PDA

View Full Version : 24.03.2010-Trag

lodzin
21st March 2010, 08:34 PM
U sredu 24. marta u 10.05h na 1. programu RTS-a emisija trag, tema off-road avantura sa dobro nam znanim akterima. Boske, Misa i drugari demonstriraju pravi off-road.

Bata_lule
21st March 2010, 08:53 PM
U sredu 24. marta u 10.05h na 1. programu RTS-a emisija trag, tema off-road avantura sa dobro nam znanim akterima. Boske, Misa i drugari demonstriraju pravi off-road.
Izgleda da je sreda medijski dan za offroad ... u 20h na Enteru i vecini regionalnih televizija ide prvi deo Mackovog Kamena. Isti akteri... samo sto je nasa emisija bolja - titlovali smo Bosketa... :ahaha: :ahaha: :ahaha:

Zemunac
21st March 2010, 09:59 PM
Bata Lule,jel znas da plivas? izvini sto te to pitam...nesto me zanima....

zileivan
21st March 2010, 10:37 PM
Bata Lule,jel znas da plivas? izvini sto te to pitam...nesto me zanima....
:ziveli:

Zemunac
24th March 2010, 10:34 PM
Izgleda da je sreda medijski dan za offroad ... u 20h na Enteru i vecini regionalnih televizija ide prvi deo Mackovog Kamena. Isti akteri... samo sto je nasa emisija bolja - titlovali smo Bosketa... :ahaha: :ahaha: :ahaha:
100 godina imas a lazes :ahaha: :ahaha: :ahaha: Dobro bre cika Aco,zamenio sam se sa kolegom da bi ostao kuci...a od mackovog kamena smo videli macora :ahaha: .
Oprostio bih vam sve da ste gurnuli Veljkovica u vodu iz onog gumenjaka...smotaniji je od one zene koja je bila sa vama....jedini je padao po camcu :ahaha: :ahaha:
Elem,lepa emisija :ziveli: ,dogovaracemo se za zajednicki rafting kad se skupimo u Sjenici.. :ziveli:

rujo
4th April 2010, 03:47 PM
Emisija mozete pogledati odavde (http://www.rts.rs/page/tv/sr/story/20/RTS+1/581381/Trag%3A+Poklonici+snage.html).