupimo...kada bi se u NIKE-u svi kupci dogovarali kakva će da bude nova kolekcija, probao bi NIKE za jedno popodne:)

OK. malo karikiram ali tako je...

Maxy
17th October 2005, 05:04 PM
Ma ne karikiras.Ja bi bas voleo da odradimo majce.Mozda sam uradim,pa cu da prodajem :D

Uros Piperski
17th October 2005, 06:27 PM
Hmmm... A sta ce vam majice? Planirate da ih nosite zimus? :)
Jeste li razmisljali o duksevima?

Maxy
17th October 2005, 06:52 PM
Ma dukseve,majce,gace.A mozemo i da izbacimo modnu marku .To bi bilo super :D Da i mi zaradimo koji dinar :D

Alekre
17th October 2005, 09:18 PM
E duks je sjajna ideja!Malo je skuplje ali ja sam za.A ovo za logo, ja bih onaj sa mesecom samo da sredimo da se vidi da je to lada i da pravimo konfekciju!

Maxy
17th October 2005, 10:33 PM
E duks je sjajna ideja!Malo je skuplje ali ja sam za.A ovo za logo, ja bih onaj sa mesecom samo da sredimo da se vidi da je to lada i da pravimo konfekciju!
Jeste sjajna ideja.Bilo bi dobro da neko jos nesto proba da napravi!Ja mogu da ispravim moj predlog,odnosno ne ja nego ljudi umetnici :D
Ali bilo bi dobro da imamo malo veci izbor :cool:

Alekre
18th October 2005, 01:30 AM
Pa evo ja bih opet dao jedan predlog za logo.Da uzmemo original felnu od nive sa pneumatikom (slika) i na pneumatiku napishemo klub ljubitelja Nive i to da ide od 180 stepeni do 360 i gore ( 90 stepeni) stavimo ladin znak...Nadam se da ste me razumeli.

Milan NS
18th October 2005, 07:24 AM
Ma ne karikiras.Ja bi bas voleo da odradimo majce.Mozda sam uradim,pa cu da prodajem :D
Pa nije frka odradi kvalitetno i to je to...
Evo pogledaj sajt npr. Delija imaš kolekciju duxeva, majica,kapa ali nigde se niko ne dogovara oko izgleda. Ako ti se sviđa kupi ako ne ne moraš. Tržište batooo...

jeronimo
18th October 2005, 07:34 AM
:cool: ja sam našao jedan logo na netu samo što bi ga preveo na srpski : gore bi pisalo ZA TEŠKE TERENE i dole SAMO NIVA!

http://img399.imageshack.us/img399/8491/nivaonly2jw.jpg (http://imageshack.us)

jeronimo
18th October 2005, 07:38 AM
:D ŠTA MISLITE O OVOME DRUGARI

Milan NS
18th October 2005, 11:22 AM
SAGLASAN.

I Majica i nalepnica.

Ali baš tako u šestouglu.

jeronimo
18th October 2005, 11:47 AM
Mada ni ova pozadina ne izgleda loše,zbog bogatijeg izgleda majice-dukserice :cool:

Alekre
18th October 2005, 06:24 PM
Pa shta ga znam ja bih neshto nashe...

VLAXY
19th October 2005, 09:54 AM
Mi satalno pricamo i stavljamo predloge a onaj glavni ga nigde nema.
djpaan gde si da prokomentarises predloge i kazes svoje misljenje? :p

Maxy
19th October 2005, 11:20 AM
Mi satalno pricamo i stavljamo predloge a onaj glavni ga nigde nema.
djpaan gde si da prokomentarises predloge i kazes svoje misljenje? :p

Vlaxy meni se svidja ovaj niva only.Samo da se malo preradi,prevede i malo jasnije ubaci niva.Tj. da se neka nivina slika obradi i ubaci.
E sad,ko ce to da uradi ja ili ti?

Uros Piperski
19th October 2005, 11:29 AM
Ne slika, grafika :)
Radi bre, vidis da niko ne mrda prstom ovde :)

Ali meni se vise svidja ona sa mesecom.

Edit: Odavde mozes da izvuces siluetu: http://img231.imageshack.us/img231/8663/niva2xg.th.jpg (http://img231.imageshack.us/my.php?image=niva2xg.jpg)

jeronimo
19th October 2005, 07:09 PM
Ja mislim da maxijeva ideja nije loša, sličica bi bila dobra stvar. A pošto smo mi (mislim) demokratsko udruženje najbolje bi bilo da glasamo! :D

jeronimo
19th October 2005, 07:28 PM
Takodje pričao sam sa nekim ljudima koji rade presvlake za automobile da je bolje da slika bude vežena a ne radjena u sito štampi (ovo prvo je postojanije)

Milan NS
20th October 2005, 10:22 AM
Ja sam ZA :

Opcija 1 :
Siluta nive na mesecu
Ispod toga www.ladaniva.co.yu

Opcija 2 :
Znak u obliku šestougla
U pozadini priroda sa kamenjem i brdima
na znaku piše : SAMO NIVA
Ispod toga www.ladaniva.co.yu

djpaan
20th October 2005, 12:05 PM
pa neznam sta da vam kaze, u principu je to sve jako interesantno, mozda taj setougao kao vezeni amblem zute boje sa crnim slovima je mozda jednostavniji za izdradu i uocljiviji...
Nemojte da se brinete, ja redovno pratim diskusiju iako se ne ukljucujem... Jer znate ono, koliko ljudi toliko cudi. Svakome ce nesto drugo da se dopadne.

VLAXY
20th October 2005, 01:14 PM
U pravu si djpaan, ajmo mi prvo da glasamo. Koji predlog bude imao vise ocena da ga doradjujemo i finaliziramo inace ovako ima da idemo u nedogled.

esox
29th October 2005, 11:24 AM
nedavno sam video nalepnicu za klub oldtajmer na jednom naravno oldtajmeru.
veoma jednostavno grb kluba i ispod oldtajmer.co.yu.
bila je zalepljena na zadnjem staklu dole sredina.
mislim da je to najbolje mesto.jos samo to da odradimo u praksi :)