PDA

View Full Version : K:Kupovina Nive i reparacija u Putinovu

IvanaNS
28th March 2010, 07:20 PM
Nesto se bavim mislju da kupim staru Nivu, pa da mi je neko napravi da izgleda kao Putinova, sta mislite o tome, ima li neko neki predlog, hvala, ah da, koliko bi to zadovoljstvo kostalo:), pozz svima :ziveli:

jeronimo
28th March 2010, 08:15 PM
verovatno malo manje nego nova bez ikakvih dodataka...
samo sminka sa nje je cca 1800-2000 u evropskoj valuti ovde kod nas...

IvanaNS
28th March 2010, 08:26 PM
verovatno malo manje nego nova bez ikakvih dodataka...
samo sminka sa nje je cca 1800-2000 u evropskoj valuti ovde kod nas...
ok, ok, znaci kupim neko vozilo na pr. ovde:

http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila-26.php?category=26&tags=&brand=126&model=1473&price_to=&tag_218_from=0&tag_218_to=0&tag_142=0&tag_36=0&selectedRegion=0

neku jeftiniju varijantu i onda za te pare strane, sto reche :D , moze da se napravi kao Putinova, moze li neko malo sire objasnjenje da mi da i na primer predlog koju bih mogla da kupim od ponudjenih, tj. koju biste ako je moguce ovako ,,odokativno" preporucili :cool: ;)

IvanaNS
28th March 2010, 08:30 PM
I jos nesto, da li je u toj varijanti obavezno farbanje, ili je moguce neke slicne, a opet kvalitetne efekte postici uz pomoc nalepnica (kum mi ima ploter-stamparsku masinu, zatamnjuje, i lepi svasta-nesto, a meni dzaba :) )
I kad si pomenuo tu cenu u stranoj valuti a domace investicije, jesi li tu mislio na sve: sredjivanje mashine, eksterijer, enterilr, ili...
p.s. oprostite ako su pitanja glupa, ali vec rekoh da sam laik :eek:

jeronimo
28th March 2010, 08:35 PM
samo kupovina dodataka bez montaze...

IvanaNS
28th March 2010, 08:50 PM
Hvala, Jeronimo.
Inache, da dodam imam yuga45, 1992 god, koji bi eventualno dala u zamenu...

lodzin
28th March 2010, 11:34 PM
Ako uzmes neku stariju Nivu'98-'00, za nekih 2.800-3.200 opet joj nesto fali, ne racunaj da ces kupiti i dati novac za auto tipa sipaj, vozi i ne misli....ipak to je lada. Mozda ne mora da se farba, ali joj fale kocnice, los menjac, auspuh, kardani i raznorazne ''potrosne'' stvarcice....

MILOS
29th March 2010, 01:35 PM
Ivane, zavisi za sta bi je spremao. Ako bi ti sluzila za voznju po gradu, odustani odmah, jer to bi bilo uludo bacanje para. Ako je planiras pre svega za voznju po terenu onda zasto da ne. Na kraju, ne mora u startu (zbog cene) da odmah 'lici' na Putinovu. Draz je u postepenom sredjivanju 'krsa' i voznji a ne u trenutnom ulaganju gomile novca. To je bar moje misljenje... :cool:

IvanaNS
29th March 2010, 01:41 PM
Ivane, zavisi za sta bi je spremao. Ako bi ti sluzila za voznju po gradu, odustani odmah, jer to bi bilo uludo bacanje para. Ako je planiras pre svega za voznju po terenu onda zasto da ne. Na kraju, ne mora u startu (zbog cene) da odmah 'lici' na Putinovu. Draz je u postepenom sredjivanju 'krsa' i voznji a ne u trenutnom ulaganju gomile novca. To je bar moje misljenje... :cool:
Da te ispravim milose, ja sam Ivana, dakle, Ladu bih koristila mozda 3% za brdovita podrucja, a sve ostalo ravnica-po gradu, znaci nije pravi izbor, hmm
:cool:

lodzin
29th March 2010, 01:46 PM
Za voznju po Strandu van sezone dusu je dala he he.....Moze i za Fruskogorske avanture....

MILOS
29th March 2010, 02:35 PM
Izvini Ivana, ne videh najbolje u zurbi. Ako je tako onda moj savet stoji. Lada za te potrebe ti nije najbolji izbor. Sorry

IvanaNS
29th March 2010, 10:20 PM
sto, jel tvrda za voznju? Mozda neki amortizeri nezniji da se bolje ljulja:) (bolje da ljulja nego da zulja:))

Boki
29th March 2010, 10:33 PM
ja sam kupio Nivu, doduse novu, prosle godine, i vozim je iskljucivo po gradu i prezadovoljan sam :) imam osecaj da ljudi cim vide Nivu odmah pomisle da je neko firmino vozilo i strecaju se... :ahaha: pritom je i sigurna (citaj: pravljena od lima a ne od plastike ) jedino sto voli da trosi, pogotovu zimi :ser:

rujo
29th March 2010, 10:45 PM
Ako uzmes neku stariju Nivu'98-'00, za nekih 2.800-3.200 opet joj nesto fali, ne racunaj da ces kupiti i dati novac za auto tipa sipaj, vozi i ne misli....ipak to je lada. Mozda ne mora da se farba, ali joj fale kocnice, los menjac, auspuh, kardani i raznorazne ''potrosne'' stvarcice....
Da dodam i da na starijim nemas servo volan. A to ti puno znacilo.

Ako ti ne treba za terensku voznju zasto bas oces Nivu (bilo koje putnicko auto je bolja solucija)?

kotcha
29th March 2010, 11:01 PM
Ivana,pusti ti njih,svi oni kukaju ali se ne odricu lajke,samo hrabro i kada budes kupovala kola povedi sa sobom nekog iskusnijeg da malo bolje pogleda auto.Cak iako neka sitnica nije kako treba,delovi su vrlo jeftini.A cudices se sta sve mozes sa Nivom.

rujo
29th March 2010, 11:02 PM
Ivana,pusti ti njih,svi oni kukaju ali se ne odricu lajke,samo hrabro i kada budes kupovala kola povedi sa sobom nekog iskusnijeg da malo bolje pogleda auto.Cak iako neka sitnica nije kako treba,delovi su vrlo jeftini.A cudices se sta sve mozes sa Nivom.

Mozes da letis satima, samo treba mnogo brzo da mases vratima. :D

Zemunac
29th March 2010, 11:22 PM
Nema potrebe da vodis majstora da gleda Nivu. Odes sa velikim plavo-belim i nema sekiracije.

milE
30th March 2010, 10:00 AM
sto, jel tvrda za voznju? Mozda neki amortizeri nezniji da se bolje ljulja:) (bolje da ljulja nego da zulja:))
Uzmi Nivu od nekoga i probaj, to ti je najbolje. Inače, ne znam koliko si snažna :krs: ali treba da znaš da Niva i nije baš neki gradski auto. Mali ajnšlag, tvrda na volanu, trebaju jake ruke za motanje, tvrdo kvačilo, dakle levu nogu moraš da imaš ko Miloš Šestić itd itd... Ako možeš da se izboriš sa gorenavedenim onda samo napred.
Viđam povremeno gospođice i gospođe sa Nivama i uvek mi je drag taj prizor, ma svaku od njih bih oženio odmah :ahaha: :ahaha: :ahaha:

kotcha
30th March 2010, 10:52 AM
Ti si ozenjen.

IvanaNS
30th March 2010, 02:05 PM
treba da znaš da Niva i nije baš neki gradski auto. Mali ajnšlag, tvrda na volanu, trebaju jake ruke za motanje, tvrdo kvačilo, dakle levu nogu moraš da imaš ko Miloš Šestić itd itd... Ako možeš da se izboriš sa gorenavedenim onda samo napred.
Viđam povremeno gospođice i gospođe sa Nivama i uvek mi je drag taj prizor, ma svaku od njih bih oženio odmah :ahaha: :ahaha: :ahaha:

hoho evo kandidatkinje:ahaha: : , jaka sam ja ne brini, nego ustvari zaintersovala me jedna frontera sport, ali su mi na 4x4 rekli da je bez veze za ,,ostrije" uslove, inace mi treba ponekad za voznju preko venca, imamo plac na Fruskoj G, pa onda kad sam procitala i videla na youtube sta sve Niva moze i to po pristojnoj ceni odusevila sam se, a ako uzmem tu fronteru nije lose biti dobar sa Nivasima, treba uvek znati nekog ko moze da te vadi iz g*** kad vozis fronteru :ahaha: :

IvanaNS
30th March 2010, 02:07 PM
Nema potrebe da vodis majstora da gleda Nivu. Odes sa velikim plavo-belim i nema sekiracije.
e vala Zemunac nikad vise sa plavo-belim (ostro zamotavaju u krivinama, ali je zgodno kad si vezan:D , a i losa im je muzika ona od dva tona
:krs: ) :bum: :bum:

IvanaNS
30th March 2010, 02:13 PM
Da dodam i da na starijim nemas servo volan. A to ti puno znacilo.

Ako ti ne treba za terensku voznju zasto bas oces Nivu (bilo koje putnicko auto je bolja solucija)?
Zato sto zelim da divljam, da osetim slobodu koju nudi dzip, to se ponekad ne moze objasniti, da gazim bankine, trkam se po gradskim parkovima sa nekim papanom vlasnikom sportskih automobila, da krenem na levo iz desne trake, a on se us+e i pobegne, da zgazim ponekog ficu i penzionera, koji se napenali i pomognem da vise ostane para u budzetu Srbije:ziveli: hehe, da se igram, a servo nije nuzan, moje performanse su idealne za to :D 181/78, jaka sam ,,u ruke i noge", ali slaba u glavu :ahaha:

milE
30th March 2010, 02:24 PM
Ti si ozenjen.
Pa zar drug iz klupe da me tuži kod učiteljice... :krs: :ahaha: :ahaha: :ahaha:
http://i232.photobucket.com/albums/ee95/nesmajnik_2007/sretenjski%202010/IMG_5135.jpg

milE
30th March 2010, 02:27 PM
...da divljam, da osetim slobodu koju nudi dzip, to se ponekad ne moze objasniti, da gazim bankine, trkam se po gradskim parkovima sa nekim papanom vlasnikom sportskih automobila, da krenem na levo iz desne trake, a on se us+e i pobegne, da zgazim ponekog ficu i penzionera...
E pa kad je tako onda samo udri :bum: :ahaha: :ahaha: :ahaha: Niva ti je najjeftinije rešenje za te hm potrebe, ma milina :D

IvanaNS
30th March 2010, 02:38 PM
E pa kad je tako onda samo udri :bum: :ahaha: :ahaha: :ahaha: Niva ti je najjeftinije rešenje za te hm potrebe, ma milina :D
sta ti je to hm? Mislis na SM?
:ahaha:

Zemunac
30th March 2010, 02:53 PM
Mile.....SKPK!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zemunac
30th March 2010, 02:56 PM
Zato sto zelim da divljam, da osetim slobodu koju nudi dzip, to se ponekad ne moze objasniti, da gazim bankine, trkam se po gradskim parkovima sa nekim papanom vlasnikom sportskih automobila, da krenem na levo iz desne trake, a on se us+e i pobegne, da zgazim ponekog ficu i penzionera, koji se napenali i pomognem da vise ostane para u budzetu Srbije:ziveli: hehe, da se igram, a servo nije nuzan, moje performanse su idealne za to :D 181/78, jaka sam ,,u ruke i noge", ali slaba u glavu :ahaha:
Ihaa...treba biti musko pa se izboriti sa tobom...ajde kupuj nesto ili spremaj Yuga za Sjenicu...imamo tamo jednog Rendzera za tebe.... :ahaha:

Sanjin
30th March 2010, 03:56 PM

http://img232.imageshack.us/img232/1603/03052009155.th.jpg (http://img232.imageshack.us/i/03052009155.jpg/)

Clio je zavrsio na otpadu,gazda mu je doduse pretivio,sad kako bi fico i njegov gazda prosli ne znam,kad oprobas kaci slike :)

MILOS
30th March 2010, 04:52 PM
Majko moja al' si ga maznuo... Ostali samo dugmici :D

IvanaNS
30th March 2010, 07:56 PM
Ihaa...treba biti musko pa se izboriti sa tobom...ajde kupuj nesto ili spremaj Yuga za Sjenicu...imamo tamo jednog Rendzera za tebe.... :ahaha:
Cim kupim 4x4 dolazim na neko vase okupljanje, ovakvu ekipu ne treba propustiti:), a sigurna sam da cete da me vadite iz blata ako se zaglavim fronterom :D i valjda ce biti neka dobra klopa kad se umorimo od voznje, jel organizujete nesto tako gulas, paprikas i sl:)?

Zemunac
30th March 2010, 08:18 PM
Cim kupim 4x4 dolazim na neko vase okupljanje, ovakvu ekipu ne treba propustiti:), a sigurna sam da cete da me vadite iz blata ako se zaglavim fronterom :D i valjda ce biti neka dobra klopa kad se umorimo od voznje, jel organizujete nesto tako gulas, paprikas i sl:)?
Malo se znamo da bih ti odgovorio na ovo...zamolicu nekoga da ti kaze umesto mene :D :D
A mozda i ti znas,a? Znas kako se kaze za magare u blatu... :ahaha: :ahaha:

lodzin
30th March 2010, 09:49 PM
Gulase i paprikase naravno da pravimo, bez (citaj dalje) GRNETA se u avanture ne ide.

milE
30th March 2010, 10:54 PM
...moje performanse su idealne za to :D 181/78, jaka sam ,,u ruke i noge", ali slaba u glavu :ahaha:
Kako ovo nisam video! :ahaha: :ahaha: :ahaha: Odmah sam se setio sledećeg:

http://www.youtube.com/watch?v=BYNPjSYsqWs#t=1m38s

:ahaha: :ahaha: :ahaha: :ziveli:

p.s. hm - hevi metal, SM - Sremska Mitrovica... :ahaha: :ahaha: :ahaha:

IvanaNS
30th March 2010, 11:13 PM
Malo se znamo da bih ti odgovorio na ovo...zamolicu nekoga da ti kaze umesto mene :D :D
A mozda i ti znas,a? Znas kako se kaze za magare u blatu... :ahaha: :ahaha:
ne, kako? :krs:

IvanaNS
30th March 2010, 11:17 PM
Kako ovo nisam video! :ahaha: :ahaha: :ahaha: Odmah sam se setio sledećeg:

http://www.youtube.com/watch?v=BYNPjSYsqWs#t=1m38s

:ahaha: :ahaha: :ahaha: :ziveli:

p.s. hm - hevi metal, SM - Sremska Mitrovica... :ahaha: :ahaha: :ahaha:
hahahaha super je video klip
:ahaha:
p.s. kada kazes SM ja mislim na sado-mazo, nisam znala da je to oznaka grada :ahaha: :ahaha:

kotcha
30th March 2010, 11:20 PM
Kad god nesto zayebem milE vadi ovu fotku...